reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny
Ja teraz rzadziej nie mam wogole czasu
Wkoncu dzis zdecydowalam sie na prasowanie po 3 tyg wiec mialam tyle prania ze wooo...
Po pracy wychodze z Adasiem na dwor na 1 godz potem rytual tzn jedzenie kapanie spanie... i wkoncu padam jak zdechla a rano znow:dry::dry::dry:

W tym tygodniu maz ma nocki wiec ja z malym spie ale noc szybko mija i trzeba wstac:baffled:Co do zimy u nas piekna pogoda tak bajkowo zimowo.. pogoda jest ok:-):-):-):-)

Co do swiat moja mama w tym roku razem ze mna:wściekła/y::no: wyprawia wigilie dla calej rodziny tzn my rodzice i 2 siostry mamy z rodzina i babcia:dry: chyba padne przy przygotowaniach:-( nie chce mi sie..... wiec takim fantem jak maz nie posprzata a pewnie to zrobi to ja poza gotowaniem nie robie nic:tak::tak::tak:

Hannah- czekamy na wiesci :tak::tak: moze na swieta bedziesz miala juz 2 dzieciatko ze soba:-D:-D trzymam kciuki:-)

Wiktoria to niezla masz pogode u nas dawno nie bylo zawieji takze nawet spokojnie sypalo ale jak zwykle komunikacja uliczna stoi:no:

Milego wieczorku ja pije piwko i ide spac

reklama
Hannah więc czekamy na wieści :)

Dużo zdrówka dla chorowitków :)

My w zeszłym roku mieliśmy piekną choinkę z naszego ogródka :) w nocy wycinana była heheh miała 3m :) w tym roku nie wiem jaka będzie ale na pewno nie sztuczna, ja lubię te co mają miękkie igła, ale w tym roku budżet okrojony, więc pewnie okaże się w przyszłym tygodniu :)
Ja nie mogę miejsca w domu znaleźć... no i dziś Wiktor mnie zawstydził, robiliśmy/pisaliśmy wczoraj list z j. polskiego (zadanie domowe). Myślałam, że oki a tu przyniósł 3+, chyba jego 4 z polaka została w sferze marzeń buuuuu bo po zebraniu miał 3/4 więc teraz ku 3 jednak zmierza

minka no oby sie nie zrazil a i moze go to zmobilizuje zeby sie podciagnac w przyszlym semestrze na 4 na koniec roku :tak: My zawsze staramy sie wybrac ladna choinke ale zwyklego swierka czesto do max 30 zł
M sie gdzies zakopal, wyciagaja sie nawzajem na jakiejs wiosce. Ciekawe czy sami czy z tymi dzieciakami. Masakra jakas

minka no oby sie nie zrazil a i moze go to zmobilizuje zeby sie podciagnac w przyszlym semestrze na 4 na koniec roku :tak: My zawsze staramy sie wybrac ladna choinke ale zwyklego swierka czesto do max 30 zł
M sie gdzies zakopal, wyciagaja sie nawzajem na jakiejs wiosce. Ciekawe czy sami czy z tymi dzieciakami. Masakra jakas

Bratowa Roberta dzis jechała 7 km 3,5h obwodnicą z Morskiej na Dąbrowę! musieliśmy jej dzieci odebrać ze szkoły, bo do 17 świetlica a ona zlądowała u nas o 18.30 porażka z tymi drogowcami!!!

On się nie zraził tylko ja heheh widzę jakie wymogi są:rofl2: i jaka słąba jestem hihi

Trzymam kciuki :-):tak: jak juz krew sie pojawia to niedlugo szyjka sie rozwiera Co yrobisy jak ci kaya naturalnie a nie wiesy jaka duya jest_
Cyprian po kilku dniach przerwy znów ma kolke :-(musze isc

Hannah trzymaj się.

Kurcze, to mnie zmobilizowało do zakupów, bo oprócz 2 butelek nic jeszcze nie mam, pranie też nie zrobione- czekam aż M na weekend się przeprowadzi do drugiego pokoju z ubraniami.
2 grudnia byłam u gina i mam całkowicie zmiękczoną szyjkę, ale długą i pozamykaną. Z Miśką do końca była twarda, więc myślę że ja też szybciej się rozpakuję:sorry2:.

Miłego wieczoru dziewczyny, trzymajcie się ciepło i z daleka od choróbsk:tak:

reklama
Witam się na głównym.
hannah- to trzymamy kciuki, oby poszło w tą lub w tą.

Ja urodziłam Miku w terminie ale łaziłam z rozwarciem 3 tygodnie, więc już chciałam być po wszystkim. Próbowałam go wypędzić z brzucha za pomocą seksu i nic. Prawie cały dzień łaziłam po schodach w szpitalu. Miałam zakwasy na drugi dzień ale nic nie ruszyło.
Wyszłam na przepustkę i poszłam na dłuuugi spacer, nic. Rozwarcie się robiło ale bez skurczy.
Po dobroci nie wyszedł.

Poszłam dziś na zakupy sama, nie pamiętam kiedy miałam taki luksus. Zawsze to choćby z mężem jadę i on potem tak łazi za mną co mnie wkurza.
Miałam sobie kupić parę rzeczy ale jak dotachałam wszystko do domu to się okazało, ze wszystko dla niech ( moich panów) kupiłam. Nawet do jedzenia nic, tylko ich mięsne frykasy. Sorry, kupiłam kg jabłek, niech mi będzie.
Żadnej kiecki, bluzki, miałam kupić zalotkę to zapomniałam:baffled:Jeszcze w spódnicy poszłam bo nie zerknęłam ,ze jest -6:-p

Jak tam Mamita, Dziubek, Anusiasac?

Dziewczęta, wędzicie boczki na święta czy co.

Ja nadal w tym roku będę miała choinkę wypierdka , taką mini, ale z Miku to innej nie da rady.

Do góry