reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień Dobry,

Ja ogarnęłam już moje dzieciaki ;-):-), zasiadłam do kompa, by życzyć ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I UŚMIECHU NA TWARZACH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA I WASZEGO TEŻ, BO MY W KOŃCU TEŻ DZIECI :-D:-D:-D

Zaraz zmykam robić śniadanko i buszować po sklepie internetowym zoologicznym, bo muszę zakupić kilka rzeczy dla bąbla, między innymi kostki, bo wszystko mi gryzie- łobuz jeden :no:

sylwia, mam nadzieję, że Ami też minie, w sumie to chyba zazdrość już jej mija, teraz jest gorzej z tym, że Alister chce się bawić, a Ona się Go boi bo myśli, że coś chce jej zrobić :dry:

Wiki, tu masz rację, jak kogoś więcej nie ma niż jest to nie powinien brać psa, chociażby dla dobra tego psa, bo nie dość że się męczy to jest samotny :-(

Hmmm, a ja muszę zadzwonić do tych naszych znajomych i odwołać tego wilka, nie za bardzo mogę się za to zabrać, ale muszę :zawstydzona/y:

Miłego Dnia

Wszystkim dzieciaczkom życze żeby zawsze były uśmiechnięte:tak:

ballon1.gif

Dotkass psiunio cudny,wszystko co małe to cudne.Oby wam dużo zniszczeń nie narobił ;-)

Byłam z dziewczynkami u dentysty.Klaudia ma zdrowe ząbki,a Vanesska na kontrol po wakacjach ma przyjść. Teraz bore sie za robirenie gołąbków z młodej kapustki a potem idziemy do przedszkola cała rodzinką na dzien dziecka połączony z dniem mamy i taty.Klaudia będzie szczęśliwa jak będzie mogła buszować po przedszkolu:-D:-D:-D

cześć majóweczkowe dzieciaczki! z dniem dziecka pozdrowionka przesyłam i życzę najfajnieszych prezentów :) a wam drogie mamusie i tatusiowie, życzę też miłego dnia wspólnego z dzieciaczkami!:-):-D

Witajcie Majóweczki i Majowe Bąbelki!!

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka - mnóstwa uśmiechu, szczęścia i radości!!

Ostatnio długo mnie nie było i pewnie przez jakiś czas tak zostanie, ale mam nadzieję, że powrócę w "większym wymiarze czasu" do Was. Mocno ściskam i pozdrawiam! :-)

Witam.
Olu - mniej nam znikaj.
Anusiasac- robótka sie spiętrza czy leń się włączył? Coś Cie mało.
Dotkass- śliczna psiunia.

U nas cały dzień padało, teraz na chwile ulżyło. Normalnie pochlastać się idzie.
Teraz Miku z tatą na spacerze a ja siadłam do płacenia rachunków.
Strasznie się zdołowałam tymi stenogramami z tuplowewa. Nie potrzebnie czytałam. Człowiek to się lubi dobić, jakaś niezdrowa ciekawość i teraz :-(
Zresztą czytałam i im jakoś w duchu kibicowałam , ze dadzą radę, muszą wylądować . Przecież wiem jak to się skończyło a jakoś mózg nie reflektuje.

Witam się porannie!
My już zaliczyliśmy wizytę u pani doktor, byliśmy na bilansie. Pada jakiś kapuśniaczek, najgorszy typ deszczu, strasznie tego nie lubię, ale jakoś dotarłyśmy w miarę suche.
Wczoraj na dzień dziecka poszliśmy na salę zabaw (kulki, zjeżdżalnie, labirynty itp). Hania jak się rano obudziła to przeżywała strasznie i chciała się ubierać i iść tam też dzisiaj.:-)

Pola
jeszcze 4 tygodnie i działacie?:cool2:
Mi już tak brzuch urósł, ze nawet jak sie dzisiaj rozebrałam, Hania podeszła i mówi: Dzidzia"? i pogłaskała mnie po bębenku. Już się ukryć go nie da. Czeka mnie jeszcze wizyta w pracy, trzeba poinformować szefa:sorry:

Witam,
ale pogoda pod psem, leje jak z cebra a ja parasolki nie mam popsłami się w tamtym tygodniu i nie kupiłam jeszcze drugiej:sorry2:.

Migotka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Ola witaj i nie znikaj!:tak:

Jade dzisiaj po Miśkę i mam nadzieje, że od jutra będzie lepsza pogoda.
Nie wyspałam się, ostatnio budze sie ok 2 i tak do 6 śpię-nie śpię, zwłaszcza, że kotce uaktywniło sie miałczenie w nocy i działa tylko woda z karnu lub wybieg po balkonie:baffled:. Pod nami też jest kotka i od jakiegos czasu zakumały swoje istnienie i ponoć tamta też wymusza wypuszczanie w nocy na balkon, ale w relacji mordka w mordke nie były już tak zainteresowane:sorry2:

reklama
Wczoraj byłam w przedszkolu na zakończeniu roku oraz imprezie z okazji dnia dziecka mamy i taty.Było bardzo miło,Vanesska swietnie odegrałą swoją rolę choc trochę cicho mówiła czasami.Potem był poczęstunek na sali w grupie Vanesski.Rozmawiałam z panią dyrektor przy półmisku truskawek;-).... i dowiedziałam sie że jak Klaudia skończy 2,5 roku to jak sie tylko zwolni miejsce to może zostac przyjęta do przedszkola:tak: Za kilka dni mamy teraz festyn rodzinny w przedszkolu:-)Klaudia znów biegała jak szalona,inne dzieci w jej wieku grzecznie siedziały a tej wszedzie pełno...

U nas nie pada a ponoć od piątku ma byc pieknie slonecznie i ciepło.

Ostatnia edycja:
Do góry