reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Ogladam wlasnie przylot ciala Pani Marii.Tak mi przykro:---(tak mi ich szkoda:-(
Puchatka
Majowe mamy'08
Anusiu z okazji drugich urodzin sto lat dużo zdrówka mnóstwa zabawy i uśmiechu :-):-):-):-):-)
Hannah gratulacje :-):-):-):-)
Hannah gratulacje :-):-):-):-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Czesc dziewczynki mam nareszcie internet w domku !!! bo z pisanie w pracy porazka
HaNNaH gratuluje.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANI
Co do tragedi brak słow, slucha sie ich bliskich to lzy same sie cisna. Wlasnie byl wywiad w jedynce :-( [*]
HaNNaH gratuluje.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANI
Co do tragedi brak słow, slucha sie ich bliskich to lzy same sie cisna. Wlasnie byl wywiad w jedynce :-( [*]
Ha-NN-aH
BB fan
Dziękuję dziewczyny.
Jeszcze w to nie wierzę, powtórzę test za 2 dni bo wtedy jest dzień spodziewanej @, a ja się pośpieszyłam bo objawy mówiły wszytsko na TAK.
Jednak raczej test się nie myli w tą stronę skoro jest kreska bladzioszek
Jeszcze w to nie wierzę, powtórzę test za 2 dni bo wtedy jest dzień spodziewanej @, a ja się pośpieszyłam bo objawy mówiły wszytsko na TAK.
Jednak raczej test się nie myli w tą stronę skoro jest kreska bladzioszek
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
HaNNaH fajnie ze wam sie tak łatwo udało odwazna jestes wogole podziwiam dziewczyny z dwojka dzieci ja dzis zabaralam malego ze zlobka pozniej zakupy a pozniej wózek zakupy maly uciekajacy w drugim kierunku
Mały spi juz.. brak słow na niego i tak do rana a rano i tak z wielka laska wstaje do zlobka
Ale mam nadrabiania..
Mały spi juz.. brak słow na niego i tak do rana a rano i tak z wielka laska wstaje do zlobka
Ale mam nadrabiania..
Hej kobietki:-)
Wszystkiego naj, naj, naj dla Ani!!! Jak ten czas leci. Pamiętam jak kartki wysyłąłysmy naszym dzieciakom na pierwsze urodziny. To wydaje się tak niedawno
Hannah - gratulacje!!! jak fajnie że mamy zaciążoną następną majóweczkę. :-)
A u mnie w tamtym tygodniu przeżywałam chwile grozy. Najpierw wydawało mi się że czop mi trochę odszedł a ;potem że wody mi się zaczęłay sączyć. Na szczęście jestem po konsultacji z gin i jest wszystko ok. Moja dzidzia jest duża bo z USG wychodzi że jest większy o 2 tygodnie. Jak ja go urodzę Nie mam nadal pewności czy to na pewno chłopiec będzie:-( No cóż. Przy porodzie będzie najwyżej niespodzianka;-)
Tak poza tym to zaczęli ocieplać nam blok. Masakra. Cały dzień wiercą i stukają. Muszę z Zuzią kłaść się do łóżka i przykrywać jej uszy kołdrą żeby usnęła Dobrze że zaczęli to przed porodem. Może najgorsze hałasy do porodu ustaną.
Od następnego tygodnia zacznę już się ruszać. Tzn. tylko na spacery z zuzią będę chodziła obowiązki domowe nadal na mężu będą spoczywać Nie mam już z kim dziecka zostawić więc nie ma wyjścia. Rano muszę się zajmować dzieckiem. Mam nadszieję że nie urodzę przez to wcześniej.
Wszystkiego naj, naj, naj dla Ani!!! Jak ten czas leci. Pamiętam jak kartki wysyłąłysmy naszym dzieciakom na pierwsze urodziny. To wydaje się tak niedawno
Hannah - gratulacje!!! jak fajnie że mamy zaciążoną następną majóweczkę. :-)
A u mnie w tamtym tygodniu przeżywałam chwile grozy. Najpierw wydawało mi się że czop mi trochę odszedł a ;potem że wody mi się zaczęłay sączyć. Na szczęście jestem po konsultacji z gin i jest wszystko ok. Moja dzidzia jest duża bo z USG wychodzi że jest większy o 2 tygodnie. Jak ja go urodzę Nie mam nadal pewności czy to na pewno chłopiec będzie:-( No cóż. Przy porodzie będzie najwyżej niespodzianka;-)
Tak poza tym to zaczęli ocieplać nam blok. Masakra. Cały dzień wiercą i stukają. Muszę z Zuzią kłaść się do łóżka i przykrywać jej uszy kołdrą żeby usnęła Dobrze że zaczęli to przed porodem. Może najgorsze hałasy do porodu ustaną.
Od następnego tygodnia zacznę już się ruszać. Tzn. tylko na spacery z zuzią będę chodziła obowiązki domowe nadal na mężu będą spoczywać Nie mam już z kim dziecka zostawić więc nie ma wyjścia. Rano muszę się zajmować dzieckiem. Mam nadszieję że nie urodzę przez to wcześniej.
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Dziubek zdówka dla Ciebie i dla dzidziusia. Moze to nie pasuje ale jak bylismy w szpitalu musialam zmusic malego do siedzenia i zabawy na lozku ze mna bo gdzie na podlodze najbardziej sprawdzaly sie ksiazki i kredki, darcie kartek itd. siedzial grzecznie wtedy. Życze powodzenia i jeszczw raz zdróweczka