reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam
Dolaczam do fanow Szopka:-D:-D:-D NIe mozliwa jestes:-D Ja tez mam swoj talerz,kubek do herbaty i kawy:-p G jak mi zrobi herbate w innym to oczywiscie przelewam:rofl2:G tez ma swoj talerz i zauwazylam ostatnio ze na innym nie zje:-D:-D

Ja dzis musze sie upomniec o przedszkole bo zadnego odzewu a od maja musi isc:tak:kolezanki synek od stycznia;-)

Dziewczyny ktore maja cyfre,przeprogramowalyscie dekoder??dzis sa polsaty za darmo:szok::szok:G do mnie zadzwonil wlasnie zeby sprawdzic bo reklamowali rano i rzeczywiscie:tak::tak:mini mini jest na 120 teraz.Cyba maja jakas umowe to na polsacie pewbnie to samo trzeba zrobic.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiateczek na Cyfrze sa polsaty wszystkie????

EDIT juz znalazłam info,rzeczywsicie tak.. masz też Jim Jam na 125 dla dzieci
Pola przytulam na smutasy,jutro bedzie lepiej:tak::tak::tak:

Ja tez mam swój kubek do herbaty,kakako,kawy,swój ulubiony widelec:sorry2:

Dziewczyny ktore maja cyfre,przeprogramowalyscie dekoder??dzis sa polsaty za darmo:szok::szok:G do mnie zadzwonil wlasnie zeby sprawdzic bo reklamowali rano i rzeczywiscie:tak::tak:mini mini jest na 120 teraz.Cyba maja jakas umowe to na polsacie pewbnie to samo trzeba zrobic.:tak:
Kwiatuszku mówisz o Polsacie Cyfrowym? Jak przeprogramować dekoder?
Przepraszam bo się nie przywitałam.
Ja żyję, ale co to za życie hehe. Odkąd mąż kupił X-boxa (2 tygodnie temu) nie ma dla mnie czasu, sama chodzę spać, a o sexie tylko mogę pomarzyć, a libido w pełnej gotowości. Pewnie się obudzi jak będę szła do porodu z wielkim brzuchalem i nie będę mieć siły na baraszkowanie.
Więc się wprowadziłam do sypialni Hani i nie śpimy ze sobą. Zobaczymy może się ocknie.
Co mnie pociesza że w końcu miałam przypływ gotówki i mogłam pokupować troszkę rzeczy.
Kupiłam pościel do Hani, bo miałam tylko jedną zmianę na to duże łóżko, zimowy kombinezonik dla małej, podgrzewacz, bo mój dotychczasowy się spalił, video nianię (uff 400 zł), walizkę do szpitala, no i jeszcze odłożyłam na naprawę laptopa, także jestem zadowolona.
No i pytanie do was, któraś posiada i chce sprzedać laktator Medeli, ale ręczny? Miałam Aventa ale oddałam, a słyszałam że Medeli są bardzo dobre te ręczne zwłaszcza.

Szopek
no u nas też każdy talerz z innej parafii hehe. Mam swój ulubiony kubek i niech ktoś śmie się z niego napić wrr.....

Hannah mowilam o cyfrze ale polsat pewnie tez ma jakies zmiany.przeprogramowanie czyli trzeba wykasowac wszystkie kanaly i zainstalowac jeszcze raz:tak:
widze ze wyprawke masz juz cala:-)ja mam laktatory dwa,aventa wlasnie a drugi to nie wiem,gdzies jest na dni pudel:sorry:

Iwonka mam ten Jim akle zablokowany:baffled:a co to za p[rogram dla malych dzieci???
tak dla małych dzieci,fajny jest! Napisane na stronie Cyfry+ że tez darmowy jest bo to jest od polsatu program dla dzieci ;-)

Hannah na stronie Polsatu cyfrowego masz info o przeprogramowaniu .

Ja w zwiazku z tym że Cyfra ma juz polsaty ,zrywam z Polsatem cyfrowymn umowe i przechodz na Cyfre tym bardziej że wezmę multiroom i za tą samą cene co teraz płacę prawie 62 zl to w Cyfrze mam dwa niezalęzne dekodery :-) A w polsacie można zmienić umowę z wypowiedzeniem umowy miesiecznym tylko bo oni zmienili umowe i podniesli abonament,wiec na swoją niekorzyśc.

To w takim razie spojrzę na tą stornę polsatu.
Kwiatuszku
własnie patrzyłam na allegro i Medela Harmony kosztuje w okolicy 150 zł, ale wiadomo nieraz ktoś kupuje i nie używał lub używał sporadycznie, tak jak ja, ale laktator mieć muszę na czarną godzinę.

Zadzwoniłam do Polsatu i na wiadomośc że chce zrezygnowac z ich usług odrazu chcieli mi dac nowy dekoder,zmniejszyć opłaty za abonament.Cwaniaki. I tak podziekowałam.Potrzebuje miec w drugim pokoju oddzielny dekoder tak jak jest w Cyfrze.
Hannah ja miałam ręczny Tomme Tippe i tez sobie chwaliłam bardzo! Sprzedałam go.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Ale mnie skomplementowałyście, dziękuję bardzo.Wszystko to przez mój nieodżałownay talerz, kto by pomyślał.

hannah- a nie kupowałaś video niani przy Hani ( nawet nie czuje kiedy rymuje)?
Do czego ci się przydawał podgrzewacz? Ja mam i wcale nie używałam.

Pola- przesyłam optymistyczne fluidy.

Dziewczyny co was nie ma- bądźcie!

Do góry