reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

Przede wszystkim KEYKO wielkie gratulacje i trzymam kciuki :-). Fajnie, że "samo" się tak ułożyło.
Ja dzisiaj wzięłam ostatnia tabletkę i się zastanawiam, czy kupować nowe opakowanie, czy iść na żywioł?? :baffled::baffled::baffled: nie wiem, co robić....

Za to weekend spędziliśmy cudownie, odpoczywaliśmy, grillowaliśmy, szkoda, że tak krótko...
A tu mam od rana stres, bo mam w tym tyg audytora na kontroli i brzydko mówiąc trzęsę gaciami :-:)-:)-(

Miłego dzionka

reklama
Witam po weekendzie! W piatek przyjechała siostra męża ale sama bo syn się rozchorował i został w domu- coby Zuzi nie zarazić. Jestem "zdezelowana". Ona chodzi spać ok. 2 wiec w piątek i sobote posiedziałyśmy i nie mogę dojść do siebie:no:Zuza jakoś nie mogła zrozumieć że mam chce pospać dłużej:-D:sorry2::cool:
W sobotę był festyn z okazji dnia dziecka. ZUza poszalała. My pojedlismy żurek, kiełbaska z grila:-p
Dzisiaj hipoterapia i zaczynam mieć stresa przed wyjazdem na turnus. Mąż tez poddenerwowany.
U nas dzisiaj pada a ja pranie od rana rozwiesiłam:wściekła/y:
Keyko gratulacje:-)To się nazywa niespodzianka:-DMoże będzie mały Walenty;-)
Pola oby audyt wypadł dobrze;-)

Pola, nie martw się, na pewno masz wszystko dobrze ;-)

Aleście się dziewczyny wzięły do roboty z tymi ciążami :-) A tu kolejne już mają w planach. Ja chyba zostanę jedyna z jednym dzieckiem :-p

Dziś nie poszłyśmy do żłobka ani do pracy, bo młoda wczoraj pół wieczora wymiotowała i była strasznie słaba. Dziś od rana też było nie najlepiej, ale po troszku coś je. A ja jestem jakaś dziwna, ale jak ją widzę taką smutną, to normalnie ryczę jak bóbr. Rzadko coś się jej dzieje, więc jak już coś się dzieje, to ja wpadam w panikę.

Keyko wielkie gratulacje :-):-):-) ale nas zaskoczyłaś :tak:
Pozostałe dziewczyny miejcie sie na baczności ,majowe łacze wysyla ciązowe fluidy .Czekamy na kolejna radosna wiadomośc.;-)
Ja padam ,gorąco strasznie (wreszcie) uczymy sie sikać ,nawet nie najgorzej i tyle do zrobienia po tych chorobach .A dziś bylysmy sypać kwiatki ,teściowa nie mogla przeżyć wiec raz poszlysmy .no i jednak dobrze myślalam Zuzka jeszcze za mala

Już jestem w domku.
Ale pogoda masakryczna, raz słońce grzeje raz leje, że świata nei widać i ta duchota.
Egzamin z socjologii zaliczony. Może dzisiaj będzie lepiej mi się spało, jak już sytuacja jasna i prawie dotarło to do mnie, bo jednak wczoraj miałam jeszcze takie niedowierzanie, że nie spałam do 1 i poszłam zrobiłam drugi test:sorry2:

A co z puchatką, dawno się nei oddzywała:confused:

CZęść Majóweczki:-)
Ja jak zwykle na szyybkiego wapdam. My wszyscy zdrowi jestesmy. Ja padam na mordkę. Niedospana cały czas chodzę. Mały ma wzdęcia i budzi się nad ranem o 4 i stęka bo wyprukać i wykupkać się nie może. Zuzia budzi się teraz nie o 7 czy 8 ale o 6 bo ją mały rozbudza:-( No ale ogólnie To spoko. Krzysio słodzxiutki jest a Zuzia daje mu setki razy dziennie buzi, pomaga go myć i mówi "nie płać Ksisiu" i głaszcze go po główce. Kochana jest:tak:

Keyko gratulacje!!!

Poydarawiam was kochane. Postaram się coś więcej skrobnąć następnym razem. Ide teraz spać:tak:

Witam.
Keyko- wielkie gratulacje.
Dziubek- czekamy na fotki Krzysia.

Puchatka nie ma netu.

Ale ruja na wątku, strzeżcie się drogie panie, te co chcą się strzec.;-)

Keyko gratuluję. Dopiero dziś doczytałam newsa :-)

Miotko dołączam do klubu majówek z jednym dzieckiem.Ja już żadnego nie planuję :no:

Te ciąże na naszym wątku zrobiły się bardziej zaraźliwe niż świńska grypa :-D

Witam się z rana.

Szopek masz rację, niech dziewczyny uważają. Po chorobie M nawet nie przypuszczaliśmy, że tak łatwo pójdzie i samo wyjdzie, bo to jeszcze u mnie się cosik rozregulowało, bo nie mam pojęcia kiedy to się stało:zawstydzona/y:

Zaraz wychodze z domu pozałatwiać trochę spraw. Musze odebrać dowód rejestracyjny od mechanika, bo M zapomniał z wrażenia jak mu powiedzieli, że padła mi pompa paliwa i ile to będzie kosztować:szok:. Później na pocztę na drugi koniec miasta po świadectwo pracy i następnie do urzędu pracy zarejstrować się, a co może cos z urzędu znajdę na umowe zlecenie:tak:. Na 16 na zajęcia, na szczęście mam tylko wykład i ćwiczenia, a reszta grupy pisze dzisiaj koło z matmy- ja mam zaliczenie z polibudy:-D

reklama
Dzień dobry

No Kochane ja wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę... a będzie co ma być. Oczywiście nie jestem przekonana w 100%, że to dobry moment, a raczej jestem przekonana, że taki nie jest, ale co tam... jakoś to będzie. Kiedyś pracowałam w OPSie i tam była taka, co miała 9tkę :szok: i jak się okazało, że znów w ciąży była, to powiedziała "wychowie się", to co? moje drugie sie nie "wychowie"?? :-D:-D:-D

Ale skoro tutaj taki "wirus" panuje, to kto wie, może pójdzie szybciutko. :-D:-D:-D

Zmykam do pracy.
Miłego dnia

P.S.
Mam prośbę... Keyko pisałaś o tym, że zdawałaś egzamin w Stowarzyszeniu Księgowych na dyplomowanego księgowego, tak? Możesz mi napisać na priv'a jakie są wymagania, co to daje itp. Z góry dziękuję

Do góry