reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny
Ja teraz rzadziej nie mam wogole czasu
Wkoncu dzis zdecydowalam sie na prasowanie po 3 tyg wiec mialam tyle prania ze wooo...
Po pracy wychodze z Adasiem na dwor na 1 godz potem rytual tzn jedzenie kapanie spanie... i wkoncu padam jak zdechla a rano znow:dry::dry::dry:

W tym tygodniu maz ma nocki wiec ja z malym spie ale noc szybko mija i trzeba wstac:baffled:Co do zimy u nas piekna pogoda tak bajkowo zimowo.. pogoda jest ok:-):-):-):-)

Co do swiat moja mama w tym roku razem ze mna:wściekła/y::no: wyprawia wigilie dla calej rodziny tzn my rodzice i 2 siostry mamy z rodzina i babcia:dry: chyba padne przy przygotowaniach:-( nie chce mi sie..... wiec takim fantem jak maz nie posprzata a pewnie to zrobi to ja poza gotowaniem nie robie nic:tak::tak::tak:

Hannah- czekamy na wiesci :tak::tak: moze na swieta bedziesz miala juz 2 dzieciatko ze soba:-D:-D trzymam kciuki:-)

Wiktoria to niezla masz pogode u nas dawno nie bylo zawieji takze nawet spokojnie sypalo ale jak zwykle komunikacja uliczna stoi:no:

Milego wieczorku ja pije piwko i ide spac

reklama
Hannah więc czekamy na wieści :)

Dużo zdrówka dla chorowitków :)

My w zeszłym roku mieliśmy piekną choinkę z naszego ogródka :) w nocy wycinana była heheh miała 3m :) w tym roku nie wiem jaka będzie ale na pewno nie sztuczna, ja lubię te co mają miękkie igła, ale w tym roku budżet okrojony, więc pewnie okaże się w przyszłym tygodniu :)
Ja nie mogę miejsca w domu znaleźć... no i dziś Wiktor mnie zawstydził, robiliśmy/pisaliśmy wczoraj list z j. polskiego (zadanie domowe). Myślałam, że oki a tu przyniósł 3+, chyba jego 4 z polaka została w sferze marzeń buuuuu bo po zebraniu miał 3/4 więc teraz ku 3 jednak zmierza

minka no oby sie nie zrazil a i moze go to zmobilizuje zeby sie podciagnac w przyszlym semestrze na 4 na koniec roku :tak: My zawsze staramy sie wybrac ladna choinke ale zwyklego swierka czesto do max 30 zł
M sie gdzies zakopal, wyciagaja sie nawzajem na jakiejs wiosce. Ciekawe czy sami czy z tymi dzieciakami. Masakra jakas

minka no oby sie nie zrazil a i moze go to zmobilizuje zeby sie podciagnac w przyszlym semestrze na 4 na koniec roku :tak: My zawsze staramy sie wybrac ladna choinke ale zwyklego swierka czesto do max 30 zł
M sie gdzies zakopal, wyciagaja sie nawzajem na jakiejs wiosce. Ciekawe czy sami czy z tymi dzieciakami. Masakra jakas

Bratowa Roberta dzis jechała 7 km 3,5h obwodnicą z Morskiej na Dąbrowę! musieliśmy jej dzieci odebrać ze szkoły, bo do 17 świetlica a ona zlądowała u nas o 18.30 porażka z tymi drogowcami!!!

On się nie zraził tylko ja heheh widzę jakie wymogi są:rofl2: i jaka słąba jestem hihi

Trzymam kciuki :-):tak: jak juz krew sie pojawia to niedlugo szyjka sie rozwiera Co yrobisy jak ci kaya naturalnie a nie wiesy jaka duya jest_
Cyprian po kilku dniach przerwy znów ma kolke :-(musze isc

Hannah trzymaj się.

Kurcze, to mnie zmobilizowało do zakupów, bo oprócz 2 butelek nic jeszcze nie mam, pranie też nie zrobione- czekam aż M na weekend się przeprowadzi do drugiego pokoju z ubraniami.
2 grudnia byłam u gina i mam całkowicie zmiękczoną szyjkę, ale długą i pozamykaną. Z Miśką do końca była twarda, więc myślę że ja też szybciej się rozpakuję:sorry2:.

Miłego wieczoru dziewczyny, trzymajcie się ciepło i z daleka od choróbsk:tak:

reklama
Witam się na głównym.
hannah- to trzymamy kciuki, oby poszło w tą lub w tą.

Ja urodziłam Miku w terminie ale łaziłam z rozwarciem 3 tygodnie, więc już chciałam być po wszystkim. Próbowałam go wypędzić z brzucha za pomocą seksu i nic. Prawie cały dzień łaziłam po schodach w szpitalu. Miałam zakwasy na drugi dzień ale nic nie ruszyło.
Wyszłam na przepustkę i poszłam na dłuuugi spacer, nic. Rozwarcie się robiło ale bez skurczy.
Po dobroci nie wyszedł.

Poszłam dziś na zakupy sama, nie pamiętam kiedy miałam taki luksus. Zawsze to choćby z mężem jadę i on potem tak łazi za mną co mnie wkurza.
Miałam sobie kupić parę rzeczy ale jak dotachałam wszystko do domu to się okazało, ze wszystko dla niech ( moich panów) kupiłam. Nawet do jedzenia nic, tylko ich mięsne frykasy. Sorry, kupiłam kg jabłek, niech mi będzie.
Żadnej kiecki, bluzki, miałam kupić zalotkę to zapomniałam:baffled:Jeszcze w spódnicy poszłam bo nie zerknęłam ,ze jest -6:-p

Jak tam Mamita, Dziubek, Anusiasac?

Dziewczęta, wędzicie boczki na święta czy co.

Ja nadal w tym roku będę miała choinkę wypierdka , taką mini, ale z Miku to innej nie da rady.

Do góry