reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka zobacze ale szczerze mowiac nie zucily mi sie w oczy do tej pory:no:ja mieszkam na zadupiu troche no coz ale jutro postaram sie zobaczyc:tak:
Sylwia oby dolegliwosci wszystkie przeszly,ja tez nie wyobrazam sobie przy Kondziu takich przezyc:no:
Mamita zdrowka dla Zuzi,u nas tez stan sie pogarsza wiec moze to tez od tych piatek:confused::dry:

Po za tym dzwonili do mnie rano i jestem umowiona na drugie spotkanie o te prace:tak:poza drugim nie dawno dzwonili do mnie rowniez z kasyna:sorry2:spytalam sie czy mnoga poczekac do piatku bo ja musze isc teraz na to spotkani no i powiedziala ze poczeka:tak:zobaczymy gdzie bedzie dluzej praca bo soc mi sie obija ze w tej pierwszej to do wrzesnia a w kasynie do listopada robilam:confused:ale sie zeszlo nie?

reklama
Mamita oby Zuzce jak najszybciej przeszlo ,tantum verde naprawde pomaga,mi wiatr tak hulał po wentylacji ze kratkę w salonie wywaliło

Kwiateczek trzymam kciuki mocno za prace

Ogólnie dziewczyny dzięki za wsparcie jakoś daje radę ,w sumie dopiero początek ,ale zapomniało sie już jak to było .
My mamy mini mini ,też ma kilka ulubionych postaci ale żadne az tak bardzo_Ogólnie jak poogląda bajke 5 minut to sukces.ale chyba idolem jest Miki i cosiek z Klubu przyjaciól Myszki Miki rano po 8 na disneyu .w sumie jedyne na czym sie chwile skupia . Ten dobranocny widziała u cioci ale nawet nie chciała ogladac .Śmiesznie tam mówią
a z kolejnych powiedzonek Zuzy ,bawi sie lalką w przebieranie kupy ściaga spodnie ,bierze chusteczke i tak sobie do siebie mówi "ale śmierdzi":-D
Kiedyś sie pytamy kto bedzie dzidzia kąpał? Zuzka mówi "Zuzia będzie kąpać " i do brzucha"nie bój sie dzidziuś"
a dziś podbila mi oko tak na kolanach głowąmi skoczyłą że az mi sie słabo zrobilo. teraz mama ma siniaka pod okiem ,normalnie przemoc domowa

Zuza jest spokojniejsza. poprosiłam pediatrę o antybiotyk dobry smakowo:-)Mamy augumentin chyba truskawkowy??
Zjadła nawet cosik na kolację chociaz nie za wiele:sorry2:
Sylwia no Twoja Zuza jest niemożliwa:-DA jak ładnie juz mówi:tak:
W dobranocnym ogrodzie śmiesznie mówią masz rację mój jak ogląda z Zuzią to mówi że zboczone te bajki (teletubisie, igi pigle i in.) bo albo sie tulą, albo igi pigiel włazi do łóżka Upsi daysy(nie wiem jak to się pisze:baffled:)...:-D
Kwiateczek powodzonka z pracą żeby było po Twojej mysli:tak: Jak to mówi mój mąż zarobić a się nie narobic:-D:-D

Apropo męża to mają jechac w delegację:szok::baffled:Nie wiem co ja zrobię. Boje się palic w piecu bo ciągle albo sie kopci albo nie chce się rozpalić. A. wchodzi na blok i czyści komin:baffled:A ja :nerd:

Hej,

Melduję się i ja. Mąż właśnie gary myje a ja z kompa kożysatam. Z leżeniem nie jest źle. jakoś daję rade chociaż przykro patrzeć że inni zabierają Zzuie na spacer czy zabierają ją do siebie a ja nie mogę z nimi iść. No ale jakoś trzeba dać radę.

