reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej hej :-)

ja dopiero wracam do siebie po zakupowym szale w UK. przezylam szok cenowy i wydalam mase kasy; za to obkupilam cala rodzine w mnogie i piekne prezenty. od soboty rano do srody w nocy robilysmy zakupy z moja sis ;-) jestem tak zmeczona, ze chyba do swiat nie pojde do sklepu juz ;-)
ale ceny, ceny.. niewiarygodne! markowe ciuchy normalnie za bezcen. ach. nie bede juz robic zakupow w pl, nie oplaca sie.

poza tym moj Fiolek znow polecial do Egiptu z moimi rodzicami. trzeci raz w tym roku ;-) ten to ma dobrze ;-) Maksi jedzie nastepnym razem :-)

iwonka
, u nas je sie cos takiego, co jest bardzo niespotykane: zur grzybowy. jemy zamiast barszczu. generalnie to taki zur gotowany kilka godzin z suszonymi grzybami, serwuje sie z ziemniakami utluczonymi i smazona cebulka. pycha. wszyscy sie zajadaja :-)
i z ciast - to makowiec i piernik z grysikiem i czekolada :-) taka kostka grubosci 3cm max :-) jami!!

Witam! Ja umyłam podłoge bo wczoraj już nie dałam rady:no::-pTeraz robie sniadańko-tradycyjnie parówki i jajka w majonezie i pomidorek:-p
Potem obiadek i uciekamy porozwozić mikołajkowe prezenty dzieciakom:-):-)

Witam
Wszystkim Mikolaja przesylam buziaki:-);-)

Aenye tu rzeczywiscie mozna sie nie zle obkupic:tak:ja mieszkam troche na zadupiu ale od czasu do czasu jezdzimy do takiego miasta,do galerii a tam hulaj dusza..:-);-);-)

Witajcie.

My właśnie wróciliśmy od mamy. Iga teraz śpi w kurtce na leżaczku w przedpokoju, bo zasnęła w samochodzie, a do leżaczka najbliżej (przy wkładaniu do łóżeczka zawsze się budzi). Zasuwała dziś po plantach z nowym wózkiem, że szok. Mamusia z niej pełną gębą, tylko dzidziuś w wózku wyrozbierany do rosołu, bez czapki i skarpetek ;-) Muszę chyba jakieś na szydełku zrobić, jak się nauczę.

No właśnie, ciekawe co u Wiktorii :sorry:

Aenye, ale Ci fajnie:tak:. A przelot w dwie strony bardzo drogi? Ile trzeba mieć kasy, żeby był sens wybrać się tam na zakupy?

Witam.
Kwiateczek moej dziewczyny nie widzialy Mikolaja,tylko w tv dzis mialy okazje,ale prezentow kilka dostaly od babci ,ja kupilam im czekoladowe paczuszki ,tak skromnie bo glowne prezenty pod choinke beda.Moze i Mikolaj jaki sie znajdzie ale nie wiem.:-)
Dla Vanesski kupilam taka sukienke ,mamy tez czapke mikolajowa :-)
831671734

Aenye o tym barszczu czytalam,ze wlasnie niektorzy robia i sobie chwala,bo fakt brzmi smakowicie.

reklama
Witam się już na koniec dnia.
U nas jest tradycja wkładania pod poduszkę prezentów wiec Mikołaja nie było. Zresztą on by się go przestraszył.
Wstałam rano do Młodego a o 10 się zmieniłam z P i spałam do 14 :-).Śniło mi się tsunami. Tsunami u mnie w mieście,:eek: w południowej Polsce gdzie jest tylko mała rzeczka.
Iwonka- śliczna sukieneczka.
Migotka- szydełko w rękę i część ludziom pracy.

Do góry