reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam! My wczoraj na urodzinach chrześniaka męża bylismy. Potem pogrzeb tego chłopaka. On chorował troszkę na płuca ale nikt nie myślał że tak to się skończy.
Nie podoba mi się nowa szata graficzna bb w ogóle połapać sie nie moge. Gdzie sa ikonki(uśmiechy itp)?
Nie gadam z A. nosz tak mnie wk.... że szkoda gadać.
kwiateczek fajnie że z pracą cos się ruszyło

reklama
Witam
Kurcze co z tym formu,ja tes sie nie moge polapac:no:chyba tez wole starsza wersje:tak:
Wiki tez myslalam ze cos innego sie wlaczylo:-D:-D
Wlasnie gdzie sa buzki:baffled:
Dzieki dziewczyny za gratki ale jeszcze za wczesnie:sorry:zobaczymy czy rzeczywiscie zadzwoni jutro:tak:
KURCZE NIE WIM CO I JAK TERAZ:baffled:

Witam.
Witajcie. Ale nam szatę graficzną zmienili. Już nie powie Szopek, że napisane czarno na zdechło żółtym :-D
Widać nie w porę chlapnęłam.:-p
Mam nadzieje, ze poprawia jeszcze sporo.
Z praktycznych to, ze normalna nasza rozmowa jest tylko na pół strony, nawet suwaczki się nie mieszczą. Z boku jakiś szajs, nowe posty z całego forum. Nie zyczę sobie być tam za chwilę wyświetlana.
Z niepraktycznych wizualnych, to forum wygląda jak forum o czipach( przez cz), dżawach i czinczach a nie mamowe.Dodadzą trochę koloru i będzie fajnie. Stary wygląd mnie nie zachwycał.

Witajcie... Uprzedzal wczoraj, że mają duże zmiany wprowadzic ale nie sądziłam, że az tak duże. Może to kwestia przyzwyczajenia ale jakoś póki co średnio mi się podoba.

szopek - To cos z boku z tymi nowymi postami mozna zwinąć i wtedy okienka są na całej szerokości ekranu.

Dzięki panistepelek. Zwijałam z długości a nie zauważyłam tych strzałek , żeby zwinąć z szerokości.
Mi się już podoba nowy wygląd.Jak dali te okrągłe buttony u góry od razu zrobiło sie kobieco. Wiadomo baby to okrągłe są ;-)
Jak nie zrobią suwaka do podpisów to będę musiała tańczącego szopa wywalić, bo za dużo zajmuje miejsca na stronie.

Szopek Twój szop jest zajefajny-nie usuwaj:-D
Zuza od 3 dni nic nie je:no:dzisiaj ugotowałam rosól i nawet nie tknęła. Teraz zjadła pół suchego tosta. Ida jej piątki górne i marudna strasznie, chyba ją boli strasznie bo co chwila aż nią rzuca. mam nadzieję że to zęby ale jutro i tak jedziemy do pediatry po skierowanie na posiew kontrolny moczu to ją obejrzy. Miałam tylko czopki paracetamol. Nigdy ich nie używałam ale nurofen w syropie sie skończył. Zapodałam jej ten czopek mam nadzieję że prześpi nocke:zawstydzona/y:

Witam
Mi sie jeszcze ciezko polapac:sorry:
Mamita u nas tez sie zaczelo z piatkami ale nawet dziasla nie spuchniete wiec dluuuga droga przed nami:baffled:nie wiem czy to przezyje bo jak sie teraz wyrywa z placzem to co bedzie potem:baffled:
Szopek szopus jest super,zostaw:tak:
Ide polzec.milych snow zycze:-)

reklama
Witam,ale szok z tym nowym forum,jak na razie nie podoba mi sie,mam zlączone posty,wychodzace suwaczki za post...:sorry:. no ale moze mozna sobie cos po ustawiac.:confused:jakoś sie człowiek przyzwyczai,to juz trzecia wersja BB za moich czasow :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
A tak wogole to melduje że zyje i pozdrawiam! .Jutro nadrobie. Buziaki~!

EDIT o juz odkryłam i suwaczki i posty sa ok.Resztę jutro rozkminie ;-) To może bedzie fajnie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry