reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

To ja sie zglaszam na szybkiego ,uff nie mogę ostatnio z wszystkim się wyrobić . Cyprian zrobił sie taki żywy i krzyczy cały czas , targa wszystko , jak sie ładnie bawi to zuza wkracza i tak w kółko co prawda te dni ostatnie lepsze ale do tamtego piątku nawet nie miałam ochoty sie odzywać

Hannah zdawaj relacje jak z ta mirena sie czujesz i wszystko , pod koniec ciazy bylam strasznie na nia zdecydowana a teraz to sie raczej boje zdecydować. Mi to sie teraz masakrycznie @ rozlegurował , mam 26 albo 36 albo róznie ,dziś już 32 dzień i dalej nie mam :eek: zawsze mialam w miare regularne a teraz to sie tylko stresuje choć w sumie powodów nie mam chyba że by byly jakieś cudowne poczęcia ;-) ale wypluwam to z ust

Cosmo Zuzka na szczęście od samego początku miała bardzo czysta mowę ,wrecz jej słownictwo mnie zaskakuje ,mówi takie slowa że my nawet takich nie uzywamy Ostatnio ulubione to "idealnie" pochwycila ode mnie a i klasycznie to chyba z bajki

Kończe bo P. wrócil i musze brac sie za wszystko

reklama
HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przyjeli mi Klaudie do przedszkola! Właśnie dostałam telefon z przedszkola!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To już dziś druga ważna dobra wiadomość,po udanym weekendzie ;-)

Iwonka
no to GRATULUJĘ!!! Ja nawet nie próbuję Hani wysłac do przedszkola, bo i tak siedzę z Basią w domu.

Założenie Mireny to był moment. Bałam się chyba bardziej niż jakbym szła do porodu, a tu cyk i już. Lekarz stwierdził że mam warunki więc poszlo gładko. Tylko czułam jak "przebijał" się przez szyjkę. Spodziewałam się czegoś bardziej bolesnego.

Jak narazie czuję się super. Juz wczoraj próba generalna była. Było super. Działania niepożądane: nie wiem czy ból głowy jest związany z Mireną czy z antybiotykiem.
Ale już dzisiaj jest lepiej.

Witam i ja.Moje pranie wisi na dworzu już od 8 rano. Teraz kolejne zaraz będę wieszać. Trzeba korzystać z pogody bo zapowiadają deszcze i burze ,święta nieciekawie..

Zabrakło mi cukru do herbatki z melisą i gruszką i posłodziłam sobie cukrem pudrem
p.gif

Mamy komunie w maju i nie wiem co mam założyć.... czy każdy kolor stroju pasuje? Np czarna sukienka ale jasny zakiet lub bolerko lub może czerwone spodnium?

Hannah ale byś sobie odpoczeła a Hania miła by dzieci i świetną zabawę w przedszkolu.Ja jestem zwolenniczką przedszkola. ;-)

Kwiateczek urzędowa... ;-)

Witajcie dziewczyny

ehhh zaraz wracam fryzjerka przyszla wiec napisze za chwile:-):-):-)

Jestem:-):-) Juz obcieta:tak::tak:
Dzsiaj jestem sama bo maz we Wrocławiu:tak: a moje dziecko u dziadkow ziemniaki dzisiaj sadzi:-D:-D:-D mimo ze troche zakatarzony ale moze nic mu nie bedzie bo u nas dzisiaj baaardzo cieplo:-):-)

Iwonka - Gratuluje:tak::tak::tak::tak: pewnie dla ciebie niesamowita ulga:tak:

Hannah- powodzenia zeby nic sie nie dzialo po zalozeniu i masz spokoj:tak: Co do przedszkola to ja tez wole dac malego raz ze chce a dwa ze musze ale uwazam ze i on bedzie mial dobra zabawe inne dzieci i duzo nowych rzeczy i umiejetnosci do poznania i ja spokoj ze maly jest bezpieczny i nienabywa babcinych nawykow:sorry2: a w twoim wypadku mialabys wiecej czasu dla siebie i dla Basi :tak:

Milego Dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem że odpoczeła bym. Jestem jak najbardziej za przedszkolem, bo sama dużo się nauczyłam uczęszczając jako dziecko.
Nie wiem czy jest to możliwe żeby Hania się dostała mając takie "warunki" czyli mamusię w domu.
Szwagierka walczyła, jednak synek dostał się dopiero jak się rozwiodła. PUNKTY :/

Już wiem że ból głowy jest od antybiotyku. Tak samo zaburzenia błędnika i widzenia. Ech to ma minąć po kilku dni lub tygodni po zakończeniu kuracji (info z ulotki)

Do góry