Sylwia - dobrze że USG pokazało że z dzidzią wszystko ok. Ja też zaglądałam na forum czerwcówkowe ale nie mam kiedy czytać a tym bardziej pisac. Zresztą tak sięz Wami zzyłam że jakoś tak dziwnie pisac z innymi dziewczynami. Twoja Zuzia to niezła gaduła.

mamita - oby Zuzia szybciutko do zdrówka wróciła.

kwiateczek - kciuki zaciśnięte :)

Zuzia w weekend jakąś manianę odwalała z zaśnięciem. Nie chciała wcale zasypiać. Nie widać żeby zęby jej szły więc już nie wiem o co chodzi. dzisiaj było ciut lepiej ale jeszczedo normy nie wróciło:/

Moja Klaudia od kilku dni wogóle nie chce spac w dzień:baffled: ale myśle że to jest dlatego że Vanesska jest w domu a nie w przedszkolu:sorry2:
Mnie też coś bierze,mam zatkany nos.W czwartek zapisałam sie do gina i poprosze tym razem o recepte na zastrzyk anty :tak:bierze sie go raz na 3 miechy.

Cosmo, Ja w kuchni to jak ryba w błocie się czuję. Chociaż dziś się szarpnęłam i piekę właśnie tartę z brzoskwiniami z przepisu z puszki z brzoskwiniami :-)
I jak wyszła??? Ja polecam Ci zrobić też super łatwe ciasto szarlotke jełśi lubicie oczywiście.Ja kupuję kruche ciasto w tych torebkach.Trzeba do tego dodac tylko jajko i 100g margaryny lub masła,zagnieść .Wysmarowac tluszczem blache(.Ja kupuje takie jednorazowe z aluminium),sypnąc mąką.Wyłożyć ciasto na dnie i podnoszącna bokach na dwa centymetry,wylac na to cały słoik gotowych prażonych jabłek,posypac 1/4 czescia (z całej wyrobionej masy)wczesniej zamrozonego ciasta startego na tarce.I do piekarnika.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem.

Iwonka, muszę spróbować zrobić tą szarlotkę. A tarta wyszła w miarę, trochę cienka, bo blacha była chyba za duża. Ale małżon zjadł chętnie, jak dla mnie trochę za słodka i za bardzo maślana, ale ja dziwadło jestem.:happy:

Witam.Wróciliśmy już od lekarza. Dalej ma brac ten antybiotyk i pod koniec tyg kontrol.Ale nie mam jak ,chyba że w pon. dopiero pojde jak R bedzie miał wolne.

Migotka taka jednak torebka tego ciasta kruchego i jeden słoik jabłek starcza na blache o wymiarach dna formy aluminiowej 18x28, coś koło tego.;-)

Dzień dobry.

Ale zimno!! Gdzie ta wiosna??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziubek Ty rodzisz już w czerwcu? wow :-)
Zazdroszczę Wam dziewczynki brzuszków :-), piszcie, piszcie, to może się zdecyduję :-).
Iwonka, Mamita życzę zdrówka Waszym dzieciaczkom
A ja jutro mam dzień wolnego, to posiedzę z Mońkiem w domku.
Moje dziecko dzisiaj z tatusiem. Na "dowidzenia" dało mi buzi, zrobiło papa i powiedziało "pracuj musia" :baffled:. Jak tatuś w domu, to mama sobie jedź. Za to idę popołudniu do fryzjera rozpocząć sezon wiosenny... mam nadzieję, że nową fryzurą pogonię marzannę.
Miłego dnia

reklama
Witam
POla to sie fryzjeruj:-)potem sie pokaz:tak:
Iwonka cos dlugo ma antybiotyk no ale skoro trzeba to trzba:sorry:zdrowka od zaraz:tak:
Dziubek juz w czerwcu:szok:ale szybko:-)
Sylwia twoja corcia bardzo rozgadana:-)Kondzio wczoraj wzial chusteczke i zaczal wycierac sobie buzke a ze mial miska w rece(tego zielonego Gummy baer)to jemu potem, dupcie wytarl:-D:-D:-D

Poza tym dzieki za kciuki:-)w czwartek sie okaze:tak:a mnie cos gardlo boli,wczoraj bylo piekne slonce i nie wiem cos pewnie w powietrzu a w nocy mroz ze szok,zmarzlam:baffled:Kondzio rano tez odkaszlnal to z taka chrypa ze myslam juz o chorobioe ale jakos przelknal.oby nic nie wyszlo:baffled:

Ide glowe umyc

Do góry