reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej,

Ja chałupę mam ograaniętą. To co się dało to zrobiłam z jedzeniowych spraw. W domu czosnkiem zajeżdża i usnąć nie mogę:baffled:

Dotkass - fajnie że takjuż wszystko wykańczacie. Tosama przyjemność. :tak:Tylkokasy na to trzeba w huk:baffled:

kwiateczxek - co to dziecko musiało przeżywać. Oby tylko z tewgo powodu jakis lęków nie miało.

Dziewczyny dziekujęw imieiu Zuziza życzenia. A ja z tego wszytskiego zapomniałam że moje dziecie 1,5 roczku już ma:zawstydzona/y:

reklama
dziubek, do wykańczania to nam jeszcze daleko :sorry:, a kasy, fakt idzie, najwięcej na te duperele, których się nie wliczało (teoretycznie, bo ja mam pierdolca na punkcie dokładności i wypisałam sobie wszystko łacznie z konatktami :sorry:;-):-D:-D:-D)

migotka, kwiateczek, dotkass - Ależ "ciekawe" przygody miałyście podczas jazdy. A tak poważnie to czasem aż szkoda słow i nerwów na coniektórcyh palantów siedzących za kółkiem.

Dziubek,Szopek życzonka i buziaki dla Waszych 1,5 roczniaków :)

I zapomniałabym Wam cos wstawić. Popatrzcie same... ja jestem pod ogromnym wrażeniem
[video=youtube;ukWUdD5YY1k]http://www.youtube.com/watch?v=ukWUdD5YY1k&feature=related[/video]

mm - Najlepiej obejrzeć cały bez przerw bo to taka jakby historia. jest tego więcej ale już mi dzis nie chce sie patrzeć.

Oki. Ja lecę poczytac ksiązke jeszcze i spac gdzies koo 3 znowu :p
Właściwie to życze miłych snów i udanego dnia od razu.

panistepelek, rany, jak ty pozno spac chodzisz!.. ja o 23 juz padam, troche poczytam i przed 24 juz lulam jak dziecko..
i fajny pomysl z filmiku, nadaje sie do mam talent :-)

kwiateczek
, co za masakra z tym dzieckiem.. jeny.. ale musial sie strachu najesc, dzizas! juz do lasu nie bedzie chcial chodzic!.. a rodzice.. nie chce myslec, co przezyli przez wlasne roztrzepanie.. zeby nie powiedziec nieodpowiedzialnosc!..
my w tym roku, w wakacje, lazilismy po lasach duzo i Filip, co tez okolo 2,5rz mial, bardzo wolno sie poruszal. tyle konarow, krzakow, 'gor i dolin'.. niewiarygodne, ze ten chlopczyk mogl tak daleko zajsc w krotkim czasie..

iwonka
, ale masakra z remontem.. duza sprawa. ale chociaz efekt bedzie rownie duzy :-)

moj Maks pomalowal wczoraj pol salonu czerwonym markerem, permanentnym do tego.. ucierpiala m.in. nasza jasna, skorzana kanapa.. co za syf, mowie wam.. biale szafki, blat, stol, dvd, tv, po prostu szedl i mazal. ze wszystkiego zeszlo, ale na kanapie spore slady nie do zmycia juz :-( bosz, myslalam, ze udusze golymi rekami.. a najgorsze, ze to moja wina byla i tylko siebie moglam dusic ;-) powinnam byla przewidziec i pochowac te gowniane mazaki, juz nieraz byly esy-floresy, tylko zawsze schodzilo i nie mialam nauczki, fak, fak, fak!..

Witam niedzielnie:-)
My dzis idziemy na wystawe kotow :-)
Aenye wspolczuje,no nic moze po kilku razach zejdzie choc watpie.....Moze jakims chlorem przetrzyj lub acetonem jak to mowisz ze biala skora.Poszukaj w necie na ten temat.
Panistepelek super ta babeczka to robila..Caluski dla Klaudii na 1,5 roczku :-)

aenye - W sumie to juz od jakiś dwóch tygodni chodze tak późno spać :p Sprawdzam jak długo wytrzymam śpiąc minimalną ilość godzin. A tak na poważnie to wieczorem mogę sobie spokojnie posiedzieć przy kompie, potem poczytac czy coś.
Co do tej Pani z filmiku to nie wiem czy właśnie nie jest z jakiegoś zagranicznego "mam talent".
Po za tym to fajnie, że chociaż z reszty mebli poschodził ten mazak :p

iwonka - Dziekuję w imieniu Klaudii.

reklama
Witam
Panistepelek ja akurat nie jechalam tylko przechodzilam przez ulice;-)
Wszystkiego naj...dla Klaudii na 1.5 roczku:-)

Co do tego filmiku to ta bakba jest super:tak:polecam obejrzec jej filmiki.na youtube jest kilka:tak:ona wygrala mam talent:tak:wpiszcie Ukrainski mam talent i wam wyskoczy:tak:

A widzialyscie smierc w mam talent:szok::szok::szok:jak ktos chce to same poszukajcie bo nie wkleje tu linka:no:wystarczy wpisac smierc w mam talent.to stalo sie w Rosji:no:dwoch kolesiow pokazywalo "cos"kolesie po 40ce:no::no:masakra normalnie,dlatego ja nie patrze na takie rzeczy i uwazam ze takie spektakle nie powinny sie zdarzac :no:

Do góry