reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Cosmo zwykłe szkło dymne :tak:klasyczne.Ja lubie te brązowe szkło,a ze mi sie trochę wytłukło wieć jak bę dzie to kupie .Za te pieniadze warto.

Ugotowałam kalafiorową,ale moje dziewczyny nie jedzą.Nie wiem jak znow ta moja Vanesska z tym jedzeniem w przedszkolu bedzie miała.:sorry2::sorry2:

reklama
Witam
Kamilka to Adas musi byc uradowany:tak:no ty chyba tez:-p
Iwonka za taka cene to naprawde sie oplaca.nawet dwa zestawy kupic:tak:Ja tu szukam ale chicalam z porcelany co jest drogie boi te zwykle to jedno przejechanie widelcem i juz porysowany talerz:angry:Poluje,moze w koncu sie uda i kupie.wywioze do domu:-p Tu zestawy sa na 4 osoby.(4 miseczki,talerze,deserowe i kubki)nie ma talerzy glebokich,tzn ja nie widzialam w zestawach tylko miseczki czy salaterki,jak kto woli.Chce miec taki zestaw przynajmniej na 2 osob,przydaje sie,wiem z doswiadczenia bo w moim domu zawsze kazdy talerz byl inny:no:w ogole zadko bylo wszytsko wiec chyba nie dziwne ze ja chce miec to co potrzebne,co powinno byc.Juz mam duzo rzeczy,co jakis czas cos kupuje na promocji,moze zadnej firmowej rewelacji ale jest.nie uzywalam jeszcze gofrownicy i taki pistolet do ciastek z wieloma foremkami:sorry:

ja dymnych akurat nie lubię

Michał mi się od 2 nocy budzi z pąłczem, że go noga boli.. i tak całą noc tulimy, masujemy, vcałujemy, jak usnie to za pół h to samo, ale padnięta przez to jestem

Kiedy s mieliśmy w domu "rodzinnym" że tak powiem ,zestaw tych nietłukących talerzy dymnych,tez brązowychtylko nie pamietam jaka to była firma i spadła cała szafka górna i nic sie nie potłukło:tak::tak::tak:ani jeden,a kiedys miałam jakięs niby tez te nietłukące i rozbijały sie w drobna kosteczkę:sorry2:
Te są z Luminarcu wiec dobra firma,jeszcze był kiedyś chyba Arcoroc czy jakos tak.
Mi sie tam podoba te szkło:tak: ciągle.
1210341193

no u mnie Maja nie mogła się doczekac przedszkola a przed snem się rozpłakała i powiedziała, że pójdzie ale jeszcze nie jutro bo nie jest gotowa i że chce ze mną zostac w domu... Rano pewnie lament będzie, ale przyzwyczai się...

kobietki drogie podczytuje Was na bieżąco ale z pisaniem ciężko bo albo brak czasu albo wieczorkiem padam z nóg wczoraj jeszcze robiłam dżem śliwkowy więc zajęć nie brakuje:sorry2::tak: Michałek dzisiaj ważony 4420g :-) przez ostatnie 2 tygodnie przybrał 700g więc najada się póki co samą piersią co mnie cieszy Majka szalona czasem cudna i kochana czasem wredna i zazdrosna ale kocham te moje dwa cuda najkochańsze nawet jak padam ze zmęczenia trzymajcie się cieplutko :tak:

Witajcie dziewczyny

Adas moj juz od pol godziny w zlobku:-):-) ale fajnie bylo szafke ma 2 wczesniej mial 3 hehe i poszedl do pani i mowi" moge juź isc" i pani Wchodz kochanie idz baw sie ale sie wszyscy smiali biedny doczekac sie nie mogl haha:tak::tak:

A ja dzisiaj ide na rozmowe w sprawie pracy ciekawe co bedzie bo wczoraj niestety dostalam telefon ze szkoly ze nie bede miala tam pracy ze zostal przyjety ten niepelnosprawny chlopak:no::no::-:)-( ubeczalam sie jak nie wiem ale nic dzis nowy dzien i szukam:tak::tak:

Puchatko- su[per ze Michalek rosnie i ze ty dajesz jakos rade. Jak maluchy podrosna bedzie latwiej;-)

dziwczyny dzieci zlobkowych i przedszkolnych zdajcie relacje jak tam w szkole:-D:-D

Ja pije kawke bo normalnie spi leje bardzo a wiatr taki ze glowe chce urwac ledwie doszlam do tego zlobka:sorry2::sorry2:

Witam.Vanesska pojechałą do przedszkola z tatą,ja ze sniadankiem przy kompie.:tak:Pogoda nadal do d..y:angry:
Puchatko no jak masz czas jeszcze na pyszne dżemy sliwkowe to widac że jesteś dobrze zorganizowaną podwójna mama:tak:;-):-):-) Patrząc na suwaczki to Maja i Michałek podobną mieli wagę i wzrost przy urodzeniu:tak::tak::tak:a nawet prawie w tym samym dniu miesiąca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja!

Kamilka, bedzie dobrze, zobaczysz. Zawsze się tak to nasze życie pitoli, ale jednak się potem prostuje.

Puchatka, kochana, dajesz radę !

Potem się odezwę, bo mam sajgon z Mikim, marudzi. I jeszcze J wyjeżdża i się pakuje.

Papa

Ps. czy któraś z Was zajmuje się kadrami i ma może dostęp do objaśnień, co znaczą wszystkie rzeczy, które są na RMUA?? Będę wdzięczna za pomoc, albo jakiegoś linka.

Do góry