reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cosmo, to straszne co piszesz :-( Nie ma żadnych słów pocieszenia, mogę tylko wirtualnie Cię przytulić. I nie pisz, że nie chcesz zawracać nam głowy swoimi problemami, po to tu między innymi jesteśmy. Trzymaj się kochana..

reklama
Cosmo to smutne,mam nadzieje ze nie stanie sie tak jak mowi twoja mama,mimo wszytsko jesli miałoby tak być,spedzcie z nia te ostatnie chwile w w miłosci i spokoju,ja nie wierzylam tacie bo nie raz tak mówił a potem nagle bach i go nie było,tak załowałam że nie byłam z nim do końca,że nie powiedzialam mu że go bardzo kocham...:-(ech łza mi sie zakreciła nie moge

Wpadam jak po ogień, na pewno nie nadrobię wszystkiego, ale chciałabym Wam wszystkim moje drogie i waszym rodzinom życzyć, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań

Hannah, nie zdążyłam Ci jeszcze pogratulować ślicznej córeczki...więc GRATULUJĘ
COSMO, Słoneczko, trzymaj się, spędzaj z mamą jak najwięcej czasu, ale o sobie też nie zapominaj...ja tez żałuję, ze nie powiedziałam mojemu tacie wielu rzeczy....

Cosmo trzymaj sie kochana,spedzaj z mama teraz najwicej czasu,napewno tego potrzebuje.Sciskam cie mocno.

Dziewczyny zycze wam tez juz wszystkiego najlpeszego w Nowym Roku,oby byl lepszy niz stary rok.Zdrowia jak najwiecej potem spelnienia marzen jak najwiecej.

Witajcie dziewczyny

I ja wpoadam z zyczeniami:tak::tak::tak:

Oby Wam sie spełnily marzenia i zebyscie zawsze z usmiechem patrzyly na kolejny dzien.. I zeby ten Nowy Rok byl lepszy niz poprzedni:tak:

cosmo- smutno tak jak czlowiek widzi i slyszy takie rzeczy.. u nas dokladnie rok temu tak zegnal sie dziadek ale juz wiedzielismy ze ratunku nie ma :-(ehh az sie poplakalam trzymaj sie kochana:blink:

Witam.
Mam przerwę sylwestrowa goście polegającą na przerwie na uśpienie dzieci:-D.
Cosmo- bardzo smutne to co piszesz. Nie zawracasz nam głowy, po to tu jesteśmy.
Mam nadzieję, za mama ma tylko dołek psychiczny i będzie z Wami jeszcze bardzo długo. Niemniej , nie można odkładać okazywania uczuć na później więc jedyne co możesz póki co robić to i kochać i to okazywać.
Anusiasac- wreszcie się odezwałaś .
Migotka- trzymam kciuki za biznes męża.
Dziękuję, za życzenia i również życzę wam wszystkiego naj.

Mamita, Dziubek, odezwijcie się .
Spełnienia marzeń kochane.

Witajcie dziewuszki! Wszystkiego co najlepsze w 2011 roku. Oby ten rok był dla nas lepszy niż wszystkie poprzednie, oby zdrowie dopisywało, a reszta na pewno wtedy się ułoży. Obyśmy w tym składzie, albo i większym, składały sobie życzenia również za rok :-)

Szopek, nie dziękuję :)

Wszystkiego najlepszego w nowym roku:-):-):-):-):-):-)

Spotkałyśmy sie wirtualnie w 2007 a t u juz 2011 jak to leci

Cosmo trzymajcie sie z mama i mam nadzieje ze to kryzys bo obie jesteście sobie potrzebne ,bedziemy myśleć o was

reklama
Do góry