reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

nie masz zle:-)ladnie Ci:tak:z tego co widac to nie masz tylko scieniowanych jak na zdjeciu.one sa rowne dookola tak?jesli chcesz je docieniowac to wroc do nich....powiedz ze nie jestes zadowolona i ze to nie to co chcialas:sorry:ale mi sie podoba:tak:

reklama
Co was tak dzsiaj wywialo:sorry::sorry::sorry::sorry: Ja ogladam M jak milosc.... ale szczerze nie wiem czym sie zajac... dzisiaj adas zrobil taki balagan a ja nie mam ochoty sie nawet podniesc zeby posprzatac:confused2::confused2::confused2:

Kamilka, racja, masz mniej wycieniowane. Dziewczyna na zdjęciu ma bardzo wycieniowane, chyba nawet lekko przerzedzone na końcówkach.
Ja też byłam u fryzjera, moje szkaradne oblicze wstawiłam na zamkniętym. Ja mam dość mocno wycieniowane, jak dla mnie za bardzo, a prosiłam, żeby tylko troszeczkę.

Ostatnia edycja:
Witam! Wreszcie dotarłam. Zuza wogóle nie spała w dzień i jeszcze nie śpi:no:Od rana gotuje bigos i dopiero skonczyłam. Zuza nie dawała mi spokoju, potem goście, a jak A. przyjechał z pracy to pognalismy po prezenty dla bratanków i nie ma tego co chciałam. :no::wściekła/y:Zamówiłabym na allegro ale teraz pewnie nie zdąży przyjść:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro cały dzień poza domem bo mamy na 8 rano usg brzuszka i na 13 lekarza nefrologa. Musimy wcześnie wyjechać bo to 80km i w dodatku Zuza musi być na czczo:szok:
Kamilka mnie sie wydaje że masz gęste włosy a fryzjerka chyba CI słabo wycieniowała ale nie jest tak źle jak pisałaś

Witam się jakzwykle wieczorkiem,

Kwiateczek, Iwonka - zyczę zdrówka dla dzieciaków. Niech wracają do zdrówka na świeta.

Sylwia - nie wiem co ci doradzić. Moja Zuzia na początku też niew chciała zakładać jak jęj rączki zmarzły kiedyś to teraz bez szemrania wkłada. Wczoraj tylko zdejmowała żeby śniegu dotknąć , nie chciała potem założyć, ale jak zmarzły rączki to sama pokazała żeby jej założyć;-)

Poza tym to uśmiałam się do łez z kibelkowych problemów naszych mężów:-D:-D:-D oni wszyscy są tacy sami:-D

A u nas dzisiaj było sporośniegu. Zuzia piechotką na spacerze dzisiaj ze mną była. Chodziłyuśmy ponad godzinę. Ja już zmarzłąm no i zabralam ją do domu bo myslałam że ona też przemarznięta a tu zonk. Rączki i nóżki ciepluskie. Chyba musze się lepiej ubierać:tak:
Nie odzywałam się bo a to zakupy predświąteczne, a to po trochu sprzątania, a to ćwiartka z którą trzeba było sobie dać samej radę bo mąż na wigilii firmowej był, a to goście... ech, w święta sobie odpocznę. ;-)

Dobrej nocki zyczę:tak:

Acha, Kamilka co do fryzurki to zdecydowanie za mało ci pocieniowała. No i na przykładowym zdjęciu są proste a u ciebie podwinięte końcówki. To całkiem zmienia wyglą fryzury

Witam.
Kamilka- tak jak pisały dziewczyny, mniej masz ścieniowane. Mi się jednak bardziej podoba niż ta wzorcowa. Tamta mi się wydaje za bardzo zcieniowana i jak nie będziesz prostować to ci sie bedzie wywijać na wszystkie strony. Zresztą sama najlepiej wiesz jak ci się włosy układają .
W stanie obecnym mi się bardzo podoba.

U nas w mieście jest już pierwsza śmiertelna ofiara świńskiej grypy. Zaczęłam się bać , jeśli coś dzieje się w Szczecinie czy Warszawie to jest tak daleko ze to aż abstrakcyjne. Teraz to już jest bardziej straszne.
Ubrałam dziś choinkę, wstawię jak będę miała czas zdjęcie z zakładania szpica, komiczne.
Mikutek bardzo boi się aniołków więc musiałam je schować.
Koniec raportu.

Anusiasac odezwij się bo cie zbanujemy na zamkniętym i nawet wstawienie zdjęć nie pomoze ;-):-p

Hej dziewczyny

u nas zimno jak nie wiem myslalam ze zamarzne droga bylo chyba z -20:confused2::confused2::confused2:

ja sobie kawke robie bo usypiam dzisiaj Adas trafil do nas do lozka i myslalam ze ocszaleje spalam na jednej rece i mam wrazenie ze jeszcze krew mi do niej nie splynela:confused2::confused2: ehhh no coz ale chociaz spal i nie zmarzl i spokoj byl w nocy..

postanowilam narazie nie poprawiac tych wlosow jak odrosna mi tak do ramio to wtedy zetne tak jak na tym zdjeciu...

kurcze ale mam zimno w mieszkaniu zaczynam zamarzac:-( ehhh niby sie grzeje ale to chyba przez ten mroz!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
Kamilko, faktycznie zupełnie co innego masz na głowie niż na zdjęciu.... też ładnie wyglądasz ale fryzura całkiem inna.
Ja wczoraj poszłam zrobić włosy - powiedziałam, że chcę popielaty blond i może kilka pasemek żeby rozjaśnić. Mam bardzo jasny blond, wcale nie popielaty, w sumie balejaż z 3 odcieni blondu, mam nadzieję, że po paru myciach zrobi się bardziej naturalny bo hmmmmm nie podoba mi się!!!

Szopek, wiem że łatwo mówić, ale spróbuj się nie martwić. O ofiarach "zwykłej" grypy się nie mówi w mediach, a podobno jest ich więcej niżw przypadku świńskiej. W Pile słyszałam o małym dziecku z A H1N1, które zostało przewiezione do Poznania z pilskiego szpitala, i według wersji 1: zmarło, 2: czuje się dobrze i ma wrócić do domu. Obie wersje podawane przez lekarzy pilskich, więc nie wiadomo o co chodzi?

Do góry