reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka oby nie psuła się pralka:no:
A turnus jest teraz od poniedziałku NA 3 tygodnie. będziemy musieli z hipoterapii zrezygnowac do końca marca. I teraz niewiadomo czy potem będzie miejsce dla nas bo jest dużo chętnych :-(A tam ponoć ćwiczą tylko od pon do piątku 2 razy dziennie a na sob i niedziele i tak zjechac nie można do domu Jak dla mnie bezsens. W ogóle to nie mozna wyjść poza teren szpitala nawet po jedzenie do sklepu i wózka też ponoć nie mozna mieć :confused:
Ale pojade chyba zobaczymy jak to wygląda w praktyce. Jesli teraz bym sie nie zgodziła to to wogóle byśmy nie pojechali bo od kwietnia zamykaja ten oddział bo będzie przebudowa szpitala:baffled:

reklama
Hej dziś dzień teściowej :tak:

A słyszałyscie o tym wypadku,ciężarną w 7 miesiacu potrąciła ciężarówka.Ona zgineła na miejscu a dziecko uratowali:-(
O dniu tesciowej pierwsze slysze a co do wypadku to boshhhh tego kierowce to na pal:angry::angry:jak taki teraz moze po swiecie hodzic:no:

Jesli chodzi o pijanych kierowcow,wypadki na przejsciach itp jestem normalnie za najgorsza kara:no:

Mamita to masz dylemat ale mysle ze warto jechac,najwyzej wyjdziesz kiedy bedziesz chciala.Troche dziwne zasady ze np wozka nie mozesz zabrac:baffled:niby czemu?przeciez Zuzia nie chodzi,dlatego masz te terapie.dziwne.....moze spytaj jeszcze.A na hipoterapie to moze ci nie zabiora,powiedz ze masz taki 3 tyg turnus.moze beda trezymac miejsce.przeciez to ttylko 3 tyg a nie pol roku:sorry:

A jA jak zwykle zaltana.Bylam sie odhaczyc.Kondzio usnal we wozku i tak biegiem do domu go przelozyc bo inaczej by nie pospal:no:

Zaraz obiadek przygotuje,rybka:-)moje uzebienie powinno podolac takiemu posilkowi:sorry:

Iwonka, nie chcę krakać, ale jak nam pralka poplamiła ciuchy, to musieliśmy kupić nową. Pamiętam, że poplamiła mi najlepszą bluzkę...och ja wtedy rzucałam mięsem.

mamita, ja bym pojechała:tak:

Hej u nas też zimno jak na syberii śnieg napadał ale troche stopniał ale coraz zimniej :no:
Iwonka moze obejdzie sie bez wymiany ale i tak dlugo ci wytrzymala,teraz to takie dziadostwo robią .Moja ma ponad rok a już coś jej sie zaczyna pitolić z elektroniką wiem jedno nigdy nic wiecej na promocji:tak:

Mamita rzeczywiście warunki tego turnusu poronione ,co w weekend macie sie patrzyć w sufit .Oby tylko jak sie zdecydujesz te ćwiczenia były pomocne i ręce ci nie opadly bez wózka.Dziwne jak dzieci niektóre nie chodza to co ,ciekawe czy inwalidzkim pozwalaja

Kwiateczek oby zęby w końcu odpuścily ,mój p. tak chodzi już od czerwca z zębami i nie wiem czy widać koniec ,z moimi to już pewnie z 3tys. poszło na zęby. No ale u nas 70zł ze znieczuleniem ,za kanałówke (5wizyt) 140zł

dziadek odnosi Zuzkę ,koniec psychicznej wolności ,potem jeszcze napoisze

My oczywiście jedziemy bezapelacyjnie.;-)Gdybym nie pojechała to potem bym ciągle myslała że moze byłoby lepiej...itd.
Byłam u lekarza bo czuję sie gorzej. Jak mi nie przejdzie do poniedziałku to nie wiem przecież nie zostawie Zuzi na łasce pań pielegniarek:no: Dostałam znowu antybiotyk. Dokładnie 5 lutego zaczęłam brać na anginę a teraz 5 marca następny. Nigdy nie chorowałam aż tak. Jak raz w roku brałam antybiotyk to max.:baffled:
Dziewczyny ja byłam juz w tym szpitalu z Zuzą tylko na innym oddziale i powiedzieli że jak każdy miałby wózek to nie byłoby gdzie spać:sorry2:bo małe sale są.

Iwonka nie chcę krakać ale u mnie było podobnie i sie okazało, że grzałka tylko, że ja jeszcze na gwarancji miałam:zawstydzona/y:

Ide do piwnicy nakarmic kotke tak mi jej żal... Chmara kotów miauczy pod oknem.. Bidna wymęczona taka. Nie wiem co by to było jakby faceci się "marcowali" raz do roku:confused::-D:szok:

Witam się z kawką.

Iwonka, ale skąd te plamy mogły się wziąć? :szok:

Mamita, dacie radę :tak:

Ja dziś wściekła od rana bo jakiś dziad bezzębny umyślił sobie rąbać pod moim oknem pralkę siekierą o 6 rano (to tak apropos pralki ;-)). A do tego małżon dostał sraczki i umiera, leży na łóżku, dyszy i wygląda jak umrzyk :-p Ale faceci mają to do siebie :confused:

Witam
Iwonka zapomnialam napisac o tej twojej pralce.;Moze da sie naprawic.Ja mam swoja 5 lat ale po 2 latach G sie wzial za pranie botow i spalil plyte glowna:angry::wściekła/y::wściekła/y:od tej pory juz kilka razy cos robilismy ale wtedy zpalcilismy 100f za naprawe:wściekła/y:onwlal plyn do naczyn do butow i pelna kieszen proszku:wściekła/y::wściekła/y:piana byla wszedzie,nie bylo widac bebna tylko piana jakby stala w miejscu.potem puf puf i dym:no:za pozno zauwazylam bo bym szybko wylaczyla ale nie sadzialam ze tyle da wszystkiego.Szkoda mi jej bylo nie naprawiac bo to pralko suszarka.wczesniej mieszkalismy w takim mieszkaniu ze nie bylo gdzie prania wieszac a teraz w sumie suszarka mi nie potrzebna:sorry2:Faceci to nawet prania nie umieja zrobic:angry:
Migotka to jak moj,tez zawsze umierajacy a ja to udaje:no:
amita dacie rade,bedzie dobrze lepiej sprobowac niz potem sie zastanawiac:sorry2:

Ja jem sniadanko,tzn probuje podolac kanapce.Dzis chyba jestem bardziej spuchnieta i mam wrazenie ze az pod okiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ide kawusie zrobic bo musi ostygnac:baffled:

Witam! My mieliśmy gości. Teraz Zuza spi. jak sie obudzi to zmykamy na imieninki chociaz na godzinkę. Niestety podczas mojej nieobecnośći w domu będzie przymusowy remont:baffled: Trzeba wymieniać rury od wody w ścianie:angry:Będą kuć ścianę i podłogę w łazience:wściekła/y: Nie wiem kto to posprząta. Już się boję. Jak wróce to mieszkania nie poznam:no:

reklama
Do góry