reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Na początek dnia spóźnione życzonka :-)

U nas pogoda do bani od kilku dni, leje i leje, masakra poprostu :wściekła/y:

Widzę, że temat szczepień na tapecie, my jutro na bilans jedziemy i będziemy się szcepić, zafundowałam jutro na urodziny córci szczepienie- wyrodna matka ze mnie ;-):sorry2:. Miałam szczepić na pneumo, ale Amela jeszcze do przedszkola nie idzie, więc przesuniemy to jeszcze, ale musimy zaszczepić się przeciw kleszczom, u nas tu takie wysokie trawy, że strach się nie zaszczepić. :no:

Wracając do pogody przez cały weekend byłam "zdychająca" i bardzo "pociągająca", jak już mi przeszło to dziś @ do mnie zawitał :dry:

Miłego Dnia wszystkim

reklama
Ja też się witam.
Nas to zalewa. Pod oknem mam wielkie jezioro na trawniku:szok:
Poza tym smutno mi dziś, bo zmarł Dio, jeden z najwspanialszych dla mnie wokalistów:zawstydzona/y:

Witam i ja.U nas tez ciagle leje,kałuże wszedzie że szok:wściekła/y:a my idziemy nie długo do dentysty:sorry:
Spóżnione 100lat dla Patryczka Tolki i duzo zdrówka! Ciekawe co tam u nich słychac:confused:

Witam
Pola dzieki:-)
Iwonka 20 lat:sorry:dlugo:tak:zobaczymy czysie zarazil.

Bosh my jedziemy ostatniego a tu takie deszcze.Wie moze ktoras jaki ma byc poczatek czerwca?jak bedzie zimno to sie zaamie:baffled:
My dzis wstalismy o 8.30 jakos wygladalo mi na dalej,zerwalam sie a tu taka godz:-)wczoraj w pracy bylam ale strasznie bylo,w ogole nie miualam co zrobic:no:nie cierpie takiego czegos,nie mam gdzie sie podziac wtedy:baffled:

Hej dziewczyny u nas zalewa na szczęscie "jeszcze" odpukać nie nasz dom ale ogólnie to z trzech stron drogi praktycznie nieprzejezdne :no:Niech w końcu przestanie padać bo już jest gorzej tu niz kiedykolwiek . Wczoraj jeszcze udalo nam sie zrobić urodzinki Zuzka przeszczęsliwa szalala ,cieszyla sie z prezentów. tYlko ja bylam w formie tragicznej calą noc z soboty na niedziele nie spaląm bo brzuch mnie bolał ostro i stawiał sie ,wczoraj podobnie ,tyle że wieczorem odpuscilo ,leki zadziałaly i dziś już dobrze .I to nie żebym sie jakoś bardzo namęczyla ,troche bardziej niż normalnie .Baląm sie że szpitalem sie skończy ale ok . Tyle że chyba musze już zwolnić a tak sie przez ostatnie 2 miesiace dobrze czułam .

Dotkass ile szczepienie na kleszcze kosztuje i gdzie je sie kupuje , w aptece ja też o tym myśle zwlaszcza jak niedawno zobaczyłam kleszcza wchodzacego Zuzi do nosa:szok::wściekła/y:,dobrze ze zauważylam

Dotkass ile szczepienie na kleszcze kosztuje i gdzie je sie kupuje , w aptece ja też o tym myśle zwlaszcza jak niedawno zobaczyłam kleszcza wchodzacego Zuzi do nosa:szok::wściekła/y:,dobrze ze zauważylam

o boszzzzzzzzzz...do nosa :szok::szok::szok:...ja jeszcze nie zauważyłam ani jednego, ale przeozrnie wolę zaszczepić:tak:...co do kupna, my nadal prywatnie się leczymy, więc nie muszę kupować szczepionki, tylko ją posiadają u siebie, a cena powiem szczerze, że się nie dowiadywałam, ale jak gdzieś czytałam to coś koło 60 zł chyba- o ile się nie mylę :dry:

Sylwia wlasnie patrze na tvn,boshh co sie dzieje.za duzo tego deszczu juz:no:co do kleszczy to szok,jak to widzialas kolo nosa:szok::szok::szok:wrrrrr

U nas cos sie zaczyna dziac,tzn Kondzio dzis zawolal 2 razy na nocnik,co prawda po fakcie ale usiadl(znalazl chwile czasu)i tak jakby chcial zrobic ale z racji tego ze juz zrobil to powiedzial ze nie ma i wstal:-D:-D:-D kurcze,moze zacznie w koncu:-)

Co do deszczu...pamiętacie jak w zeszłym roku (chyba w zeszłym) też były takie ulewy, wtedy Ha-NN-aH siedziała jak na szpilkach i ktoś jeszcze- koszmar, mogłoby już przestać lać :no:

kwiateczek, Amela jeżeli chodzi o kupę to od kilku ładnych miesięcy już w pieluchę nie wali, ale z sikaniem gorzej, zapomina się niestety...czekam, aż zrobi się ciepło i pieluchomajtki pójdą w odstawkę, zostaną tylko na noc, w ciągu dnia majteczki i niech sika, może jak ją poszczypie to sobie przypomni, że o sikaniu też trzeba informować ;-):tak::-D

U nas przez ten deszcz tak pięknie trawa urosła, że R w sobotę pojechał kupić kosiarkę, śmieję się, że kupił sobie zabawkę i nie może wypróbować, bo wciąż pada ;-):-p jak tak będzie dalej to nie chcę nawet myśleć jak zarośniemy :confused:

Zapomniałam Wam powiedzieć, że będziemy mieli psa koło sierpnia, może wcześniej, od znajomych, chodują "wilki" już zamówiłam najbardziej czarnego jaki będzie ;-):-)

Dotkas to super jak wola,ile to lzej:tak:mojej kolezanki synek jest 4 mies starszy od Kondzia ale juz od wiekow wola a od tyg spi bez pieluchy:-)
No i nareszcie mamy kupke do nocnika,zawolal:-)ale sie ciesze jakbym co najmniej 6 w totka trafila:-):-D:-D:-D

reklama
Gratki za sukcesy nocnikowe! :tak::-):-):-):-):-)Choć to nie ten wątek ;-) u nas nadal słabo a raczej nic.:dry:Czekam na ciepło a tu pogoda wciąz nie dopisuje:wściekła/y:

Do góry