reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie. U nas nocka w miarę ok, mała tylko od czasu do czasu popłakiwała. Zastanawiam się, jak ja jej dam antybiotyk sama, bo wczoraj to mąż trzymał, a ja do dziuba wlewałam.:eek: To pierwsza nasza choroba, więc trochę jestem spanikowana:baffled:

Kwiateczek, i jak tam noc Kondzia w nowym wyrku? :-)

reklama
Witam.
Kwiateczek i jak nocka Kondzia?
Kamilka a może poprostu i ty kup łóżko normalne dla Adasia....
Migotka ja jak podawałam antybiotyk z tej strzykawki to wtedy kiedy Klaudia ciagnela butle ,w tym samym momencie wciskałąm obok strzykawke i tak zjadala popijajac mlekiem ;-)
Szopek są tez fajne tanie zwierzatka i typowo wiejskie:tak:,my mamy cała kolekcje w walizce od kury po dinozaury:-D a z Little people można kupic używane tez na allegro czasami tanio sie trafiaja zastawy np farma i też jest arka noego ze zwierzetami ale tam zebry żyrafy słonie itd....:tak::tak::tak: no trzeba popatrzec, używana arka jest:tak: bo nowe sa drogie ale naprawde to sa zabawki nie zniszczalne i mało co sie niszczą ,nawet rzucane setki razy o podłoge to nic się nie połamało nam.:-)

A kupiłam 12 sztuk bluzek dla Vanesski z długim rękawem i 12 sztuk bluzek z krótkim rękawem.Za jedne 46 zl za drugie 26 zl zaplacilam.W tym firmowki oczywiscie:-)

Ostatnia edycja:
Iwonka no to nie zle Ci sie trafiło :tak:

panna migotka wiesz u nas sie sprawdzilo polozenie mlodego na poduszce dosc wysoko przytrzymalam go jedna reka sama niewiem jak i dawalam mu strzykawka taka od nurofenu a wlewalam zaraz za dolne jedynki rozchodzilo sie i lykal jesli 5ml to na ok 3 razy tak, dawalam lyknol i znowu.... troche wrzeszczal ale w sumie ulatwilo sprawe bo mial otwarta buzie :sorry: a jak mial pod jezyk musial lyknac bo na jezyk moze sie zakrztusic albo najprosciej wypluc :baffled:

wiecie ja jestem gorzej chora od malego bo mam temp, katar gardło dobrze mi zrobi siedzenie w domu :sorry: tylko ze niewiem co robic bo juz wysprzatalam mieszkanie namoczylam firanki brudne, czyste wyprasowalam juz wisza okno umylam z jedej strony :eek: tylko zasłonki kurcze musze wyprac wysuszyc podzelazkiem i powiesic mam tylko jedne jeszcze sie nie dorobilam troche szkoda mi kupowac bo to nie nasze, rolet tez nie ma ... musze cos wykombinowac :sorry:

Witam
Dziewczyny nocka bez zmian,spal 2 godz a potem wstawalam co pol godz,kladalam sie kolo niego,zasypial ale na pol godz:baffled:ja nie wiem co mu jest czy zimno(bo ten pokoj nie jest najcieplejszy:no:)jeszcze ok 2 mies i sie wyprowadzamy.zobaczymy dzis bo on tak czasem ma ze raz spi raz nie:baffled:wczoraj wieczorem dalam mu tez kaszke z prawdziwym mlekiem moze to tez mialo wplyw,teraz przerwa,dam mu juro rano.
Kamilka ja mam wlasnie tak samo jak y,wstac z lozka dzis nie moglam,za godz wychodze na fizjoterapie ktora nie pomaga:no:

U nas piekne slonko,mam nadzieje ze sie utrzyma:tak:

Dzień dobry!!
Wracam po przerwie -teoretycznie zrobiliśmy sobie z mężem urlop w ubiegłym tygodniu, a w praktyce musiałam nocami siedzieć nad pracą. Poza tym byłam w takim sobie nastroju, więc wolałam Wam nie truć swoimi smutami, które na szczęście sobie poszły i jest wszystko ok.

Melduję więc, że żyję i postaram się częściej zaglądać.

Cieplutko pozdrawiam, jak będę miała dłuższą chwilę, to postaram się doczytać co u Was.

Witam! Ja dzisiaj od rana u notariusza siedziałam. Pada śnieg u nas.
Szopek bo MOPS jest dla niskociśnieniowców z reguły:-D
Kamilka no niby jakaś kasa jest ale w tym miesiącu nie wiem czy starczy na wszystkie rachunki. Jeszcze dzisiaj u notariusza kasę zostawiłam, a poza tym to chyba będziemy musieli podwójnie oc zapłacić za autko:wściekła/y::wściekła/y:
Wiktoria zapraszam do mnie. Mam okna do mycia:sorry:
Ola witamy:tak::tak:

Hej dziewczyny

ja sie przespalam chwile i az lepiej sie czuje nerwy opadly wrocilam do siebie i glowa nie boli ufff:tak::tak:

Olu witaj!! Wiesz ze zawsze mozesz napisac i o smutach tez:sorry::sorry:

Iwonka juz sie nad tym z mezem zastanawialismy i jak tak dluzej pojdzie z tym jego spaniem to naprawde kupim to lozko jeszcze nie wiem z czego ale kupimy:tak::tak: i moze bedzie spal spokojnie tylko ze ja mysle o takiej wyscigowce zeby mial 2 boki:tak::tak: cos takiego ŁÓŻKO SAMOCHÓD KACPER - SPRAW DZIECKU RADOŚĆ (902592437) - Aukcje internetowe Allegro na tej stronie zobaczcie juest woz strazacki i po boku ma ustawione drabinki:tak::tak: a jak nie to taka wyscigowke

hello wieczorem

wiecie co tak siedze i mysle i przypomnialam sobie o Marlene ciekawe co z nia:sorry::sorry::sorry::sorry: przeciez z nami byla na bierzaco i tak nagle zniknala:eek::eek::baffled::baffled:

a u nas spokojny wieczor:tak::tak: pifffko wypite i kolacyjka zjedzona a teraz wypadaloby spac ale jeszcze za wczesnie:-D

reklama
Do góry