reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria - dzięki za rady. My już książki, rysowanie i cięcie kartek przerobiłyśmy. Ogvolnie większość już ją nudzi. Teraz na topie jest zabawa pluszakami w teatrzyk. Zobaczymy kiedy skończą mi się p[omysły :)

reklama
Dziubek Mi Kondzio usnal dzis w takim halasie:szok:na ulicy tna asfalt,zakladaja jakies rury i juz sa kolo nas a on dzis poszedl spac jak zaczei.Ide zajzec bo ciuchutko,myslalam ze w oknie patrzy9mam pojedyncza szybe) a Kondzio spi:szok;;-)ostatnio lepiej spi,nie chcialam pisac bo to 3 noce,budzi sie ale zasypia szybko:tak;no i wola w nocy tate:sorry:ale mama wstaje:sorry:G przysnosi mi go o 5 rano jak wstaje do pracy.Boi sie ze go obudzi a jak by go zobaczyl rano to juz bym musiala wstawac o 5:baffled:

Dziubek no tak bo te nasze wiercipietki musza miec co rusz cos nowego. Tak patrze na Twoj suwaczek i mysle ze kiedy zlecialo to Twoje 33 tyg bardzo szybko, ale to pewnie tak z boku sie wydaje.

Dla naszej pierwszej świętującej majóweczki Ani z okazji 2-gich urodzinek:-)
18.gif

Ha-NN-aH dla Ciebie także przeogromne gratulacje:-)witaj w klubie cięzarówek na bis :-D kiedy termin? jeszcze w tym roku czy szykuje sie noworoczniak ? bo sie gubie

Ja pojutrze ide zobaczyć znowu mojego szkraba ,który już od kilku dni pokazuje mamusi że pływa w brzuszku .w szoku jestem że tak wcześnie. ale to na pewno to :tak:

Wiki co ty sie martwisz że z niego taki spioszek ,szczęściara jesteś ;-)ja bym sie z checia zamienila może też dlatego że przez caly dzień mam już atrakcji z nia co niemiara

Dziubek trzymaj sie i jeszcze poczekaj potrzymaj urwisa jeszcze troche Macie już imie dla chłopca?Mi sie dziś calą noc śnilo że najpierw leżałam mnóstwo czasu w szpitalu wśród miliona cięzarówek a potem dluuuugo i w bólach rodzilam .Jak sobie pomyśle to mam dosć .Znów wracja mi koszmary az sie boje rzeczywistości no ale już odwrotu nie ma .... jakoś w końcu musi być

Ostatnia edycja:
Aniu sto lat! W zdrowiu i radości.:tak::-)

Hannah gratulacje!:-) Zaglądaj do nas częściej:sorry::sorry::sorry::sorry:

I reszta tylko czytajacych majóweczek:tak: tak,tak o was myśle!m że co po niektóre stare majóweczki nas podczytują tylko:sorry: odzywać sie!

Sylwia sny na ogol sie nie sprawdzaja,jest odwrotnie:sorry:
Mnie sie snilo kilka nocy temu ze zaczelam sie macac bo piersi mi urosly,pamietam ze krzyczalam ze jestem w ciazy:-D:-D a wczorajszej nocy snilo mi sie ze bratowa z bratem oznajmili ze jest w ciazy.Jak jej powiedzialam to nie byla zachwycona.Ponoc ciaza tzn ze jest jakis problem ktory nam ciazy i jesli sni nam sie koncowka to znaczy ze jest bliski rozwiazania:sorry;mi sie dwa razy snilo i to poczatke tzn ze mam chyba dwa i dluuuga droga:baffled:juz sobie wyobrazam:baffled:
Dziubek rzeczywiscie zlecialo:-)

Witam

Dziękuję wszystkim za życzenia :-)

Hannah gratuluję. Spokojnych 9 mcy :-)

Wiktoria on tak spi już do rana od tej 18stej:szok: ??? Moje dziecko dopiero teraz zasypia, a wstanie pewnie ok 8 rano :angry:

Dziubek ale szybko zleciało te 33 tyg.Wytrzymajcie jeszcze chociaż z 4 tyg w 2 paku :tak:

reklama
Do góry