reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A my po obiadku,bo stołowaliśmy sie w Ikei. Obiad za 8.99 -drugie danie,a zupa za 2.99 :-)
Barierki nie kupiłam bo nie było,tzn jest ale malutka ,niska i do d..jednym słowem.Ja potrzebuję taka wysoką na 40cm .Dziewczynki wyszalały sie z dziećmi więc było fajnie!

Hej a gdzie się zapodziała Ola i Pola i reszta??????

reklama
Cześć dziewczyny!

Puchatka, piękny brzuszek :tak:

Mamita, ja Cię podziwiam, że Ty cały czas coś robisz, sprzątasz, gotujesz, pieczesz, jeździsz z Zuzią na rehabilitację. Skąd Ty bierzesz tyle sił? Dobrze, że już z gardłem lepiej.

Iwonka, a ten Dobranocny ogród to jakaś bajka?

Do mnie przyjechali rodzice, więc mama zajmuje się Igą. Młoda ma gorączkę i chyba mi się rozkłada, mam nadzieję, że nic z tego niedobrego nie będzie i że jednak to piątki idą. Przepraszam Was, że ostatnio trochę mało piszę, ale piszę pracę, którą muszę złożyć do 31 marca, a nadal jestem w polu. Wczoraj już miałam ostatnie zajęcia i za 3 tygodnie mam egzamin.

My byliśmy u mojej Mamy. Teraz wróciliśmy. jak wyjeżdżaliśmy było -6 a teraz -11 mrozu:szok::baffled:
Iwonka to nie drogie obiady. My jak byliśmy ostatnio w galerii to obiad ponad 20zł i to taki, że mój A. by musiał ze 3 takie zestawy zjeść. Najbardziej lubię bar mleczny. Jak jedziemy z Zuzią na kontrole do neurologa czy nefrologa to idziemy do baru mlecznego. Tam obiad dwudaniowy ok.10-12zł. Ja zawsze biorowikową za 2,50zł:tak::tak:
Kwiateczek ta bajka na cbibees(nie wiem jak się pisze chociaż leci u nas non stop:baffled:)
Migotka dla mnie to juz norma...

Zgłaszam się weekendowo.
Popsuł mi się modem, nie mogę dodzwonić sie do serwisu czynnego przez cały tydzień niby, więc nie wiem kiedy przyjdą i naprawia. Teraz pożyczyłam modem od sąsiadów bo muszę ściągnąć pliki do pracy . Ciągle mi się cos komputerowego psuje . :baffled:
Puchatko- śliczny brzusio.:tak:
dziubek - czekamy na twój bo Sylwii jeszcze odpuszczę .

Muszę zmykać do roboty, bo jutro nie nadgonię. Mam dużo załatwień urzędowych.

Witam,

Noi po weekendzie. Dzisiaj Zuza nie spała wcale bo o 8.30 dopiero się obudziła. I o dziwo do wieczora pełna energii była i nie marudziła.
Iwonka - no ja chciałam małym kupić takie łóżko jak Zuzia będzie miała ze 3,5 roku ale pozyjemy zobaczymy. Na pewno musi mieć wysoką barierkę i na górze i na dole. A Klaudusia nie chce już na dole spać??
Puchatka - śliczny brzuszek:tak:
Mamita - dobrze że Zuza zdrowieje.:-)
Migotka - Życzę zdrówka dla Igusi.Oby to ząbki były:tak:
Szopek - a wiesz że ja jeszcze niemam zbyt wielu zdjęć brzuszkowych. Jakoś nie mam kiedy zdjęcia zrobić. Ale postaram się coś wkleić w tym tygodniu:tak:

Spadam bo mąz laptopa potrzebuje. Dobranoc

MAMITA ja ogladam cb-ce zadko bo mam na angileskiej,z reguly wlaczone jest mini mini na cyfrze:tak:
Ide spac chyba.bylismy u znajomej chwile,Kondziuo sie pobawil i poznal nowego wujka:sorry:
padam ale mam ochote na lody,chyba jeszcze zjem:-p dobranoc:-)

Hej dziewczyny

ja juz na nogach a maly w zlobku
moj mezus sie rozklada jakies przeziebienie i jak mi zarazi Adasia to mu utne 2 glowy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

narazie odpukac maly nic duzego nie zlapal i oby tak zostalo:sorry2::sorry2:

a teraz popijam kawke kto doloczy:confused::confused:

reklama
Witam ze sniadankiem :-)
Dziubek Klaudia jeszcze śpi w swoim łóżeczku małym.Jak będe miała barierke to wtedy będą spać na pietrowym,na razie póki co Vanesska śpi na dole.

Do góry