reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja odebralam Adasia ze zlobka i dzis spokoj ufff
teraz sobie smacznie spi a ja zjadlam sobie obiadek posprzatalam i siedze...

troche nudno ale mowi sie trudno jak maly wstanie to jeszcze raz pojdziemy na dwor bo jest cieplutko:-):-):-)
tylko czekam na siostre bo bedzie mi lepiej .....:tak::tak::tak:

Wracam od gina , suwaczek zostaje na usg wszystko prawidlowo się rozwija, macica powiększona zamknięta. ogólnie super lekarz , tylko bardzo ciekawy ile mam lat ,ja mu że prawie 25 to się nieżle zdziwil ,no przecież na nastolatke nie wyglądam.ale ogólnie super nic mnie nie macał tylko usg , dal zdjęcie i zaplacilam tylko 50zł.Niestety w aptece zostawilam więcej bo duphaston,luteina i asmag dostałam ze względu na moją powracającą hiperprolaktyne i wcześniejszą historię i twardy brzuch.Za dwa tygodnie z wynikami A i termin na 10.10.2010:-) boże zachciało mi się dziecka na jesień;-)

Dziubek ja wlasnie czekam ze smoczkiem az wyjda piatki,jak narazie ich nie widac:no:ani jednej:no:
Cosmo moj Kondzio ostatnio tez tylko na dworze spal a w domu to tak ciezko ze szok:no:nauczyl sie przez pare dni:no:

Wrocilam nie dawno od lekarza,zamrozil mi kroste na dloni,boshhh nie myslalam ze to tak bnoli:szok:baffled:

Sylwia dobre wiesci,super ze sie potwierdzilo:tak:

Szopek fajne zdjecie w podpisie:-)

Ostatnia edycja:
My po hipoterapii. Zuza zmarnowana już śpiąca jest:szok::szok:na sankach się wyszalała i prawie zasnęła:tak:
Ja czuję się fatalnie. Poszłam do tej apteki co mnie wkurzyli ostatnio i mówię, że mam kartę. Brałam coś do ssania to fervex za grosz dostałam;-)Jak jutro nie będzie lepiej to do lekarza sie przejdę bo ostatnio też sama sie leczyłam a potem i tak na antybiotyku się skończyło:sorry2:

Sylwia fajna data 10.10.2010:-)
Dziubek wiem cos o sąsiadach... Tez w bloku mieszkamy i jak sąsiadka z góry kotlety bije to Zuza w dzień też nie może zasnąć. Wszystko słychać:baffled:

Witam się na ogólnym.
Normalnie wymiękłam. czasami puszczam Młoemu Krecika na You Tubie, zwłaszcza jak mam wmusić jedzenie. On z tych niebajkowych ale Krecika czy Sąsiadów obejrzy w niewielkiej ilości.
No i załączyłam odcinek, opisuję mu wszystko ( tylko wtedy jest w stanie usiedzieć). A tu ...:szok: wymiękłam .... yyyy.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QPwADluwstU"]YouTube- Krecik i Narodziny Zajączków[/ame]

ps. Kwiateczek, dziękuje.

Szopek,ale masz fajnego szopka w podpisie :-) a krecik...pierwszy raz widze to:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziubek żeberka z reklamy winiar " Pomysł na..." A Klaudia nic nie mówi o szczepieniu bo nie umie w sumie nic:sorry2:ale jest ok.Nic się z nią nie dzieje:tak:
Wreszcie R złożył łożko piętrowe,dziewczyny szczęśliwe jak nie wiem.Vanesska to nie chciała wogóle zejść z góry:-D:-Da Klaudia stała i ryczała że ona też chce tam wejsc:-D:-D:-D:sorry2:
Dobranoc,bo już chyba nie zajrzę.Padam z nóg:baffled:

reklama
Witam! Ja o tej godzinie:szok::szok::szok: No ale cóż, gardło mnie tak boli że spać nie mogę, ani śiny połknąć, nic. Idę dzisiaj do lekarza. Wypiję fervex i wrócę do łóżka:baffled:

Do góry