reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Ja juz po jednym dentyscie,zab juz pobolewa:baffled:o 3.30 mam jeszcze dentyste w szpitalu i moze w koncu zakonczymy rozdzial z tym zebem bo mam dosc:angry:tyle miesiecy:no:
Kurcze u nas sloneczko alke zimno troche:sorry:
wlasnie ogladalam co sie dzieje w Plocku:no:wspolczuc tylko:no:
A zapomnialam sie pochwalic ze chyba juz zostaniemy bez smoka na dobre:tak:Kondzio juz zapomnial,raz w przedszkolu tylko pokazal mi inne dziecko ze ma i tyle:tak:raz mu dalam w nocy a rano szybko zabralam ale poprawy ze snem nie bylo.wczoraj nawet nawet ale dzis w nocy to znow porazka:baffled:nie wiem czy to zeby maja wplyw ale c igle sie zuca,wyrywa z plaqczem,az tak to nigdy nie bylo:eek:

Podzielilam sie przepisem na ciasto,wyglada pyszniei mam zamiar je zrobic:szok::szok::szok::sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
My po kolacji:-pMam full prasowania ale może nie dziś:baffled:
kwiateczek Zuza też się rzucała przy piatkach dolnych. Teraz górne idą ale teraz to normalnie myślałam że drgawki ma chwilowe. Tak się rzucała. Dlatego poszłam do lekarza bo mówił mi wcześniej że może wystąpić takie coś (skutek wylewu)-więc strachu miałam co niemiara:sorry2:
Oprócz zębów jeszcze to gardło. Ale już zaczyna powoli jeść;-)
Zębów wspólczuje. mi udało sie zarejestrować w ramach nfz na 16 marca:-)Wreszcie - po 3 m-cach prób się udało:-)

Witam
Wpadam na chwile tylko powiedziec ze jeszcze nie wygladam zle ale jutro bedzie pewnie fatalnie:baffled:mam jedna rane na dziasle z przodu:no:mam pic przez slomke,jesc papki itp....zaczyna bolec,puscilo znieczulenie ale i nafaszerowalam sie juz przeciwbolowymi tab:sorry:jutro mam rozmowe o prace i jak mam isc.mam podobno kilka dni siedziec w domu:szok:tylko niby jak:sorry:boshhh mam nadzieje ze to koniec juz mojej udreki:sorry:ide polzec bo tak mialam nakazane a jeszcze sie krzatm bo tatus oczywiscie wszystkiego zrobic nie moze:angry:ach te chlopy
dobranoc

kwiateczek współczuje bólu

mamita ja kiedyś leczyłam zeba na NFZ... babka zrobiła mi zgniłozieloną plombę <gdzie te buźki?> potem zab bolał przeokrutnie, poszłam prywatnie i sie okazało że źle wyczyszczony był... w ogóle na fundusz nie wychodzi za free... bo za znieczulenie trzeba płacić i jak chcesz lepszą plombę to tez zapłacić trzeba (ja nie zapłaciłam i dostałam cudo kolorek) ja na szczęście mam super dobra dentystkę i tanią
powodzenia!

u nas też piątki na tapecie, dolne.. i Misiek czasem budzi się w nocy pokazuje buźke i płacze... chyba w złym momencie mu smoka zabrałam, ale trudno, bardzo dobrze to zniósł... smoczek nam czasem wpadał w nocy za łożko i dziś Michał zaglądał tam i mówil "cycuch" myslałam już, że zapomniał, ale niee, dobrze, ze nie płacze

Dałam kiedyś glonom spróbować coli i teraz Michał chodzi i szuka po szafce... oglądałam dzis ulotkę z carrefoura i tam cola była Michał pokazuje i mówi "coca colik daj mi, to mu mówię, że nie ma a on z hasłem to idź kup" :D:D:D

kwiateczek współczuje bólu

mamita ja kiedyś leczyłam zeba na NFZ... babka zrobiła mi zgniłozieloną plombę <gdzie te buźki?> potem zab bolał przeokrutnie, poszłam prywatnie i sie okazało że źle wyczyszczony był... w ogóle na fundusz nie wychodzi za free... bo za znieczulenie trzeba płacić i jak chcesz lepszą plombę to tez zapłacić trzeba (ja nie zapłaciłam i dostałam cudo kolorek) ja na szczęście mam super dobra dentystkę i tanią
powodzenia!

u nas też piątki na tapecie, dolne.. i Misiek czasem budzi się w nocy pokazuje buźke i płacze... chyba w złym momencie mu smoka zabrałam, ale trudno, bardzo dobrze to zniósł... smoczek nam czasem wpadał w nocy za łożko i dziś Michał zaglądał tam i mówil "cycuch" myslałam już, że zapomniał, ale niee, dobrze, ze nie płacze

