reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Szopek my z G mamy jedna wspolna rzecz:-D:-D wlasnie lubimy ten program.nie oglaDALAM INNEGO ,zawsze polska wersje.jestem pod wrazeniem bo pierwszy odcinek byl i byla wiekszosc za.....bista:tak:
ide spac paaa.
edit;obejrze cos zeby mnie zmozylo.G juz chrapie:baffled:dzis wymiekl z ogladaniem,za bardzo zmeczony.pozno wrocil z pracy ale powiedzial ze powtorka musi byc:-D:-D
Co do Roofiego to jest on nadal ale choreografem:tak:dzis tanczyli do jego tez....

reklama
witajcie dziewczyny

Ja juz w pracy maly w zlobku.. dzisiaj ciezka byla noc maly poplakwal zwijal sie wiec nie spalam a jak usnal o 5 to zaraz trzeba bylo wstac nie moglam go obudzic:-:)-:)-( Chyba go te zeby ciagna i troche ma katarku i w dodatku chyba brzuszek go baolal:-:)-( i wogole siedze i zasypiam przy tym biurku...

Dzis podobno pogoda sie ma u nas poprawic wiec trzymam za slowo bo chcialam gdzies wyjsc jak odbiore malego, teraz zrobilam sie straszna powsinoga nie chce mi sie w domu siedziec zreszta Adasiowi tez sie w domu nudzi wiec teraz isc na spacer to sama przyjemnosc...

Wy pewnie jeszcze spicie ale jak cos zapraszam na kawke:):tak::tak:

Witam.ja tez od 6:30 nie spie,bo R wstał,musialam obudzic Vanesske do przedszkola i ja wyszykować.:tak:
Miało byc słonecznie a tu same chmury:wściekła/y:
W Weekend wybieramy sie do ZOO,nie wiem czy dojdziemy bo jak będą tłumy to nie pójdziedziemy.Jakiś bieg ma być w około ZOO i otwarcie rekinarium....:tak:Na razie póki co to zwiedzamy ZOO wirtualnie na stronie w necie:tak:tzn Dziewczynki codziennie oglądaja:-D:-D

Wlasnie przegladalam watek urodzeniowy i Kondzio byl w sumie jednym z najkrotszych dzieciaczkow:sorry:
dwie mamy urodzily bardzo wczesnie,Karola i Vivian,czy wiecie co u nich,mnie nie bylo wtedy i nie znam tych mam.ciekawe jak malenstwa.juz nie malestwa bo po 2 latka maja:-)

Vivien czasami sie odezwała,ale już dawno znów cisza i nie wiadomo co tam u Krzysia:sorry: A Karola to tez dawno nie odzywała sie.:sorry:Oj dużo sie wykruszyło dziewczyn.Natala tez urodziła wczesnie bardzo,Sonia ważyła chyba z 1,5 kg tylko. z tego co pamiętam.
EDIT; sprawdzilam i nieco ponad kilogram ważyła Sonia Natali

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka.
Właśnie robię sobie przerwę na zieloną herbatkę, więc postanowiłam zajrzeć, co u Was.

Niestety nie wiemy, co się dzieje u Sonii i Krzysia, a jak dziś pamiętam, jak im kibicowałyśmy i trzymałyśmy kciuki za te maleńkie kruszynki. Jak sobie przypomnę zdjęcia maleńkiej Soni w inkubatorze, to mam łzy w oczach.

Dziewczyny jakiś czas temu rozmawiałyście o aukcjach i sprzedaży ciuszków na necie. Jedna z Was miała piżamki z Early Days, nie pamiętam, ale chyba Minka, ale za nic nie moge znaleźć linka do tych aukcji. Zaznaczyłam sobie w allegro, ale mój małżon, coś tam grzebał i chyba skasował :-:)-:)-(
Proszę o podpowiedź, gdzie szukać

Miłego dzionka

Dzień doberek
Ja tez nie spię od 6 i w ogóle ledwo przytomna jestem, bo wczoraj po pracy spałam tylko 2 godziny tak jak i córcia a potem wieczorem poszłam spać o północy.

kwiateczek - W sumie to fajnie jak w kościele jest taki mały kącik dla Dzieci. U mnie jest taki "zwyczaj", że dzieci na ogól siadaja na schodkach przed ołtarzem mniej lub bardziej grzecznie.
Ja byłam z córcią kilka razy w kościele ale jak była trochę mniejsza i żadnych problemów nie sprawiała. Stała grzecznie albo siedziała, wpatrując się we wszystko i słuchając. A jak ksiądz na koniec mszy raz powiedział, że ma cukierki dla Dzieci to chciała przedrzeć się przez tłum i lecieć.
Teraz jak byłam wda razy (w święta np) to staliśmy na dworze ale też grzeczna była.

kamilka - i jak tam z pogodą? Cos się poprawiła u Ciebie??

Ostatnia edycja:
Witam! Zuzia w Kościele siedzi na kolanach u Taty całą msze. Czasem tylko słychać jak krzyknie bo echo jej się podoba:-)Ale jak ide z nią sama to chodzę w kolo kościoła:zawstydzona/y:
Udalo mi się dzisiaj dodzwonić na rehabilitację -termin mnie powalił 21 września:szok::angry:
Rano zwiozłam synka koleżanki do lekarza ma ospę z uszkodzeniem ośrodkowego układu nerwowego. Wyladowali w szpitalu zakaźnym. Cała nasza wioska choruje na ospę:szok:Teraz boję się żebym ja wirusa nie przyniosła:-:)eek:
Zuza te ż nie była duża waga 1580 i 45cm.

reklama
Mamita to tez byla kruszynka.My w sumie w terminie a Kondzio byl kruciutki 48cm.teraz ma duzo do nadrobienia:sorry:
co z ta rehabilitacja?nie jedziecie w maju?

ZAPOMNIALAM NAPISAC ZE ZNOWU HISTERIE W WOZKU ODSTAwil I zlamap podnoznik:angry::angry::angry:rece mi opadly:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry