reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Migotka dzieki i rowniez ja pozdrow:tak:
Ja chcialam sprostowac bo jakos zle zrozumialam.Sylwia,chyba Migotka ma racje.Wczesniej zrozumialam ze wtym szpitalu co juz rodzilas byly nie mile baby:sorry:uwazam ze sprawdzony to lepszy choc nigdy nie wiesz na jaka zmiane trafisz:baffled:
Cosmo myslalam ze prywatnie chcesz isc:baffled:a jak bys pooszla do szpitala ze cos jest nie tak.....przyjeli by cie????

reklama
Witam.A pisałam wam że odzyskałam te 400zl za tego hydraulika? He,he w administracji zrobiłam mały dym:-p i chyba jednak bedzie wszystko dobrze .Nawet lepiej niz chciałam ale ciiiiiii.....
Sylwia idz tam gdzie juz test porodowy miałąs i nie narzekałaś:tak:najważniejsze aby trafiła Ci sie miła i uprzejma zmiana położnych i reszty:tak::-)
Cosmo jak samopoczucie?
Hannah oj biedna Hania.I mimo wszystko nie chce pić lekarstw? Przypominaj jej ze to dlatego ze nie chce wziasc leku wypic dlatego ma zastrzyki .

Witam się z rana!
Iwonka
cały czas tłukę jej że zastrzyki bierze tylko dlatego że nie chce pić lekarstwa.
Migotka
Hania zwraca co jej podam lekarstwo doustnie. A w zastrzyku jest antybiotyk.

Witam się i ja!
Mam dziś wolne, pogoda nie sprzyja, więc gnijemy w domu.

Sylwia, ja myślałam, że się już rozdwoiłaś!
Iwonka, ależ masz siłę przebicia w spółdzielni, swoją drogą 400zł to straszna kasa!
Hannah, pamiętaj, gdyby się coś działo i musiałabyś jechać z Hanią na ostry dyżur do Korczaka, to daj znać, moja Mama tam pracuje. Ale zyczę obyś nie musiała korzystać z takiej pomocy.
Panna Migotka, pozdrowionka również dla Minki!

kwiateczek no, ale ja nie mam z kim dzieci zostawić o to chodzi, z moją mamą jest naprawdę źle a na prywatnego mnie nie stać

Sylwia ja tez bym rodziła tam gdzie Zuzię

Iwonka wow, super, ze kasa oddana, uwielbiam takie osoby, które potrafią walczyć o swoje!

a u nas pada i pada, w domu zimno bo kaloryfery lekko ciepławe

co tu takie pustki? Byłam dziś z kumpelą u gin żeby przepisać mnei na jej termin, chciałam cytologię odebrac, babka mi nie dała,. bo najpierw musi zobaczyć lekarz (u Was też tak jest?) mówię jej żeby mi wynik chociaz powiedziała, to też nie, ale zobaczyła na tą cytologię i mówi, że bardzo dobrze, że koleżanka oddała mi swój termin i że mam przyjść.. zwariować można, pewnie przez to ten @ mam tak co chwile :wściekła/y:

a dzisiaj mi Michas uwiesił się na szyi i powiedział "mamo jesteś najlepsza mamą na świecie" :-)

a dzisiaj mi Michas uwiesił się na szyi i powiedział "mamo jesteś najlepsza mamą na świecie" :-)

Cosmo i dla takich chwil warto żyć...:tak:

jeśli chodzi o cytologię to u nas położna oddaje bez problemu, no chyba że wynik jest zły, ale skoro u Ciebie wszystko ok, to moze chciała Cię zmotywować do przyjścia na wizytę - żebyś się nie wykręciła...
Iwonka cierpliwości, i oby wszystko skończyło się po Twojej myśli
Sylwia i jak tam? Cyprianek czeka na lepszą pogodę czy już się rozpakowałaś? teraz pewnie codziennie będziemy się zastanawiać czy to już

a nie wiecie co z Olą? znowu strasznie dawno jej nie było :-(

Chorowitkom życzę zdrówka i wszystkim Wam udanego dnia...

Jestem jestem pól nocy brzuch strasznie bolal i pulsowalo wszystko ale odpuscilo ,czekamy na pażdziernik :tak:co prawda dziś gorzej niz przez ostatnie dni lekkie skurcze i twardnienia ale to już zdażylam sie przyzwyczaić.

Cosmo jak chodziłam na nfz to tak bylo z cytologia że dopiero od lekarza. Gratuluje ,moja tez tak czesto sie przytula i mówi Mamusiu bardzo cie kocham:-)

anusiasc ja się u gin leczę od dawna regularnie od czasów mam grupe III jestem, już po koploskopii nie wiem czemu coś pod górkę. Dzisiaj rano spotkałam kolezankę, która tez byla u tego gina co ja teraz pójdę, dziewcYna jest w 8miesiacu ciązy źle się czuje, prosuiła go o zwolnienie bo pracuje w gastronomii po 12h na nogach to jej powiedział, że nie ma zwolnień, ma pracować

moje młodsze odkąd Maja do przedszkola chodzi śpi w dzień. Rano mieliśmy załatwienia na centrum a teraz chwila spokoju, pośpi pewnie ze 2h

reklama
anusiasc ja się u gin leczę od dawna regularnie od czasów mam grupe III jestem, już po koploskopii nie wiem czemu coś pod górkę. Dzisiaj rano spotkałam kolezankę, która tez byla u tego gina co ja teraz pójdę, dziewcYna jest w 8miesiacu ciązy źle się czuje, prosuiła go o zwolnienie bo pracuje w gastronomii po 12h na nogach to jej powiedział, że nie ma zwolnień, ma pracować

moje młodsze odkąd Maja do przedszkola chodzi śpi w dzień. Rano mieliśmy załatwienia na centrum a teraz chwila spokoju, pośpi pewnie ze 2h

Matko współczuje koleżance ja chodziłam z Zuzka na nfz i z niczym problemu nie bylo Jedyna wada tej gin bylo to ze badala niezbyt delikatnie Cou tego nowego sie nie zdarza
U was też tak zimno idzie oszaleć z ta pogoda a to dopiero wrzesień sie kończy
Zuzka też mi teraz padla sama na lóżku ,o tej porze to już nie pamietam kiedy spała

Do góry