reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

szok :no::szok: <*>
od razu pomyślałam o córce prezydenta - w ciągu chwili została sierotą - straciła oboje rodziców...

reklama
Cześć kochane. U nas pogoda też w żałobie, bo leje deszcz. Co tam u Was?

Pewnie Was to nie zainteresuje zbytnio dzisiaj, ale zmieniamy samochód, bo ten mój już tak rozklekotany, że naprawdę zaczęłam bać się o bezpieczeństwo swojego dziecka przede wszystkim. Zapłacony już zadatek i do soboty muszę sprzedać stare auto.

Witajcie dziewczyny

my niedawno wrocilismy od mojej mamy ogladalismy przylot ciala prezydenta i strasznie to wzruszajace a juz najbardziej jak ludzie kwiaty rzucali pod samochod:no::no::no: Bardzo ciezkie do ogarniecia...

panna migotka- a my dzis podjeclismy decyzje o sprzedazy wozka Adasia tzn tego 3 w 1 i chociaz bardzo bardzo jestem z niego zadowolona to jednak potem chcialabym inny albo Bartatine albo Roan Martita a obecnie nie planuje dzieci wiec kupilabym za to rower z fotelikiem dla malego i kaski i troche bysmy na tym skorzystali a ja chyba najbardziej:tak::tak::tak: musze zrzucic kg:tak::tak:
i trzymam kciuki zeby wam sie Udalo sprzedac auto:tak::tak:

ja robie kolacyjke i ogladamy bajki... mam nadzieje ze minie Adasiowi zle samopoczucie bo od 2 dni w nocy wymiotuje i nie wiemy co sie dzieje bo w dzien jest ok... i nic prawie nie jje od 2 dni

Milego Wieczorku...

Kamilka, my zrobiliśmy tak z naszą bartatiną - kupiliśmy za nią właśnie tego jeepa, chociaż strasznie było mi szkoda, ale doszliśmy do wniosku, ze cały czas je produkują, a jak nam wyjdzie dziewczynka, to kupimy inny kolor :tak:
Migotka, oczywiście, ze nas interesuje...a na co się zdecydowaliście?

ja już w pracy, kawusia się szykuje, a ja jakaś rozbita jestem...

Witam dziewczyny

Ja juz w pracy... pierwsza pacjentka dzisiaj juz byla wiec ja tak z doskoku..

anusiasac- no wlasnie ja wychodze z tego samego zalozenia wozki sa i co chwile jakies nowe ale teraz ten juz na nic mi sie nie przyda a przynajmniej posmigam sobie na rowerku:tak::tak: Jezeli wogole sprzedam bo kurka nie moge zdjec dodac od siebie z telefonu:baffled::baffled: no ale bede kombinowac..

U mnie znow radio chodzi i to co mowia o tych zwlokach to mam dreszcze:-:)-:)-( a najbardziej mi zal tego ze tej prezydentowej nie mogli znalesc i trzeba bedzie DNA:no::no::no:

Ja dzisiaj do 14.30 a nie wzielam sobie jedzenia chyba tu padne to jest tak jak sie szykuje 3 osoby naraz i biegiem:rofl2::rofl2: w dodatku dzisiaj Adas idac do zlobka chcial sam ze schodow schodzic a ja nie chcialam poniewaz ten akurat murek strasznie osikiwany przez psy:no::no: a ten jak na zlosc spadl z ostatnich 2 schodow i rekami pod ten murek a twarza w niego :confused2::confused2::confused2::confused2: Odrazu biegiem do zlobka i do umywalki:crazy::crazy:

Witam.
Migotka fajna bryka. Nie jeźdź już tym rzęchem, strach.
Historia uczy, ze nie ma odkładać wymiany klekotów na później.
kamilka- bardzo dobry pomysł. Ciuszki jak masz to też opchnij.
Też chce na lato kupić fotelik do roweru i pojeździć trochę z Dominikiem.Mnie rodzice wozili w takim wiklinowym.

hej

mi mama rower obiecała, tez muszę fotelik dla Modego kupić, Majkę do przedszkola a z młodym na rower. Ile te foteliki kosztują? szczerze to nie widziałam nigdzie takich tylko u ludzi na rowerach

reklama
Migotko fajny wybór, podoba mi się 323.

Cosmo taki fotelik kosztuje ok 110zł ( nie sądziłam ,że aż tyle). Dziś akurat widziałam na allegro bo szukam fotelika do auta.

Do góry