reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,ja jeszcze nie z kawusią bo najpierw musze zjeść śniadanko:-p Za oknem też u mnie zima:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i konca nie widać. Aler jeszcze chwilka,jeszcze ciut i bedzie wiosna choć podobno ma byc i tak zimna ta wiosna ,nawet w maju:sorry2:oby nie!
Mamita a czemu sie zgodziłaś? Zle sie czujesz a twój małżón sprasza gości do domu którzy jak już kiedyś pisałas siedza do pożna a wy w jednym pokoju:no:Dalej jazda! bym powiedziala:tak::dry:

reklama
Witam
Teraz ja z kawusia a u was wypita juz:-p
Pola wspolczuje,ja tez zaczynam od kawusi:sorry:wczoraj mialam katastrofe bo przez zeby nie moglam wypic:angry:glowa mnie bolala caly dzien mimo ze tablety bralam:no:dzis juz nie wytrzymalam i tak sacze bokiem:-D:-DCHYBA SLOMKE WEZME:sorry:boshhhh
U mnie sloneczko ladne choc chlodno jeszcze bo biala trawa.G zostawil ogrzewannie rano i jestem taka napuchnieta ze szok:angry::angry:zamorduje jak przyjdzie:baffled:nie czulam....usteczek:sorry:
Zaraz uciekam na miasto.musze pare wpisow sobie zrobic bo dizs sie odchaczam a prace zaczynam 24go wiec musze choc z tydz posciemnac zeby odrazu nie zabrali kasiorki bo bedzie 2 tyg przerwy:baffled:

Hej dziś dzień teściowej :tak:

A słyszałyscie o tym wypadku,ciężarną w 7 miesiacu potrąciła ciężarówka.Ona zgineła na miejscu a dziecko uratowali:-(

Iwonka, nie słyszałam, ale tragedia...Dobrze, że dziecko żyje.

Nie chce mi się nawet z Mikim iść na spacer:baffled:

Aurelia mi też sie nie chce a powinnam isc do do sklepu.Chyba na smaże naleśnikow znowu.Zreszta na dworzu wieje i pada snieg.

Iwonka, to może nie idźmy, przynajmniej nie będę miała wyrzutów sumienia....Nie wiem....Miki śpi puki co, ja mam gyroska z wczoraj (przepis Knorra, polecam) usmażę fryty i już, a dla młodego spaghetti.
Jeszcze pomyślę, czy ruszać się z domu.

Witam! Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane :wściekła/y::szok:Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny:wściekła/y:
Była baba z mopsu. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg:szok: miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie:baffled:
U nas mróz -5 i sypie śnieg.

Hej dziewczyny

Ja u dziadkow od rana zalatwialam sprawy zwiazane z praca badania lekarskie i wogole:tak::tak: ale normalnie przemarzlam do tej pory mnie telepie:baffled::baffled: takie zimno ze glowa mala niech juz przyjdzie cieplo i wiosna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mialam sie umowic do gina na wtorek to zamkniete bylo i tylko sie zlazlam jak osiol:no::no:

maly w zlobku a ja pilnuje babci i dziadka:-:)-:)-(

reklama
Aurelia znam to ,pyszne. Inaczej jak robie to kupuje przyprawe Prymat kebab -gyros (jak robie tezkunzossałatke kebabowa to tego uzywam) a sos sama robie z jogurtu,majonezu ,czosnku..;-)
Ja mam jeszcze z wczoraj barszczyk biały,właśnie jemy i słuchamy sobie vivy :tak::-D:-D:-D:-D
Mamita to masz dylemat.No ale dopiero za 3 tyg to juz wyzdrowiejesz....

A tak wogóle to chyba pralka mi kończy swój zywot:wściekła/y: coś zaczeła mi dziś hałasowac:szok: z 7-8 lat mam tego BOSHA i jak do tąd było ok:sorry2: nastepny wydatek sie szykuje...:-(

Do góry