sylwia85
Majowe mamy'08
To ja sie zglaszam na szybkiego ,uff nie mogę ostatnio z wszystkim się wyrobić . Cyprian zrobił sie taki żywy i krzyczy cały czas , targa wszystko , jak sie ładnie bawi to zuza wkracza i tak w kółko co prawda te dni ostatnie lepsze ale do tamtego piątku nawet nie miałam ochoty sie odzywać
Hannah zdawaj relacje jak z ta mirena sie czujesz i wszystko , pod koniec ciazy bylam strasznie na nia zdecydowana a teraz to sie raczej boje zdecydować. Mi to sie teraz masakrycznie @ rozlegurował , mam 26 albo 36 albo róznie ,dziś już 32 dzień i dalej nie mam
zawsze mialam w miare regularne a teraz to sie tylko stresuje choć w sumie powodów nie mam chyba że by byly jakieś cudowne poczęcia ;-) ale wypluwam to z ust
Cosmo Zuzka na szczęście od samego początku miała bardzo czysta mowę ,wrecz jej słownictwo mnie zaskakuje ,mówi takie slowa że my nawet takich nie uzywamy Ostatnio ulubione to "idealnie" pochwycila ode mnie a i klasycznie to chyba z bajki
Kończe bo P. wrócil i musze brac sie za wszystko
Hannah zdawaj relacje jak z ta mirena sie czujesz i wszystko , pod koniec ciazy bylam strasznie na nia zdecydowana a teraz to sie raczej boje zdecydować. Mi to sie teraz masakrycznie @ rozlegurował , mam 26 albo 36 albo róznie ,dziś już 32 dzień i dalej nie mam
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Cosmo Zuzka na szczęście od samego początku miała bardzo czysta mowę ,wrecz jej słownictwo mnie zaskakuje ,mówi takie slowa że my nawet takich nie uzywamy Ostatnio ulubione to "idealnie" pochwycila ode mnie a i klasycznie to chyba z bajki
Kończe bo P. wrócil i musze brac sie za wszystko