Dałam kiedyś glonom spróbować coli i teraz Michał chodzi i szuka po szafce... oglądałam dzis ulotkę z carrefoura i tam cola była Michał pokazuje i mówi "coca colik daj mi, to mu mówię, że nie ma a on z hasłem to idź kup" :D:D:D

dziwne to leczenie zębów z NFZ - niby płacimy składki a nic za darmo :wściekła/y: u mnie dentysta., który ma podpisana umowę z NFZ bierze co najmniej 8 dych za plombę

wczoraj przychodzę z pracy, a mój aniołek stoi w drzwiach i woła" mama, mama, daj dychę" - pytam kto cię nauczył - Tatu, a co kupisz za dyche - chrupki...:-p

Witam
Co do zebow to wiem duuuuzo:baffled:ja leczylam wczesniej tylko na NFZ bo nie stac mnie bylo i szczerze wam powiem ze ten sam dentysta prywatnie wcale nie robil lepiej tyle tylko ze na czas sie umawailam.Ja z tylu mam wszystkie czarne plomby.Kiedys poszlam do niego prywatnie i mowie ze chcialabym je wymienic bo brzeydkie sa a on ze po co,ze sa dobre,zeby sienie psuja i nie bola:baffled::baffled:i nie wymienil a ze jak zwykle jakis zab popsuty mam to znalazl inny do roboty:baffled:
Poza tym dzis mam tak spuchnieta gorna warge ze szok/.Pamietacie film z JLO o tesciowej?ona tam miala tak spochniete jak ja teraz:szok::szok::szok:masakra,nie czuje wargi.jakby byla wywinieta,4 szwy i jak mam isc na rozmowe:-(

Kwiateczek, bidulo, a musisz iść na tą rozmowę? A może da się przełożyć na kiedy indziej?:baffled:

Anusia, niezłe Mateuszek ma teksty :-D Dzieci strasznie szybko wszystko łapią.
U nas w klatce jest taki pies, który mnie wkurza niesamowicie, drze mordę non stop. Pewnego razu mówię "znów drze się ten głupi pies", a Iga na to "głupi pies". Teraz jak przechodzimy koło ich drzwi i kundel się wydziera, to Iga mówi "głupi pies" :-D

Kwiateczek, bidulo, a musisz iść na tą rozmowę? A może da się przełożyć na kiedy indziej?:baffled:

Anusia,eraz jak przechodzimy koło ich drzwi i kundel się wydziera, to Iga mówi "głupi pies" :-D

No musze bo nie mam tel,zobaczymy jak [pojde,najwyzej wtedy przeloze.jutro sie tez odchaczam wiec musze miec wpis.teraz nie pojde szukac [pracy przeciez:sorry:
co do niuni to:-D:-D:-D ale ladnie mowia wasze dzieci:tak:u mnie cisza:sorry:wczoraj jak wracalismy ze szpitala to chyba mu sie przypomnial smok bo mowi ze nie ma i pokazywal na usta:sorry:

Ja tak ni z gruchy ni z pietruchy wyskoczę, ale jakby któraś była zainteresowana tu tutaj jest link do "Brzyduli" - można tam ściągnąć wszystkie odcinki. Ja już jestem przy 217. Dziwię się, że mąż jeszcze ze mną rozwodu nie wziął :-D

reklama
Witam! Mnie coś zaczyna "brać" znowu. mam zapchany nos, z oczu ciurkiem łzy lecą.:wściekła/y:
W domu śmierdzi jak w publicznym ustępie. Byłam w spóldzielni zgłosić że się dusimy od ok. 3 tyg to mi powiedział prezes że na deszcz:szok::crazy::crazy:
A mam podejrzenia co do sąsiada bo po remoncie jego łazienki zaczęło walić w domu. okna non stop pootwierane i pewnie stąd nasze choróbska:wściekła/y:
Dzisiaj na imieniny mamy jechać. Kupiłam pasek skórzany w mega promocji ale nie wiem czy nie za mały będzie:baffled:
Cosmo powiem szczerze że szkoda mi kasy na dentystę prywatnie. Ostatnio jak mi się plomba wykruszyła to chodziłam miesiąc z kawałkiem zęba żeby na nfz iść. U nas prywatnie plomba od 80-100zł +znieczulenie. miałam długo spokój z zębami a teraz znowu mnie bolą. Dentystka mówiła że od past wybielających. Mam nadwrażliwość. A co do plomb to mam na dole 4 plomby te z czasów podstawówki-srebrne. planuje je powymieniać ale na razie kasy brak. A. się smieje, że jakby wcześniej widział to by się ze mną nawet nie umówił:-D:-D
Kwiateczek wspólczuję Ci. Koszmar jakiś:szok::baffled:

Ja to wogóle nie rozumiem dlaczego odprowadzamy takie składki zdrowotne skoro dentysta prywatnie, ginekolog prywatnie-masakra jakaś:angry::angry:

Do góry