reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam Ja dzisiaj mam nerwa, chce mi się krzyczec i płakać jednocześnie. Bylismy na usg brzuszka. Nerki bez zmian. Potem czekalismy na nefrologa do 13. Fajna lekarka. Gadała z nami 40min. :szok:Po nowym roku zrobia usg dopplerowskie bo teraz nie ma kto bo lekarz złamał rękę:sorry:No i mamy robic badania moczu i posiew min. raz w miesiącu bo nie można dopuścić do zakażenia dróg moczowych.:no:Poza tym pytała o rehabilitacje Zuzi i mówie jak jest a ona do mnie że mamy złą rehabilitantkę skoro nie ma poprawy od dłuższego czasu. Ona sama ma dziecko niepełnosprawne. Dała mi namiary na inna. Ale ta przyjmuje tylko prywatnie:wściekła/y:Na subkoncie w fundacji nie ma jeszcze kasy bo dopiero co założone wiec nie ma z czego jeżdzić na dodatkowe prywatne wizyty. Chce mi sie ryczec normalnie, nie wiem juz czy brać kredyt żeby wykupić pare wizyt do przodu bo przeczytałam w necie że 4 spotkania kosztują 250zł a 2 w tyg to minimum.:-(To juz drugi lekarz który mi powiedział że Zuzia by już chodziła gdyby odpowiednio była rehabilitowana:-:)-:)-(
cosmo kiedyś wygrywało sie konkursy ortograficzne:-)

reklama
Cosmo ja mam nadzieje ze wybaczysz mi moje byki ale za czelam pisac po dluuuuugiej przerwie dopiero z wami:sorry:to temat nie raz poruszany ze znajomymi,ze teraz takie byki robimy jak trzeba cos napisac bo sie nie pisze i nie czyta:no:
Mamita wspolczuje.ale moze w koncu cos sie ruszy na koncie.mialas dac znac:sorry:

Cosmo, to jest i tak nic. Kiedyś była tutaj taka klientka, która robiła nawet po kilka byków w jednym wyrazie. A nazywała się "pszyszła mama" ;-)

mamita współczuję! jakie to porąbane, no a wizyty prywatne masakrycznie drogie, tylko skąd na to brać kasę... współczuję mocno! Podaj namiary na subkonto Zuzy

Jutro podam namiary na subkonto. Normalnie płakac mi sie chce. Bo mamy dwie rehabilitantki . I ta druga podawała mi namiary na ta wlaściwa ale narazie dałam spokój bo w sumie mamy zestaw ćwiczeń a na hipoterapie wydajemy 300zł miesiecznie. Teraz jeszcze kontrole z nerkami tez prywatnie. A jak ktos mówi "zaczeliscie od dupy strony-bo córka juz by chodziła" to mnie h.. strzela. Bo wychodzi na to że to wina Rodziców. Bo nie dbaja jak trzeba.

reklama
Hej,

A ja dzisiaj wyjątkowo rano na necie. Nie wychodzimy na dwór bo niesamowity ziąb a do tego wiatrzysko wieje. Brrr...

Ja dzisiaj robię pierwszy raz żeberka w sosie żurawinowym. Brzmi smacznieale czy tak samo smakuje to nie wiem:eek:

mamita - współczuję. Musi być Ci na prawdę ciężko:-(

Co do pszyszłej mamy to ona przypadkiem nie zmieniała łaśnie nika na Aleksadra jakaśtam z jakiś tylko jej znanych powodó ??? Coś mi tak po głowie chodzi że tak własnie było.

Wiecie co mój brat zgubił porfel. No albo mu ukradli. No i masakra bo ten łosiek nosił w nim wszystkie dokumenty nawet książeczkę wojskową i książeczkę krwiodawstwa:szok: Po co on je tam trzymał to nie mam pojęcia. Teraz musi wszystkie dokumenty wyrabniać, dowód, prawko, dowód rejestracyjny i te wcześniej wymienione książeczki:szok:

Do góry