reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam. Koniec laby.Małżonek w pracy,Vanesska w przedszkolu(mam nadzieję że nie przyniesie znów czegoś na głowie)rano było zimno brrr zmarzły mi uszy,policzki i nos.Klaudia zaczyna znów coś kasłać.Miałam robić krokiety z pieczarkami i jajkiem a gdy już zaczeły się prawie gotować jaja to się gaz skonczył.I jestem bez.

Dzień dobry!
U mnie też zimno i śnieżek prószy. Maks w przedszkolu (ciężko było go dobudzić), a Mikołaj - chory :-:)-( wczoraj dostał znienacka temperatury do 39 stopni, pół nocy przespał u mnie na brzuchu, marudzi i biedny jest strasznie, nic nie chce jeść tylko pije. Będę dzwonić do pani dr. A w święta był na antybiotyku na uszy.... Teraz to mi wygląda bardziej na początek grypy może (nagła gorączka) lub trzydniówki?

Aurelia, powodzenia w pracy, ja też mam dużo...

Kwiateczek, Disneyland super pomysł, ale może za parę latek, tak na jakieś 4 urodziny?

Olu moja Klaudia kilka dni gorączkowała i wczoraj jej przeszło a dziś zaczeła kasłac wiec bierze ją pewnie też przeziębienie.

Ola chcielismy mu zrobic prezent,stad autem bysmy pojechali(jak kupimy:sorry:)moj brat (Kondzia chrzestny)zaoferowal sie jeszcze ze razem mozemy wycieczke zrobic:tak:zobaczymy jak to z kosztami bedzie wygladac:sorry:wiem ze nie bedzie pamietac ale boje sie ze jak juz wrocimy do Polski to nie bedzie nas stac na taki wyjazd:baffled:a jka bedzie to pojedziemy jeszcze raz:-)
Iwonka zdrowka zycze.boshh mam juz dosc chorob.Kondzio bez zmian,moze ciut lepiej.dzis G ma pytac o urlop i 17-18 stycz jedziemy do Polski:tak:

Tak Olu,pisałam wcześniej.A że gorączki Klaudia nie miała to mogłam wyjść z nia i zaprowadzić do przedszkola Vanesske.Daję ambrosol na kaszel

Witam! Moja Zuza wczoraj nic nie jadła oprócz rosołku i mandarynek. Boje się żeby chora nie była. Wczoraj u nas ładna pogoda była więc pojechaliśmy w las do Mamy i kulig Zuza miala:-)Pogoda super-mrozik -5, słoneczko świeci, wiatru nie ma. My potem na hipoterapię .
Ola super że wypad sie udał.:-)

Zdrówka dla chorowitków:tak:

Mamita, dla Zuzi też zdrówka życzę. Kulig super sprawa :) U nas było też ślicznie ale za mało śniegu.

Była pani dr u Mikołaja, a on jest tak ospały i dziwny jak nigdy dotąd. Mam dać mu oprócz paracetamolu który niespecjalnie na niego działa tym razem (a zawsze działał) nurofen i jeżeli się nie ożywi to mamy jechać na badania i obserwację do szpitala. Martwię się!! Oczywiście pewnie wszystko będzie ok, ale mówię Wam, taki jest apatyczny - jak nie moje dziecko po prostu, dlatego tak szybko wezwałam lekarkę.

reklama
Ech te choroby...ja chyba będę musiała iść też do lekarza z Klaudia bo ma taki brzydki ten kaszel już.Nie dawno też brała antybiotyk.
Zmykam zaraz do przedszkola....

Do góry