reklama
szopek
Mama Kniazia Burubara
Może i racja, nie budź jej ;-)Ania śpi ale rano przekażę jej życzenia . Dziękujemy :-)
Ha-NN-aH
BB fan
Witam laseczki!
Ja jako pierwsza. Zrobiłam dzisiaj test i wyszło że jestem w ciąży. Narazie blada kreseczka ale jest, za bardzo się pośpieszyłam z testem. Jestem w szooooku, bo mieliśmy zacząć od tego miesiąca starania, ale prawdę mówiąc nie ograniczaliśmy się. Miałam wszytskie objawy jak w ciąży z Hanią, ale jakoś nie dowierzałam, myślałam że sobie to wyobrażam. Szoook
Dla Anusi z okazji drugi urodzin STO LAT!!!!!!!!!!!!!!
Ja jako pierwsza. Zrobiłam dzisiaj test i wyszło że jestem w ciąży. Narazie blada kreseczka ale jest, za bardzo się pośpieszyłam z testem. Jestem w szooooku, bo mieliśmy zacząć od tego miesiąca starania, ale prawdę mówiąc nie ograniczaliśmy się. Miałam wszytskie objawy jak w ciąży z Hanią, ale jakoś nie dowierzałam, myślałam że sobie to wyobrażam. Szoook
Dla Anusi z okazji drugi urodzin STO LAT!!!!!!!!!!!!!!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Najlepsze życzenia dla Ani z okazji drugich urodzinek!!!!:-)
Hannah, gratuluję! :-)
Hannah, gratuluję! :-)
Nie no dziewczyny Dalyscie dzisiaj czadu wchodze a tu takie Wiadomosci
Dla Ani kochanej naszej 2 latki Wielkie 100LAT!!!!! Zdrowka Usmiechu Radosci na codzien i wszystkiego NAJ NAJ...:-):-):-)
Oraz Gratulacje dla Hannah suuuper
Dla Ani kochanej naszej 2 latki Wielkie 100LAT!!!!! Zdrowka Usmiechu Radosci na codzien i wszystkiego NAJ NAJ...:-):-):-)
Oraz Gratulacje dla Hannah suuuper
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Jest po północy wiec ...
wszystkiego najlepszego Aniu
jA SIE PODLACZE.Aniu rosnij zdrowo:-)
Hannah gratuluje;tak;
Ostatnia edycja: