reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

kamilko ciekawe jak tam moja dzidzia się będzie zachowywać:-)
Ciekawe czy płeć zostanie potwierdzona:-)
Czy może czeka mnie niespodzianka:-)

reklama
Iwonka nie ma norm obok, ale poszukam sobie w google normy w takim razie;-)
Po przeczytaniu norm wyszło że obecność nabłonka i bakterii w moczu wskazuje na stan zapalny dróg moczowych :( A czulam ostatnio że jest coś nie tak i martwie się czy nie mam znowu problemów z nerkami.

Madamagda najlepiej skontaktuj się z lekarzem, może pomoże tylko urosept, a może potrzebne będą jakieś mocniejsze leki...ja dostałam globulki clotrimazolum..życzę zdrówka :)

Witajcie:-).
U mnie ze zdrówkiem już lepiej, wczoraj przespałam cały dzień...a dziś już przynajmniej nie mam temperatury:-).
Zauważyłam wczoraj, że dzidziuś reaguje na głos mojego J:tak:, szok normalnie!!

Czesc Dziewczyny ;-)
U mnie wielkie przygotowania do slubu a przy okazji do świat. Ale jestem z Wami na bierząco i codziennie wieczorem Was czytam.
Wczoraj byłam u fryzjera , obcielam sie troszke no i odświezyłam balejage.
Potem w salonie kosmetycznym szczeliłam sobie fajne paznokcie, a co, raz sie zyje.. :-)
Witam przy okazji wszystkie nowe majóweczki oraz gratuluje tym mamusia które juz wiedzą co w brzuszku noszą. Ja dopiero sie dowiem 7 stycznia, zapisałam sie na badania 4D :-)
Pozdrawiam i zycze miłego popoludnia:*

A nasz Dawidek podobnie jak Oliwcia jak była w brzusiu uwielbia jak się ruszam, jak tylko siadam jest kopańsko he he. W końcu też byczek będzie hi hi:-):-)

reklama
Kochane odebrałam wyniki na toksoplazmozę ale IgG czyli czy kiedyś przechodziłam wynik to 98,80 IU/ml
powiedzcie co o tym sądzicie, bo babka w laboratorium powiedziała że to zły wynik. Nie wiem czy zwróciła uwagę że to jest badanie IgG a nie IgM.

Do góry