reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam
Zdrowka zycze wszystkim chorowitkom.
Cosmo wspolczuje kolezance.pewnie jak by szla prywatnie to by jej wypisal zwolnienie:angry::angry:Kolezanki w pracy nie moga jej pomoc?
Iwonka ja glosowalam jak mi sie przypomnialo:sorry:ale widzialam ze jest daleko z przodu:tak::tak:

Witam

Ale tu pusto

Fajnie ,że zdjęcie Polusi jest na pierwszym miejscu. Troche się zdziwiłam jak nagle pojawił się jakiś koleś, który w 3 dni dostał tyle głosów, że zajął drugie miejsce :confused:. Klikałam na wszystkie zdjęcia w miarę możliwości bo za każde kliknięcie dają kasę na jakąś fundację. Tylko doczytałam w regulaminie ,że te 6000 dostanie osoba, której zdjęcie wybierze jury a osoba, która dostała najwięcej głosów dostanie 2000 ale dobre i to :-)

Pisałam Wam pewnie ,że Ania ma bzika na punkcie pociągów. Ostatnio kupiliśmy jej jakiś pociąg, który jeździ w kółko po torach , do tego zażyczyła sobie tego modnego teraz chomika, więc chomik siedzi na wagonie towarowym i jeździ pociągiem. Nawiasem mówiąc te chomiki są strasznie brzydkie i drogie i nie mam pojęcia co w tym dzieci widzą :baffled:

Witam W końcu slońce wyszło wow :-)Ja juz o wieler lepiej sie czuje.Vanesske dzis zawozimy do jej siostry ciotecznej,zostanie tam na noc:tak:ale jest radosc z tego powodu :-D:-DPodobno do srody remont ma sie skonczyc:sorry2:nie ciesze sie żeby nie zapeszyc.:dry:
Mm dlaczego brzydkie chomiki ? E tam fajne są.;-)My teraz bedziemy dokupowac poszczegolne elementy ,zeby zmiec jakąs kolekcje :-)Wole jednak zbierac jedno niz miec 100 zabawek roznych.:tak:
Kwiateczek jak zdrowko?

Witam
MM dziwne trche ze ten kto wygra ma mniej niz tego co wybiora zdjecie.Powinno byc chyba odwrotnie:sorry:
Iwonka nie zabardzo.Maam troche antybiotyku i zastanawiam sie czy wziac.Zostalo mi amoxiciliny od kiedys,na kilka dni by starczylo a ewentualnie w poniedzialek bym poszla do lekarza.G dzwonil i chyb abedzie tez chcal is bo ledwo zyje w pracy:baffled:A ja mam gardlo zawalone,jak patrzylam to juz babelki mi sie porobily,troche w klatce mnie boli.nie wiem co robic bo jak sie rozloze porzadnie to kto sie zajmie Kondziem.Goraczki na szczescie jeszcze nie mam:sorry:
Kondziowi leje sie z nosa juz ze 3 tyg,woda ale nie umie wysmarkac nosa i do gardla mu idzie,lekko zachrypniety juz jest.

Witajcie dziewczyny

Ja weekend wolny:-):-) ale odzylam bo mialam niesamowicie kiepski tydzien meczyly mnie zatoki i teraz boli gardlo w dodatku @@@@ takze dzisiaj odespalam i odrazu lepiej...
Adas moj juz dobrze jest zdrowy w poniedzialek idzie do zlobka wymaz wyszedl dobrze bakteri nie ma jeszcze czekamy na mocz i krew:tak::tak:

chcialam dzisiaj tez wyslac paczke dziewczynie ktora wylicytowala ciuszki poszlam na poczte i tylko wycieczke zrobilam bo zamkniete:no::no: wrrr info ze komputwery padly wiec zamkniete:dry:

MM- mnie sie podobaja te chomiki tzn oni je robia chyba na tej zasadze ze musza byc orginalne takze podobaja sie dzieciom a nie koniecznie rodzica ale z tymi pociagami u nas jest to samo:-D:-D:-D odkad bylam we Wrocławiu i jechalismy [popciagiem maly ma manie jak jestesmy w miescie to musimy podkreslam musimy podejsc zawsze na dworzec popatrzec na pociagi a w domu non stop Adam kaze sobie wlaczac na You tobe pociagi :confused::confused::dry: i tez dostal ten pociag co po torach dookola jezdzi:cool2::cool2:
wiec nie ma co Faze to on ma dobra:sorry2::sorry2::sorry2:

Kwiateczek- zdrowka zycze :tak: bo to koszmar jak cos meczy w dodatku praca i dziecko ja to w tym tyg wymieklam:baffled::baffled:

reklama
Witam.
Mm- jaki to pociag?
My mamy drewniane takie klockowe typu tego Drewniany pociąg 63 cm, kolejka drewniana (1216708662) - Aukcje internetowe Allegro . Wklejam cały link za co przepraszam ale mi nawalają na całego te spinacze czy zdjęcia dodawane z komputera. Taki tylko inny ;-)
Mamy też takie moje z dzieciństwa co się łączą wagony na magnes. Szał.
Znaczy Miku też fan kolejarstwa:tak:. U mnie nie ma w mieście PKP ale jest (mini) muzeum kolejki wąskotorowej i prawie codziennie tam chodzimy.
Bardzo lubi też samoloty, twierdzi zawsze, ze pilot do niego macha. Wmówiliśmy mu, ze samolot lata, żeby zobaczyć czy jest grzeczny i od tamtej pory bardzo sie stara jak słyszy charakterystyczne bzyczenie:-D.

Nie słyszałam o tej niby nauczycielce ale to szok, ze ktoś taki mógł być dopuszczony do dzieci. Ja bym tą łajzę podała do sądu. Biedny malec.

Cosmo- dlaczego koleżanka nie pójdzie prywatnie? Wiem, że minimum 5 dych przepadnie ale to chyba ważniejsze niż zdrowie.

kamilka-
dobrze, ze wymaz wyszedł ok. Choć przyznaję, ze byłam zdziwiona bo to by wszystko tłumaczyło. Mam nadzieję , ze przejdzie mu to z wiekiem.

Do góry