reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Na początek dnia spóźnione życzonka :-)

U nas pogoda do bani od kilku dni, leje i leje, masakra poprostu :wściekła/y:

Widzę, że temat szczepień na tapecie, my jutro na bilans jedziemy i będziemy się szcepić, zafundowałam jutro na urodziny córci szczepienie- wyrodna matka ze mnie ;-):sorry2:. Miałam szczepić na pneumo, ale Amela jeszcze do przedszkola nie idzie, więc przesuniemy to jeszcze, ale musimy zaszczepić się przeciw kleszczom, u nas tu takie wysokie trawy, że strach się nie zaszczepić. :no:

Wracając do pogody przez cały weekend byłam "zdychająca" i bardzo "pociągająca", jak już mi przeszło to dziś @ do mnie zawitał :dry:

Miłego Dnia wszystkim

reklama
Ja też się witam.
Nas to zalewa. Pod oknem mam wielkie jezioro na trawniku:szok:
Poza tym smutno mi dziś, bo zmarł Dio, jeden z najwspanialszych dla mnie wokalistów:zawstydzona/y:

Witam i ja.U nas tez ciagle leje,kałuże wszedzie że szok:wściekła/y:a my idziemy nie długo do dentysty:sorry:
Spóżnione 100lat dla Patryczka Tolki i duzo zdrówka! Ciekawe co tam u nich słychac:confused:

Witam
Pola dzieki:-)
Iwonka 20 lat:sorry:dlugo:tak:zobaczymy czysie zarazil.

Bosh my jedziemy ostatniego a tu takie deszcze.Wie moze ktoras jaki ma byc poczatek czerwca?jak bedzie zimno to sie zaamie:baffled:
My dzis wstalismy o 8.30 jakos wygladalo mi na dalej,zerwalam sie a tu taka godz:-)wczoraj w pracy bylam ale strasznie bylo,w ogole nie miualam co zrobic:no:nie cierpie takiego czegos,nie mam gdzie sie podziac wtedy:baffled:

Hej dziewczyny u nas zalewa na szczęscie "jeszcze" odpukać nie nasz dom ale ogólnie to z trzech stron drogi praktycznie nieprzejezdne :no:Niech w końcu przestanie padać bo już jest gorzej tu niz kiedykolwiek . Wczoraj jeszcze udalo nam sie zrobić urodzinki Zuzka przeszczęsliwa szalala ,cieszyla sie z prezentów. tYlko ja bylam w formie tragicznej calą noc z soboty na niedziele nie spaląm bo brzuch mnie bolał ostro i stawiał sie ,wczoraj podobnie ,tyle że wieczorem odpuscilo ,leki zadziałaly i dziś już dobrze .I to nie żebym sie jakoś bardzo namęczyla ,troche bardziej niż normalnie .Baląm sie że szpitalem sie skończy ale ok . Tyle że chyba musze już zwolnić a tak sie przez ostatnie 2 miesiace dobrze czułam .

Dotkass ile szczepienie na kleszcze kosztuje i gdzie je sie kupuje , w aptece ja też o tym myśle zwlaszcza jak niedawno zobaczyłam kleszcza wchodzacego Zuzi do nosa:szok::wściekła/y:,dobrze ze zauważylam

Dotkass ile szczepienie na kleszcze kosztuje i gdzie je sie kupuje , w aptece ja też o tym myśle zwlaszcza jak niedawno zobaczyłam kleszcza wchodzacego Zuzi do nosa:szok::wściekła/y:,dobrze ze zauważylam

o boszzzzzzzzzz...do nosa :szok::szok::szok:...ja jeszcze nie zauważyłam ani jednego, ale przeozrnie wolę zaszczepić:tak:...co do kupna, my nadal prywatnie się leczymy, więc nie muszę kupować szczepionki, tylko ją posiadają u siebie, a cena powiem szczerze, że się nie dowiadywałam, ale jak gdzieś czytałam to coś koło 60 zł chyba- o ile się nie mylę :dry:

Sylwia wlasnie patrze na tvn,boshh co sie dzieje.za duzo tego deszczu juz:no:co do kleszczy to szok,jak to widzialas kolo nosa:szok::szok::szok:wrrrrr

U nas cos sie zaczyna dziac,tzn Kondzio dzis zawolal 2 razy na nocnik,co prawda po fakcie ale usiadl(znalazl chwile czasu)i tak jakby chcial zrobic ale z racji tego ze juz zrobil to powiedzial ze nie ma i wstal:-D:-D:-D kurcze,moze zacznie w koncu:-)

Co do deszczu...pamiętacie jak w zeszłym roku (chyba w zeszłym) też były takie ulewy, wtedy Ha-NN-aH siedziała jak na szpilkach i ktoś jeszcze- koszmar, mogłoby już przestać lać :no:

kwiateczek, Amela jeżeli chodzi o kupę to od kilku ładnych miesięcy już w pieluchę nie wali, ale z sikaniem gorzej, zapomina się niestety...czekam, aż zrobi się ciepło i pieluchomajtki pójdą w odstawkę, zostaną tylko na noc, w ciągu dnia majteczki i niech sika, może jak ją poszczypie to sobie przypomni, że o sikaniu też trzeba informować ;-):tak::-D

U nas przez ten deszcz tak pięknie trawa urosła, że R w sobotę pojechał kupić kosiarkę, śmieję się, że kupił sobie zabawkę i nie może wypróbować, bo wciąż pada ;-):-p jak tak będzie dalej to nie chcę nawet myśleć jak zarośniemy :confused:

Zapomniałam Wam powiedzieć, że będziemy mieli psa koło sierpnia, może wcześniej, od znajomych, chodują "wilki" już zamówiłam najbardziej czarnego jaki będzie ;-):-)

Dotkas to super jak wola,ile to lzej:tak:mojej kolezanki synek jest 4 mies starszy od Kondzia ale juz od wiekow wola a od tyg spi bez pieluchy:-)
No i nareszcie mamy kupke do nocnika,zawolal:-)ale sie ciesze jakbym co najmniej 6 w totka trafila:-):-D:-D:-D

reklama
Gratki za sukcesy nocnikowe! :tak::-):-):-):-):-)Choć to nie ten wątek ;-) u nas nadal słabo a raczej nic.:dry:Czekam na ciepło a tu pogoda wciąz nie dopisuje:wściekła/y:

Do góry