reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej hej

rzeczywiście straszne opustki, ale nie dziwie się śnieg jest to pewnie większość korzysta. My tez zaraz zmykamy na sanki

miłego dnia:-)

My zaraz jedziemy do znajomej, która ma prawie 5-cio letnią córeczkę. Zobaczymy jak dziewczyny będą się bawić i czy w ogóle będą, bo moja boi się innych dzieci :confused:

Mąż ma w tym tygodniu urlop, więc chyba kupimy sanki i będziemy jeździć :-)

migotka patrze na twój suwaczek i nie moge uwierzyc ze Wasza córeczka za niecałe 4 miesiące 2latka będzie obchodzić:tak: ale czas leci...
Pozdrawiam Wszystkie Majówieczki

Dzień dobry! Szczęśliwego nowego roku wszystkim Wam życzę!
Od jutra będę już normalnie pracować, postaram się regularnie zaglądać. Wyjazd upłynął nam miło, po powrocie fajnie się odpoczęło i znów trzeba wrócić do pracy...
Pozdrawiam!

Minka, ja też nie mogę uwierzyć, że te nasze dzieciaczki już są takie duże. Pamiętam, jak się urodziły, jakby to było wczoraj :sorry2:

Ola, fajnie, że wypoczynek się udał :-)

Witam i ja.
Migotka, ja pamiętam jak nasze ciąże przezywałyśmy! My chyba mamy dzieci z tego samego dnia! Ach, to były czasy. Teraz też jest fajnie, tylko o ile czas szybciej leci!

Ja poczytałam, mało nas fakt.
Niestety ja mam nawał roboty, wyprzedaże są, same wiecie i tyram od rana do nocy.

Pozdrawiam Was serdecznie!

reklama
Leci ten czas.bardzo zaluje ze mnie nie bylo z wami od poczatku,moglabym sobie pomarudzic i ktos by mnie rozumial:baffled::sorry:internet byl w domu a ja nie wiedzialam jaki to skarb:sorry:teraz jutro minie 20 mies od porodu:-)ale ten czas zlecial.ja juz mysle jak zrobic 2gie urodziny Kondzia.nie beda huczne jak pierwsze,chce cos fajnego.mielismy jechac do disneylandu do Paryza ale chyba nie damy rady z kasiorka.pojedziemy chyba za 2 tyg do Polski.w lipcu wesele znowu:baffled:zobaczymy.do maja daleko jeszcze:sorry:

Do góry