reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Migotka Najlepszego!!!

Keyko ja polecam taką parasolkę, naprawde jest świetna i wiatr nie wykrzywia drutów

u nas leje i leje, dobrze że wczoraj było ok, zabrałam dzieciaki najpierw do jednego CH, potem do drugiego na atrakcje dla dzieci i tak nam cały dzień minął:-)

reklama
Witam dziewczyny

Skladam tez zyczenia z Dnia Dziecka 1000Lat dla naszych skarbeczkow:tak::tak:

A ja dopiero zagladam do Was teraz dziewczyny i witam sie.
Ja mialam niestety bieg w pracy bo zalatwilam sobie dodatkowo jako hostessa i piatek sobote niedziele bylam na promocji i we wtorek niestety ale moj maly mial impreze w zlobku potem dziadkowie go odebrali a tata potem zabral na Wesole miasteczko:-):-) Jaki byl szczesliwy to szok:szok::szok:

i wlasciwie wstyd sie przyznac ale ja dopiero wstalam bo postanowilam odespac zmeczenie i szum sklepu hehehe
teraz sie biore za sprzatanie i gotowanie wiec zmykam

Kwiateczek jakby wam sie udalo wyrwac to zapraszam:tak::tak: jesli nie masz mojego numeru to zostawie na zamknietym :tak::tak:

Pa milego dnia

Witam! my dzisiaj na zakupach byliśmy. Kupiłam Zuzi buty. Ile płaczu przy przymierzaniu:no: Kupiłam wcześniej 2 pary na allegro i za duże... No i kurteczkę kupilismy bo ze wszystkiego wyrosła... Kupiłam na 110 w okazyjnej cenie 33zł:-)
Migotka wszystkiego naj:-)
Iwonka fajnie jak Klaudia się dostanie do przedszkola:tak:
Hannah najgorsze dla mnie było spotkanie z szefową:zawstydzona/y:
Miłego weekendu:-)

Pogoda dopisuje wiec na BB pustki ;-)

a wogole witam sie zmykam sobie robic kawke moze sie ktos przylączy ?
Ja dzis wolne :blink: odpoczywamy z małym tzn sprzatamy pranie robimy itd :-D

Witam sie słonecznie- w końcu:-)

Wiktoria ja też z kawusią:tak:

Zaraz zjemy śniadanko, odkurzę i jedziemy załatwić parę spraw i do zoo.

Miłego dnia:tak:

keyko no ja czekam az sie pranie wypierze i lecimy piechtolotem ( bo fotelika nie mam) rachunki zaplacic i na spacer..
smacznego ! my własnie jemy w pokoju przed tv hehe gdyby to M widział. Tak zawsze w kuchni przy stole ale co tam małemu sie podoba ;-)

Szopek, dzięki za zainteresowanie...wiesz, jakoś wszystko złożyło się na raz - praca, brak czasu, ale i jakoś brak wiary w to, ze jestem tu mile widziana...

Pogoda dopisuje wiec na BB pustki ;-)
Witam sie słonecznie- w końcu:-)
:

Nam pogoda nie dopisuje. Lało pół nocy, pół dnia, teraz jest po prostu buro, ponuro i mokro. Zresztą chmury są takie, ze i tak jeszcze spadnie dziś deszcz.

keyko no ja czekam az sie pranie wypierze i lecimy piechtolotem ( bo fotelika nie mam) rachunki zaplacic i na spacer..
smacznego ! my własnie jemy w pokoju przed tv hehe gdyby to M widział. Tak zawsze w kuchni przy stole ale co tam małemu sie podoba ;-)

Ja susze kolejne prania na suszarce w domu. Nie cierpię tego, bo mieszkanie wygląda wtedy jak melina. Jakos mam takie skojarzenie jak szmaty wiszą w " salonie".
Ja bym chciała nabrać nawyku jadania w kuchni. Póki co to nie możliwe. Nie mam jeszcze stołu w kuchni- to raz. My bardzo rzadko jemy w 3, mamy inny rozkład zajęć. Poza tym spokojne jedzenie nie leży w naturze Miku który musi robić bilion rzeczy w tym czasie. Najbardziej to mi sie marzy stół w salonie. Moze jakby była taka niby jadalnia to by sie człowiek jakoś zmusił, zeby choc kolacje jesc razem.

Szopek, dzięki za zainteresowanie...wiesz, jakoś wszystko złożyło się na raz - praca, brak czasu, ale i jakoś brak wiary w to, ze jestem tu mile widziana...
Jak tak nawet mogłaś pomyśleć.No, no.
Kiedyś jak kogoś nie było parę dni a siedziało się przy dziecku co najwyżej raczkującym, to się podnosiło larum. Teraz jak wszystkie jesteśmy tak zabiegane to zauważamy swoja nieobecność ,ale znamy życie-wstawiamy odgórnie nieobecność usprawiedliwioną.
Jednak nie zaszkodzi przywołać do porządku delikwenta wagrującego. Delikwent wagarujący zamienia się potem tylko w delikwenta czytacza a potem to już sobie prasówkę raz na tydzień tylko robi i siedzi na farmach fejsbukowych albo zaznajamia się z obcymi ludźmi na innych forach.
tak wiec to bardzo niebezpieczne jest. Lepiej trzymać średnią.

reklama
witam sie ja po ploteczkach chlopaki zmyli sie na wekend do dziadków
szopek z tymi farmerami to nie tak do konca mnie wciagnelo na poczatku a teraz przeszlo zagladam jak mam chwile.. nie martw sie BB dalej góra ;-) a wiesz z tym jedziem to tak ze jak jest glodny siedzi i je dlubie w naszych talerzach wstaje na krzesle rozwala z polmiska itp ogolnie jak zaspokoi głod to leci do pokoju co tam zrobic przyniesc zobaczyc jak przezuje wraca, albo my przy stole a ona w szafce garki uklada. Jedyne to to ze ja za nim z lyzka nie biegam.. albo nie ma tak ze ksiaze siedzi przed tv i tylko buzie otwiera. Ja mam jadalnie w kuchni tylko mam troche uda poobijane od stołu jak sie chodzi hehe mam cztery krzesła z czego jedno w piwnicy
Co do pogody to jak ja mialam deszcz to wy mieliscie slonce troche sprawiedliwosci :-)
co do prania to sie nad tym nie zastanawialam ale cos w tym jest bo jak mam gosci to nie wstawiam pralki jak nie moge wyrzucic na balkon a jak mam wstawione wystawiam nawet jak pada bo mam loggie chyba ze pada z wiatrem.

Do góry