reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Swieta ,świeta i po świetach;-) a my chorzy . Zakatarzeni,z bolem gardla i kszlem.Pewnie czeka nas wizyta u lekarza:sorry:
Hannah witamy z powrotem:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Emilia ładne imię tez ale do Hani bardziej pasuje Basia ;-):tak::tak::tak:

A tak wogole to żle sie czuje.Mieliśmy robić u nas sylwestra ale nie chce mi sie.Musze odpocząć i dojsc d osiebie i cała moja familia ;-)

A dziś też chodzi u nas ksiadz a ja nie pamietam jak wygląda takie przyjecie go w domu:zawstydzona/y:wogóle to nie mam ochoty na ta wizytę,ledwo siedze.

reklama
Iwonka , Kwiateczek zdrówka przede wszystkim

Wiktoria Ja też bałam sie panicznie drugiego porodu ,wrecz przez rok miałąm koszmary nocne przeróżnych porodów z autentycznym bólem, ale jak sie zdecydowaliśmy co bylo silniejsze to przeszlo bałam sie ale już nie tak panicznie i jak sie przygotowałam psychicznie to teraz moge rodzić po tym drugim ;-):-D (kiedyś może...) choć i ten ból pamiętam no ale jakoś inaczej zupełnie

Witam.Jest któras????Za mną ciężka noc nie przespana przez sąsiadów,jeden do drugiego tak walił i kopał w drzwi że juz mialam dosyc,jeszcze pies ujadał.Nikt inny z ich piętra nie wyszedł i nie opierniczył go tylko ja z piętra nizej musiałam załatwić sprawe:wściekła/y: tzn R mnie wyreczył:-p ;-) i pomogło ,choc potem tez pukał chwile ale juz po cichutku. Drugiego sąsiada tez dzis opierniczyłam za tamtego bo to jego lokator co mu wynajmuje.

Ja jestem, tzn staram się być przytomna:dry:.

Całą noc się męczyłam przez niedrożny nos. Jak już się prawie wyleczyłam z zapalenia zatok, tak teraz mam obrzęk śluzówek i najlepiej oddych a mi się na mrozie. Dlatego śpię w drugim pokoju (bo i tak M chrapie, a Miśka krzyczy przez sen:eek:) z rozszczelnionym oknem i prawie skręconym ogrzewaniem.

Kawa wypita, ale najchętniej to bym się położyła spać, tylko jak skłonić od tego Miśkę:confused:. Jak wczoraj usneła o 17, tak spałą do rana:szok:.

witam ja jem sniadanie bylam u okulisty cos mnie kulo przez dwa dni a ona mi nagrzebala w oku ze teraz mam powieke jak by kilogramowa boli.. :eek: mam nadzieje ze mi przejdzie czyscila itd chociaz powiedziala ze nic nie widzi

keyko ja wogole lubie spac w chlodnym M sie na mnie wkurza jak skrecam ogrzewanie bo mowi ze jemu jest zimno. Zdrowka Ci zycze. A malutka widac musiala odespac moj czasami spi w ciagu dnia 4 godziny i idzie spac o 20 normalnie spi cala noc :dry:

Iwonka niezla mialas noc, wspolczuje zobacze jak ja bede miala bo wczoraj sie nad nami ktos wprowadzał :-)

Sylwia no to narazie nie jest silniejsze :sorry2: chyba ze byla by dziewczynka :-D

bede pisac bez polskich znakow bo mam mala na ramieniu.
ja jutro ide na sciagniecie szwow. przeczytalam wypis ze szpitala i mialam peknieta szyjke macicy, dlatego gorzej sie czulam przy parciu niz jak rodzilam hanie.
ale i tak jest super. nawal ustabilizowany, sutki nie bola. hania nawet juz lepiej sie czuje, bo pierwszy dzien byl dla niej szokiem i dziwnie sie zachowywala. juz mnie boli reka wiec koncze.:tak:

Ha-nn-ah GRATULUJĘ!

Basia ładniej, Emilek teraz jak psów (bez urazy) ;-)

mam jakiegoś neta przez kom więc będe czasem zaglądać

Śpicie???;-)

Ja nie śpię... w sumie całą noc:sorry2: Miałam przerwę na sen od 1 do 2 i od 4 do 5, czyli 2 godziny snu. Miśka co chwilę miauczała w drugim pokoju i dwa razy mleka się odmagała, aż w końcu o 4 zabrałam ją do siebie. Drugie w brzuchu też wariowało całą noc. I do tego wyleczyłam się z zapalenia zatoka, ale w rekompensacie mam zwykły lejący się katar i zatkany nos:sorry:

Miśka w przedszkolu, M ją zawiózł i odbiera, a ja dalej robię porządki i zakupy szpitalno-dzidziulkowe.
Dzisiaj piekę drugą turę chlebka, muszę jeszcze tylko kupić sól gruboziarnistą.
Kawa wypita, marsz do sklepu.

Witam.Ja nie spię,ogladamy podroze pana kleksa:tak: Ja zamiast lepiej to gorzej sie czuje. Moj katar za to w zatokowy sie zamienia,nieprzyjemny ból zaczyna sie robić:wściekła/y: ogolnie bol głowy i kaszel odrywajacy,dziewczyny tez:sorry2:

Keyko a jaki ten chlebek pieczesz? Może wrzuc przepis ,chyba że w maszynie dom pieczenia chleba. ...

Panistępelek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Spełnienia marzeń i dużo miłości :-)
5565_56555565_970.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam, chyba bede pic kawe zaraz :dry: moja kolezanka wlasnie pojechała wczoraj wypiłyśmy tyle że szok :eek:

Iwonka zdróweczka dla Ciebie i dziewczynek

keyko no to miałaś niezła noc może w ciągu dnia więcej odpoczywaj :tak: i uważaj na chodnikach bo jest ślisko

Ha-NN-aH no to teraz masz obowiązków w domu :-p

Do góry