reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej

mamy śnieg :-D ale jakoś mnie to nie cieszy tak bardzo ;-)

zamówiłam Mai na allegro ten zestaw hello kitty który kiedyś Iwonka wstawiała (filiżanki) na urodziny (ma w piątek) i miałam jechać odebrać osobiście bo wysyłają z 5dniowym opóźnieniem, ale tak zimno że mi się nie chce :zawstydzona/y: no nic moze jutro :-D

Kamilka w sumie dobrze kombinujesz, odrosną Ci akutrat na wiosnę i wtedy wycieniujesz, nie wiem czy chodzisz zimą w czapce, ale pewnie strasznie by Ci sie elektryzowały... Ja czekam z fryzjerem na wiosnę właśnie choć też miałam w planie na dniach

mamita wapółczuje wyprawy z głodnym dzieckiem

reklama
Witam.Spalysmy do 9ej :-) Malzonek w pracy jak zwykle i my znow caly dzien same.Jesc mamy co wiec bedzie dobrze ;-) Okna mam zaparowane,pelno prania w domu....ech.

O tej grypie juz nawet nie mysle(choc mysle i boje sie jak nie wiem)ale jzu troche uspokoilam sie.Mam nadzieje ze moje brzdace zaraz wyzdrowieja,szczegoonie Klaudia bo ma ten kaszel taki brzydki.A tak poza tym nic im nie dolega.Ani kataru,ani goraczki.

witam
My spalismy do 8.30:-)ale Kondzio u nas tez wyladowal w nocy:baffled:chyba mu sie poprawia:tak:goraczki dzis nie ma:-)ale ten kaszel jeszcze .....katar powoli ustaje,tzn nie leje sie jak z kranu:sorry:w nocy juz tak nie spal:sorry:antybiotyk chyba dziala:-)tylko kaszel taki ze....w nocy zaczal kaszlec to az sie dusil:szok:az prawie wymiotowal:baffled:wystraszylismy sie z G:baffled:troche dzis marudny ale juz sam sie zaczyna zabawiac,nie wisi na mnie:sorry:
Ja z kawusia:-pkto dolaczy:-)

Do mam ktore maja cyfre:tak:dzieci ogladaJA Mini mini!jest bajak Elma swiat,Kondzio normalnie patrzy jak sroka w gnat:-)a jak jest Pan Gapa to czasem sie smieje jakby wszystko rozumial:-D:-D:-D WAsze dzieci tez lubia,wogole Ulice sezamkowa?
Ola nie za duzo kaw pijesz:szok:

Kwiateczek, nie - ja piję dwie kawy dziennie, słabe, praktycznie pół na pół z mlekiem.
Mini Mini jest u nas regularnie oglądane, do niedawna interesował się tylko Maks, teraz już i Mikołaj trochę.

i ja dolaczam z 2 kawa tez zawsze pije dwie... chyba ze nie mam:sorry::sorry:

co do bajek u nas Adas malo TV oglada ale teraz zauwazylam ze interesuja go glownie bajki jak wystepuje w nich kot pies i swinka.... :tak::tak:

iwonka ale Ci dobrze ja moge sie polozyc ale mi sie nie chce bo bym nie wylezala chyba teraz:sorry::sorry:

zrobilam juz zupke pieczarkowa i nie wiem co robic jeszcze do jedzenia????

Kwiateczek moje dzieci tez telewizyjne,bajki cigle by ogladali.Klaudia to ciagle mnie prosi zeby dac jej bajke o kreciku lub o malych odkrywcah z Fisher price,lub przytulaki,Ogladaja tylko bajki dla najmlodszych :-) Oczywiscie teletubisie tez uwielbia i Dobranocny ogrod :-) tez z BBC .U nas leci Jim Jam i CeBeBees ;-)Czasami Disney,rzadko boomerang,a jeszcze sa jakies 3 czy 4 inne z bajkami.Kazdy dla dziecka w jakims tam ieku,Polsat sie oblapal tymi kanalami z bajkami.Mini mini nie mamy..juz.

reklama
Iwonka a bylo mini mini na polsacie???bo wiem ze jest cebebees ja tez go mam ale na angileskiej:tak:Kondzio tak bajek nie oglada chyba ze spiewaja no i te ulice sezamkowa ale tez nie wszytsko:sorry:ale ostatnio Pana Gape to tak patryzŁ+=dyieci tam kryzcya do niego co on ma robic ale on robi wsyzstko yle i one go poprawiaja a Kondyio tak sie patryz i smieje:-)
teraz usnal,wcisnelam mu troche zupki:sorry:kupilam mu wczoraj w tesco pizze,pozniej mu zrobie a jak nie bedzie chcial to frytki:tak:im nie odmowi:-p

ide posprzatc poki spi,glowe musze umyc sobie.narazie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry