reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam.Kto dołączy z kawką? Spałysmy z dziewczynkami do 9:30:shocked2: u nas to dziwn ale fajnie było tak pospać sobie dłużej :-) Dla mnie i trak za krótko.Ja nadal zakatarzona,zatoki mineły na szczescie,Vanesska tez ciągle kaszle brzydko mimo ze bierze antybiotyk. Jutro jedziemy na kontrol;-)
A z tym sylwestrem to tak mi sie zeszło bo godzine wcześniej musiałam wszystko wysprzątac na błysk,gosci ostatni wyszedł o 5ej.Ale jak mnie głowa bolała póżniej to szok:eek:no ale jak zmieszałam wodkę z szampanem to co sie dziwic:sorry2:

A dziś rano listonosz przyniósł dla Klaudii przesyłkę z piżamką z Klapouchem ,ale sie ucieszyła :-):tak::tak: jakbyście gdzies zobaczyły jakieś ubranie z klapouchem samym to dajcie znac.

reklama
Iwonka ja sie dolaczam wlasnie wstalam :eek: no to nie zla mialyscie impreze a jesli chodzi o mix to moj byl na ostatniej imprezie dokladnie w takiej kolejnosci piwo, wsciekle psy, wino, wsciekle psy, whysky, wodka, piwo. Ale szampan tez dziala zabojczo czasami :szok:

A wy spiochy jedne :-D;-);-)
Wiki to dałas czadu taka mieszaniną ,ja niby tylko dwa alkohole ale ilosc...:cool2:

Kwiateczek a ci ci tak Kondzio gorączkuje? Fajnie jak uda ci sie zalatwic miejsce w przedszkolu:tak:powodzenia

Iwonka juz nie goraczkuje,dwa dni jest k ale katar(nie umie smarakac)i kaszel.jutro musze do lekarza na kontrol isc.
w przedszkolu ma miec tyko srody i czwartki po 3 godz:sorry:dobre i ta.do 3cich uodzin jest platne.

Witajcie.

Ja w sylwestra wypiłam jedno piwo i to z biedą, a kaca miałam z przemęczenia. Ale chociaż Wy poszalałyście ;-)

My siedzimy w domu z ospą i tak pewnie ze 2 tygodnie :confused2: Iga wygląda już jak muchomor, a jak smarowałam jej krostki pudrodermem to tak się darła jakbym ją ze skóry obdzierała. Gencjaną nawet nie próbuję, bo już sobie nie wyobrażam co by się działo jakby zobaczyła że jest w fioletowe kropy :-D
Gotuję zupkę pomidorową :happy:

Witam my u lekarza byliśy, Vanesska ma przedłuzony antybiotyk,Klaudia dostała też na 5 dni jakiś inny, ledwo jej wcisnelam strzykawką do buzi,,opłuła sie ,szarpała ech szkoda gadać.:sorry: osłabione sa po ospie i tak nie możemy wyjsc z tech chorób.

Witam.
Migotka- oby ospa przebiegła jak najmniej kłopotliwie dla Was-skoro już musiała sie przypętać.
Iwonka- zdrówka dla dziewczynek.

No i zmykam póki co bo mężczyzna instaluje nowy żyrandol w pokoju Miku, więc kłopotów co nie miara. Mały Pomagier + Duży Naburmuszony Pan Mąż Fachowiec= wojna. Producent zawsze jakoś źle skonstruuje wszytko tzn nie po myśli Pana Męża Fachowca :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się w nowym roku i życzę wszystkiego dobrego!!!

Szwarou gratuluję synka noworocznego!

Migotka współczuję ospy, ale będzie z głowy. LLepszy od pudrodermu jest tanno hermal lotio, tak nam lekarka polecała. Moje sięchętnie smarowały jakieś 2 minuty, potem je musiałam gonić po pokoju. Dużo macie krosteczek?

Iwonka faktycznie, że ospa osłabia. U nas była najpierw angina a potem ospa i ten układ też nie jest za ciekawy. Na razie, odpukać, Ania chodzi do przedszkola.

A mnie gardło boli po sylwestrze. Byliśmy na balu na hali sportowej przy szkole i tam niestety było okno zepsute - nie dało się zamknąć i wiało okropnie a że miałam wcześniej katar, to załapałam się także na gardełko. Ale nie ma co narzekać. Bawiliśmy się do ostatniego tańca, do 5tej, zanim wyszliśmy, dojechaliśmy do domu to już była 6:30 (ja - kierowca więc zero EtOH i zero bólu głowy ;-)). Wykąpałam się jeszcze i już się 7-ma zrobiła. Niestety Natalka się obudziła kilka minut po 9-tej i po spaniu. Ale fajnie było i sobie potańczyłam. I się ze znajomymi spotkałam.

Szopek jak po montażu żyrandola?:-D:-D

Do góry