reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Kondzio dalej chory,znowu mamy rano goraczke:baffled:juz ma 38.4:baffled:wlasnie mierzylam.Mam pytanie czy jak dawalyscie antybiotyk to nurofen tez mozna???czy paracetamol??czy nic:baffled:bo nie wiem co z ta goraczka robic,antybiotyk chyba nie da rady a rosnie temperatura:no:boshh pierwsza taka powazna choroba:no:i tak dlugo:baffled:
Iwonka zdrowka zycze Wam tez:sorry:

reklama
Kwiateczejk dawaj antybiotyk a leki na goraczke osobno./Jak juz pisalam nurofen co 8 godzin a paracetamol co 4 sie podaje..Jak teraz dasz nurofen i za 4 godziny bedzie goraczka to mozesz dac wtedy paracetamol ale nie nurofen,bo nurofen co 8 godzin.Wiec wyjdzie na przemian.Troche dziwne ze tak goraczkuje,juz tyle dni.Ja bym zrobila badanie krwi lub rentgen jak dalej tak bedzie.

Iwonka pasztet trochę zmodyfikowałam i doprawiłam gałą muszkatałową, ale zapomniałam o boczku. Ogólnie dobry, chociaż jak dla mnie nadal za suchy. Mój M rosołek to i owszem, nawet co tydzień, ale to mięsko już mu nie w smak. No i zazwyczaj albo ja coś podskubałam, albo osiedlowe koty (szczególnie bezdomna "krówka";-) miały wyżerke. Oczywiście mimo tego, że ten pasztet to też jest pomysł na odratowanie mięcha, to i tak część będzie nadal szła dla "krówki" i innych futer;-)

No a teraz to juz moge wybywać z domu, bo juz kurier był z paczkami dla naszych mam

No tak boczek potrzebny lub podgardle zeby wytluscic ten pasztet i galke tez bym dodala ;-) A kotkow nie ma w mojej okolicy tylko pies sasiadow ktory tez dostaje czesto miecho :-)

Kwiateczejk dawaj antybiotyk a leki na goraczke osobno./Jak juz pisalam nurofen co 8 godzin a paracetamol co 4 sie podaje..Jak teraz dasz nurofen i za 4 godziny bedzie goraczka to mozesz dac wtedy paracetamol ale nie nurofen,bo nurofen co 8 godzin.Wiec wyjdzie na przemian.Troche dziwne ze tak goraczkuje,juz tyle dni.Ja bym zrobila badanie krwi lub rentgen jak dalej tak bedzie.
Iwonka ja tak daje zawsze tylko nie wiedzialam czy z antybiotykiem mozna mieszac:sorry:a z ta goraczka to raz jest raz nie ma.ostatnio byla w nocy a teraz dwa razy tylko ze rano juz:eek:jeszcze nie taka duza ale jest.organizm walczy ale nie chce jhesc i co najgorsza pic:no:i taki osalabiony.marudny.co do badania krwi to tu problem bo nie pojdziesz i masz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tu nic nie dostaniesz bo chcesz:no:

witam

dziewczyny wrocilam od fryzjera i jestem zalamana... miala byc nowoczesna fryzurka i jak wol pokazalam co chce a wygladam jak debil zza krzaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musze zrobic sobie zdjecie to wa pokaze i wysle zdjecie fryzurki jaka chcialam....:no::no:

250.jpg chcialam tak:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry