reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.Zmoklismy z rana ale ogolnie jest cieplo.Wlaczylam teraz Klaudii Krecika i mam chwile na bb.Obiadek wstawiony,pranko tez a i przyszedl pan dokonczy swoja prace:-D:-D:-D:wściekła/y:ale na razie jest u siasiada na gorze:sorry:
Sukieneczka bedzie na swieta tez;-).Kupilam wczoraj juz kilka rzeczy na swieta,w tym tygodniu ugotuje bigos i kapuste z grzybami i zamroze.
Minka ja chcialam dla niej miec taki stroj mikolajowej,sa piekne ale ja
k pani w przedszkolu powiedziala o swoich planach przebrania dzieci w ostatniej chwili wiec:sorry:dla Klaudii juz odpowiednio wczesniej kupie z mysla o mikolajkach w przedszkolu:tak:
Szopek w tych snach zawsze najgorsze to ze czlowiek nie ma siely biec uciekac:wściekła/y: to sie trzeba na meczyc,dobrze ze to tylko sny:sorry:
Aurelia,Kamilka wspolczuje bolu,ja to chyba na odwyku jestem bo hjuz nie pamietam kiedy wypilam choc piwko,normalnie mam jakis wstret do alkoholu:-ppewnie dopiero w sylwka wypije jakies winko i szampana:sorry:zreszta moje gardlo chyba by nie przxelknelo nic w tej chwili,chociarz pan robotnik powiedzial ze dwa kielichy i gardlo bym miala zdrowe:-D
Puchatka te siusiu bylo najgorsze w ciazy,ciagle latanie:eek:A jak malzonek zareagowal i wogole rodzinka:-)

reklama
u nas Majka tak przeżywała że dostała dzisiaj sanki że dopiero 15 minut temu zasnęła :eek: wlokła je po domu siadała kładła sobie na nich poduszkę i kocyk i nawet misia nie chciała posadzić bo to moje ciągle powtarzała normalnie w szoku jestem :-D
:-D:-D:-Dno jak moje to moje,misiu wet:-D:-D

Kamilka, a na co masz taką alergię? Na teściową??:laugh2:
:-D:-D:-D:-Dtez mialam tak zapytac:-D:-D
ale na co masz te alergie tak serio:eek:Normalnie jak zaczelam czytac twego posta to jakby jaks ksiazke z akcja czytala:-D:-Dbiedna,to mialas wrazen:sorry:

Iwonka ja dzis moze poszukam czegos,cos zaczyna padac:dry:z tym kupnem wczesniej to super pomysl,bede pamietac bo za wczasu kupi sie cos fajnego:tak:

Szopek to masz sny ale raczej tsunami to u was nie bdzie:-Dchyba:eek::-D

Mam filmik z wczorajszego dnia potem sprobuje go zgrac,zobaczycie jakiego orla mam w domu:sorry::sorry::sorry:
teraz uciekamy:tak:

panna migotka, ja za bilety zaplacilam w dwie strony 260zl. malo :-) a ile kasy? ile mozesz wydac ;-) bo gwarantuje, ze znajdziesz wszystko, o czym marzysz ;-)
dla mnie warto chociazby dla samego primarka pojechac.. ceny kosmicznie tanie, wprost niewiarygodne, ze sie to komus oplaca sprzedawac. np 2f za koszulki z dlugim rekawem, rozne kolory, b.dobry gatunek. komplet slicznje bielizny za 2f - a cycki wygladaja jak milion dolarow ;-) sweter - 4f, spodnie swietne rurki dzinsowe z lycra - 8f. po praniu nadal fajne.
i dla dzieci mega taniocha.. az szkoda gadac ;-)

mezul na sportowo sie nosi, wiec wszystkie kurtki, bluzy, koszulki mu kupilam jakies 4 razy taniej niz u nas. wydalam na niego gdzies ze 100f, a kupilam: buty fila, kurtke, 2 bluzy, 4 t-shirty, koszule pikna calvina kleina - w ogole wszystko to nike, reebok, puma..

dla mnie i 100f jak sie ma wystarczy, zeby siebie chociaz swietnie obkupic! nawet tych 100f w primarku nie wydalam, a kupilam po prostu mase ciuchow dla siebie i rodzinki, glownie dzieciakom!

i jeszcze sklepy - tk maxx - same firmowki, koncowki kolekcji, w smiesznych cenach. i np bluzke koszulowa, piekna donny karan - za 17f. dzinsy calvin klein - 19f. torebki skorzane piekne, u nas kilka stow - po 20f.

zyc nie umierac! ja juz bym tam wrocila po jeszcze ;-)
kombinjuje, czy sie nie oplaca na handel wziac, ale taka juz konkurencja na allegro, ze chyba mi sie nie chce ;-)

panna migotka, ja za bilety zaplacilam w dwie strony 260zl. malo :-) a ile kasy? ile mozesz wydac ;-) bo gwarantuje, ze znajdziesz wszystko, o czym marzysz ;-)
dla mnie warto chociazby dla samego primarka pojechac.. ceny kosmicznie tanie, wprost niewiarygodne, ze sie to komus oplaca sprzedawac. np 2f za koszulki z dlugim rekawem, rozne kolory, b.dobry gatunek. komplet slicznje bielizny za 2f - a cycki wygladaja jak milion dolarow ;-) sweter - 4f, spodnie swietne rurki dzinsowe z lycra - 8f. po praniu nadal fajne.
i dla dzieci mega taniocha.. az szkoda gadac ;-)

mezul na sportowo sie nosi, wiec wszystkie kurtki, bluzy, koszulki mu kupilam jakies 4 razy taniej niz u nas. wydalam na niego gdzies ze 100f, a kupilam: buty fila, kurtke, 2 bluzy, 4 t-shirty, koszule pikna calvina kleina - w ogole wszystko to nike, reebok, puma..

dla mnie i 100f jak sie ma wystarczy, zeby siebie chociaz swietnie obkupic! nawet tych 100f w primarku nie wydalam, a kupilam po prostu mase ciuchow dla siebie i rodzinki, glownie dzieciakom!

i jeszcze sklepy - tk maxx - same firmowki, koncowki kolekcji, w smiesznych cenach. i np bluzke koszulowa, piekna donny karan - za 17f. dzinsy calvin klein - 19f. torebki skorzane piekne, u nas kilka stow - po 20f.

zyc nie umierac! ja juz bym tam wrocila po jeszcze ;-)
kombinjuje, czy sie nie oplaca na handel wziac, ale taka juz konkurencja na allegro, ze chyba mi sie nie chce ;-)

podpisuje sie pod tym obiema rękoma, z tym że my ostatnio płaciliśmy 360zł łacznie w obie strony a lecieliśmy w 5 :-) ja uwielbiam dla chłopaków rzeczy z nike i O2 a tam kosztyja max 3funty!!! no i prymark dla młodej najdroższą rzecz jaką widzialam i kupilam byla za 5f, ale z reguły 2paki kosztowaly 2f:tak: skąd oni te ceny maja a moze skad u nas takie ceny!!!

Witam! U nas znów pogoda do du... wiec oien raczej nie umyje:no::no:Poza tym dostałam @@@ i boli mnie brzuch:-:)-(Ide podsmażyć kiełbaske do żurku i pranie rozwiesić. U nas Mikołaj przyniósł ubranka:spodnie, bluze i 2 bluzeczki hello kitty w tym jedna czarna i nawet fajnie Zuza w niej wygląda:-)Poza tym drewniana układanke, puzzle piankowe, lalkę, +słodycze , danonki itp.

aenye, minka warto jechać po wieksze zakupki bo ceny naprawde niewielkie:szok:

Iwonka sukienka śliczna, Zuza miała podobną na ostatnie świeta a teraz ma niebieską w kratke i z białym kołnierzykiem:tak:;-)

Dziewczyny

nie wiem co mmoglo mnie uczulic ale ostatnio zrobilam test bo jesc nic nie jadlam nowego.... ale za to kupilam adasiowi plyn z Ziajki do kapieli.... i ja ostatnio albo sie w nim kapalam albo w wodzie po Adasiu i sobie dolewalam tylko.... i po tym co mi wyskoczylo postanowilam jeszcze raz sie w tym wykapac i wrocilo:szok::szok::szok: wiec obstawiam ten plyn....i najlepsze jest to ze Adas chyba tez na to reaguje bo jego sucha skorka sie rozloscila i dostal wsciekle czerwonych plam w dodatku kolo tylka on to drapie i dzis sobie noge rozwalil w nocy:no::no:

na tesciowa tez mam uczulenie ale to inna sprawa...

a co do glowy nie popisze z wami bo ide znow do lozka strasznie sie zle czuje glowa chce mi trzasnac i jak wchodze do kuchni to ciagnie mnie na wymioty..:crazy::crazy: juz nie pije wiecej a przynajmniej nie wujkowych wynalazkow:eek::eek::eek:

Iwonka do auchan mam 80km a kupiłambym ze 4 pary bodów na długi rekaw bo mam na 86 to małe sie robią a na 92 tylko 2 pary a u nas body najmniej 10zł:wściekła/y:
Chrzestna jak zwykle z ubranka zaopatruje a my z babciami zabawki.
A w ogóle to ciuszki dostała na 98 i są dobre.

Teściowa coś trzesawke dostaje mam nadzieje że to nie grypa po szczepionce bo jeszcze tego mi brakuje

Ostatnia edycja:
witam ponownie
Aenye,Minka ja uwielbiam primarka:tak:wlasnie tak chcialam teraz jechac a nie mam auta:baffled::angry:wlasnie po te bluzki z dlugim rekawem,potrzebuje takich zwyklych,bawelnianych bo tu sie nie kupi.same t shirt albo takie wyjsciowki:baffled:ja jak tam wchodze to tak za koleja,zawsze 100f lekko reka wydane,bluzki,dresy,skarpety,BIELIZNA:-)dla malego duzo:tak:kaplety(spodnie,bluza/koszula)4-5f:tak:staniki po 2f czy komplety po 4fja nie wiem jak im sie oplaca:no:t-maxx tez super,duuuuuuzo markowych ciuchow:tak:za grosze,butow...T-shirty kupilam latem za 1.5 f jeden.mam chyba z 10 kolorow:-D:-D:-D.jakie chcecie a torebki od 4-5 f sa juz super:tak:ja w sumie zadko kupuje sobie markowe,G wiecej.mi sie musi poprostu cos podobac.u mnie w miejscowosci to jest Dorothy Perkins sklep akle srednio go lubie i drogo jest:no:nawet przecenione wciaz drogie ale pewnie w miescie wiekszym to samo za pol ceny bedzie:tak:lubie Nexta co nie ma tu:no:W tesco sprzedaja tu Chereokee:tak:mam duzooooo dla Kondzia,gatunkowo super ale sa tez lachy,raz wypierzesz i masakra.Jest tez F@F mam kilka bluzek,spodnie taki na kant od zakietu ostatnio kupilam,kosztowaly 35f przecenione na 5f:-)dokupilam zakiet tez za 5 f(troszke inny ale w jedym odcieniu prawie:tak:)Naprawde mozna sie obkupic ale trzeba moc tez chodzic co dla mnie teraz jest awykonalne bo Kondzio w sklepie jest straszny:no:Tak wiec dziewczyny jak bedziecie chcialy stracic wiecej kasy to przyjezdzajcie z pusta walizka a wyjedzieciez pelna:tak:za niewielkie pieniadze:no:w Pl tyle sie nie kupi:baffled:
Kondzio Teraz spi:tak:oby jak najdluzej.musze obejzec wczorajsze zdjecia:-)

reklama
Do góry