reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie

ja dzis od 7 na nogach Adasia do zlobka potem do babci potem po zakupy i na bazary normalnie padam ale mam dobre wiesci Dostalam Prace!!!!!!!!!! hahaha w swoim zawodzie w szkole dla dzieci niepelnosprawnych tzn integracyjnej bo sa i zdrowe i chore dzieci:-):-):-):-):-) normalnie eureka tylko ze narazie pol etatu a od wrzesnia caly!!!!:tak::tak::tak::tak:

kwiateczek wspolczuje zebow i tego bolu i koszmaru:-:)-( ja juz 2 usowalam wiec wiem co to znaczy....

ale te wasze dzieciaczki duzo mowia i jak fajnie:-D:-D:-D:-D hehe usmialam sie... moj sie jeszcze kasy nie domaga:no::no:i dobrze:tak::tak:

reklama
Witam
Kamilka gratki:-)wiedzialam ze dasz sobie rade szybko:tak::tak:od kiedy zaczynasz?co do zeba to mialam w kanale cos wicinane a nie usuwane:sorry:
No ja tez mam wiesci:tak:tez dostalam ta prace:tak:mialam zaczac za tydz w sobote ale zaczynam 24go.Balam sie ze nie wydobrzeje do tego dnia.Poza tym imrezke mialaysmy miec w sobote ale ja nie moge i jest przelozona na za tydz:tak:musze sie odprezyc przed podjeciem pracy:tak::-p

Witam.Bylam dziś u gina,prywatnie oczxywśćie bo nie wyobrażam sobie czekania w kolejce na NFZ:wściekła/y::wściekła/y: mam anty w zastrzyku,zostałam uprzedzona że mogę po tym przybrać na wadze:-pmam nadzieję że dobtrze zniiose 3 miechy.Czekam teraz na @ i wtedy ide do przychodni zeby zrobil mi ktos zastrzyk.Licze tez na to że z czasem @@@ nie będe mieć wcale:-p poki będe na tym jechać.Dzieci już nie planuje:sorry2:
Kamilka super że znalazłaś prace!!! Rozumiem że do niemiec nie wyjeżdżasz:confused:
Kwiateczek u nas tez cisza ,Klaudia gadać nie chce;-)ale uwież mi żej ka sie już rozgada Kondzio to bedziesz miała czasami dość:-D:-D:-D;-)no i dla Ciebie tez gratki za prace!Rozumiem Ze idziesz do tej durgiej,nie do kasyna?
Migotka ponoć Brzydula do Playboya poszła pozowac nawet:tak:ciekawe jak ja zrobia,jaka będzie miała posturę bo przeciez do najszczuplejszych ona nie należy:sorry2:

Ostatnia edycja:
Iwonka nie jade doNiemiec super zostaje ze swoim kochanym dzieciaczkiem:-):-):-) bardzo bardzo sie ciesz wole przypilnowac stalej pracy niz miec chwilowa a potem co?? no i szkoda dziecka...:tak::tak::tak: ogolnie mam dzisiaj humorek:-D:-D:-D

Kwiateczek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam niedoczytalam czytalam szybko i widac hehe :rofl2::rofl2::rofl2: wspolczuje zabka i bolu dobrze ze go masz bo ja 2 siodemek juz nie mam ale za to w to miejsce mam 2 osemki;-);-);-) wiec i tak cala szczena zebow:sorry2::sorry2:

nic mykam spoac jutro sie odezwe bede siedziala na necie bo bede u dziadka caly dzien wiec zabieram kompa ze soba:-:)-:)-(

Kamilka gratki dla Ciebie. :-)wreszcie zaczyna się Wam układać;-)
Kwiateczek dla Ciebie również gratki. :-)fajnie, że nie musisz teraz zaczynać z pracy-dojdziesz do siebie (a własciwie z zębami);-);-)

ja umyje jeszcze podłogę jak wszyscy się położą. Jutro mam wywiad. Ma przyjechać ktoś z MOPS-u ze specjalistką:confused:Ale nie rehabilitantka pewnie pedagog. będe pewnie wieczorkiem dopiero.
Rozkłada mnie chyba... Cały czas kicham, nos zapchany, oczy łzawią... Biorę polopirynkę i do wyrka. A na jutro znowu goście się zapowiedzieli-kolega z pracy męża z dziewczyną:baffled:

Witam.
Kamilka super wieści przekazujesz! Gratuluję pracy. Teraz może być tylko lepiej :tak:

Kwiateczku również gratuluję pracy. Ale się nacierpisz z tym zębolem. Smarujesz jakimś elugelem (czy jak się tam u Was zwie)?

Mamita TY to masz tych gości :baffled: współczucia.

witam
Iwonka tak,do kasyna nie ide,nawet moze dobrze bo tam sie nie narobilam ale minuty odliczalam bo nudno a tu bede kelnerowac co znaczy ze czas zleci szybko:tak:ogolnie do listopada praca:tak:co do Kondzia to czekam z utesknieniem kiedy zacznie mowiec.Dotej pory najlepiej mu wychodzi mama,nie ma i mowi to tak slodko ten jego glosik ze nie moge sie doczekac
Joanna nie mam zelu ale mam 2 antybiotyki i jakies przeciwbolowe:tak:narazie jest nie najgorzej.Kazali mi plukac woda z sola:szok::szok:nie wiem jak mam to zrobic,na rane sol:szok;:szok:zesralabym sie z bolu chyba:no:
Dzieki dziewczyny tak w ogole:-)ja sie ciesze,zmienie klimat troche:-)co prawda nigdy nie kelnerowalam ale czas sie nauczyc:-p

uciekam spac.paaa

Witam kochane!
Co tu tak pusto??? Nikt kawki nie pije?? Aż dziwne.
Więc ja się witam jako pierwsza, jestem dziś obrażona na cały świat, za ten śnieg za oknem i mróz. Ileż można???Wywieszam flagi i ogłaszam strajk przeciwko zimie, poddaję się...:-(

reklama
jestem dziś obrażona na cały świat, za ten śnieg za oknem i mróz. Ileż można???Wywieszam flagi i ogłaszam strajk przeciwko zimie, poddaję się...:-(

Aurelia zgadzam się z Tobą. Mam dosyć. Rano na drodze masakrycznie ślisko, mam już serdecznie dosyć.
Niestety do kawy nie dołączę, bo jest jakaś grubsza awaria wody i cała ulica nie ma :-(, więc siedzę w pracy o suchym pysku i aż się pracować nie chce, bo jak tu pracować, skoro nie zaczęło się dnia od kawusi :-)

Miłego dnia

Do góry