reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam sobotnio.Ja byłam juz z rana u fryzjera.Masakra ile się umęczyłam.Nie cierpię tego,Robiłam balejag.Kark mnie boli:sorry::sorry::sorry: ponad 2 godziny .i 200zl mniej w portfelu.Ale to raz na rok mozna sobie pozwolić;-) a teraz to tak przy okazji mojej kolejnej wiosny na tym swiecie:-D

Nie no ,takie genialne to nie są te moje dziewczyny . Kwiateczek z tego co piszesz to Kondzio tez zdolny,Jedne umieja lepiej liczyc inne co innego.Wszytskie sa zdolne na swoj sposob:tak::tak::tak:
Buziam was i zycze miłego weekendu.Po obiadku idziemy na spacerek z hulajnogami a jutro do ZOO:tak:

reklama
Witam
Iwonka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
zdjecie_big.jpg

Witam się w najfajniejszy dzień tygodnia.

Iwonka spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego :tak: no to sobie zaszalałaś ale super czasami się należy. Zdolna ta Twoja Klaudia naprawde aż się boje o mojego, bo on jest zdolny ale bardziej w strone brojenia, tata się śmieje że nas kiedyś sprzeda nie będziemy wiedziec kiedy. Wczoraj sobie grał w noge z 10-13 latkami na dworzu, robił za ruchoma przeszkode ale jaką miał frajde jak mu piątke przybijali :-D
A co on się bedzie bawił na zjeżdzalni z maluchami ..
I jak wyszedł instrument ?

kwiateczek cos strasznego mi się wydaje że ta kobieta potrzebuje sama pomocy jak i te dziecko, ona jest jakaś nie zrównowarzona psychicznie do psychiatry z nią :wściekła/y:
No u nas są w sklepach albo odzielnie takie typowe miejsca dla dzieci

kamilka moj ostatnio tez nie rysuje ani nic tylko ma faze na nożyczki. A teraz od kąd ma okulary dłużej siedzi w książeczkach itp.

Iwonka Jesli chodzi o piosenke chyba na polsacie między bajkami leca piosenki "kinder niespodzianka" i tam teledysk jest że dzieci też maja okulary, wiec to jest hit narazie, a jak właczam bebe liliy to wie że będe mu paznokcie obcinac :-D :-D

reklama
Witam,ślicznie dziękuję za zyczenia:tak::tak::tak::tak::tak: W sobote miałam proszonych gosci,a wczoraj inni zrobili mi miła niespodzinke i niespodziewanie przyjechali.Teście tez z R siostra weszli do nie spiewając 100lat i zrobionym sernikiem na zimno przez R siostrę a w nim dwie swieczki :tak:Dostałam piękne kwiaty(storczyki 3 sztuki i kaske od tescia 200zl):-p akurat zwróciło sie nam wczorajsze ZOO;-) Ale teraz bilet kupilismy juz roczny i moge sobie codziennie smigac na spacerek z Klaudia do zoo:tak: choćby na plac zabaw:tak:
Tylko ta moja Klaudia jest niemozliwa,cały pobyt w ZOO był w biegu,Ona cały czas biegała:no::no::no::sorry:

Lece teraz do urzędu sprawy załatwić ,potem sie odezwe.A tak wczoraj ludzie ubrani ze nie wiadomo czy jeszcze jest zima czy ciepla wiosna.Nawet i dzieci były w krotkich rekawkach a inne w czapach zimowych,kurtkach grubych a te w wozkach to jeszcze w spiworach:szok: no szok, moje bez czapek i cieniutkich kurteczkach i jednej bluzce...

Jesli chodzi o instrument,to zrobiliśmy dokładnie to Jak zrobić multanki ze starych flamastrów (fletnia) - Spryciarze.pl.

Ostatnia edycja:
Do góry