reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Migotka dużó zdrówka dla Igusi !
Kwiateczek i jak tam Kondzio?

Ja wygrałam dwie super aukcje i jestem happy :-)

Witam! Ja dopiero teraz. Dzisiaj dzień w biegu. Troszkę załatwiania bo zbieram papiery do fundacji tvn na dofinansowanie turnusu. Troszke mi zeszło u pediatry ale byłam sama;-)A. kolejny tydzień w domu. Jak przyniósł wypłatę za styczeń to normalnie jestem przerażona.:szok::wściekła/y::wściekła/y: Zapłaciłam hipoterapię dzisiaj w pierwszej kolejności.
Kwiateczek to pospałaś dzisiaj:tak::tak:
Migotka 150zł za wizytę:szok: Zdrówka dla Igusi. :tak::tak:
Iwonka gratulacje wygrania aukcji:tak::tak:

Dzięki dziewczyny :tak:

Kwiateczek, gardło chyba nie boli bo je w miarę normalnie, ale widać, że zmarniona jest :-(
Mamita, no niestety tyle kasy, poszukałam w internecie pierwszego lepszego i sprawdziłam opinie. Chociaż tyle dobrze, że był u mnie godzinę po telefonie.
Iwonka, a co wygrałaś, pochwal się.

Witam.
Migotka- zdrówka dla Igusi.
Mikutek był dotychczas 2 razy chory i zawsze zamawiam wizytę domową. On już tak ma modelarz mój, ze ma zwyżkę choroby na święta. Pierwszy raz się rozchorował w Wielkanoc i Wielka Sobotę przychodziła nas pediatra. Teraz w Wigilię była znowu. Bierze 50 dych, ma do przejścia kilkadziesiąt metrów bo mieszka w bloku na przeciwko.
Kwiateczku- nie skoczę po wątkach bo czasu mało- super łóżko.
Iwonka- co ci sie udało zdobyć na allegrowie?

Od świąt nie zaglądałam, taka mam ochotę kupić Młodemu jakieś figurki bo bez swojej małej trzody chlewnej nie zje obiadu. Musi dać mniam prosiakowi, krówce, owcy , dopiero on zaczyna posiłek. Wzorowy gospodarz, najpierw obrządek:-D Jest jakaś wersja dla ubogich little people, czy jak to się nazywa?

Załatwiałam dziś dodatek mieszkaniowy i mi tak babol ew MOPSie ciśnienie podniósł, ze ...:wściekła/y:Załatwiłam ale straciłam dnia i nerwów , ech.
Gdzie Ola się podziewa ?

Iwonka chwilke z nim polezalam znowu i w koncu wyszlam bo szalal za bardzo.krzyknelam i lezal:-)usnal szybko:tak:teraz spi,ciekawe kiedy sie obudzi i czy przyjdzie do nas czy bedzie wolal:sorry:w dzien to widno a noc to noc:baffled:
Szopek gratki;-)zawsze troche kasy:tak:
Mamita pospalam ale plecy mnie tak bola ze w sumie niby spalam ale nie:baffled;jutro fizjoterapia znowu tylko nie wiem po co bo wcale nie pomaga:no:potrzebuje chyba masarzy:sorry:choc przyjemnosci troche:-p

Witam dziewczyny

panna migotka Zdrowka dla Igusi:tak::tak: biedactwo angna nie jest napewno przyjemna a co dopiero dzieciatko

kwiateczek mow jak tam Konradek?? Spal cala noc czy wrocil do was??
mamita- dobrze ze przynajmniej jest jakaas kasa bo byloby gorzej:eek::eek: a wiadomo jak to z pansjami 2 dni i nie ma:baffled::baffled:

a ja dzisiaj mialam taka noc ze swojego meza niedlugo kopne w du..ko a malego wywioze rodzinie bo nie mam nerwow juz..
kregoslup mam zwichrowany jak nie wiem co ten maly nauczyl sie z nami spac wczoraj lezalam pod ,ozeczkiem ale nie usnal uplakal sie uzygal zanosil ale spac nie poszedl:angry::angry::angry::angry: normalnie nerwowo nie wytrzymam!! to polozylam go w wozku i spal cala noc bo maz sie darl ze rano ma wstac !! ale rano jak wstal to mlody byl caly przesikany pielucha jak bomba i wszystko mokre wiec musial zmarznac w wozku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja juz go chyba nie naucze w lozeczku bo jak ty;lko machnie reka i poczuje szczebelki to zaraz na rozwne nogi i sie drze!!:no::no::no: a na lozku spi jak Aniolek:-:)-:)-(

tylko ze ja na tym wychodze najgorzej bo sie nie mieszcze cierpna mi rece i cale plecy bola a jak wstaje to wygladam jakbym miala reumatyzm:eek::eek::eek:

reklama
Witam, teraz bede miala wiecej czasu dla was jestem na zwolnieniu na małego. Nic wielkiego poprostu kaszle i troche katar, ale nie chce go dawac do zlobka bo pewnie by sie gorzej wyklulo. Pediatra mowila ze nie ktore dzieci kaszla po pare mc :szok: a i nawet w zlobku slysze jak kaszla :no: Do tego byla w piatek temperatura i non stop mega marudzenie bo wychodza piatki.

szopek heh tam to norma ze sie nerwy traci, trzeba sie przyzwyczaic :-p

panna migotka zdrowka duzo :tak:

chcilam napisac wiecej ale sie rozplalakal .. pozniej zerkne ;-)

Do góry