reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiecie moj Kondzio to mnie czasem rozwala:-D gdzies zauwazyl ze musialam przycisnac noga wtyczke do kontaktu i teraz on tak robi:-D:-D odkurzalam i mowie do niego wyjmij kabel a on noga popycha jeszcze:-D:-D:-D ZAWSZE ze mna odkurza:sorry:

reklama
Witam wieczorkiem
U mnie dzieciaki powoli zdrowieją, w sumie to Zula jeszcze najgorzej wygląda.
Dzisiaj chciałam po pracy iśc do gin. wchodzę do poczekalni a tam chyba ze 20 babek i wiekszość w ciąży więc sobie podarowałam bo chyba do tej pory bym tam siedziała, więc myslę, ze zrobie sobie tego dopplera na nogi, jade na drugi koniec miasta wchodze a tam chyba ze 30 osób i połowa to starsze panie z tysiącem chorób, więc też sobie podarowałam, to jaiś horror a dodam ze to prywatne gabinety!!!:wściekła/y::szok:
Jutro pobudka o 6 rano bo przed pracą mam spotkanie na dziłce z panami od ogrodzenia, o rany jak ja dam radę sama ten dom zbudować?:shocked2:
dziubek jak ja byłam w ciąży z Ritką to Filip był malutki( 10 miesięcy różnicy) ale trochę podsypiałam na początku, najgorsze były noce, ja zmęczona a Filipek miał kolkę albo czkawke i pół nocy zarwane, no a w dzień zrobić z Zuzia lekcje i gdzieś ja zawieść to nie było łatwe ale da sie przeżyć, trzymaj sie i wypoczywaj ile sie da:tak:
kwiateczek ale Kondzio pomysłowy, Filip zawsze wyciera ze mna kurze, a Ritka ma to w nosie:-)

Madzia, kwiateczek to macie pomocników przy sprzataniu:-)
Zuza zasnęła, pokłóciłam się z A. Udało mi sie zrzucic te 8kg a teraz ciagle pozeram wieczorem juz czuję że brzuch większy a moze to przez spodnie świezo uprane-zawsze na początku ciasne:zawstydzona/y:
Chyba za prasowanie sie wezme

Witam sie
Cos tu pusto:sorry:
U nas szaro buro,my na 10 do lekarza,Kondziowi cos z uszkiem sie dzieje tez,ciagle prawe ma zawalone miodkiem:baffled:zobyczymy no i ten test krwi nieszczesny,zobaczymy czy pozwola zrobic:sorry:
Wiecie wczoraj nacisnelam jakis przycisk przez przypadek i mam teraz takie drobne litery.Jak to zmienic plisss bo ledwo widze:sorry:

I ja witam :-)

Kwiateczek na gorze ekranu, na szarym tle obok Historii masz napisane WIDOK -powiekszenie-rozmiar pierwotny jesli masz MOZILLE :-)

Dzień Dobry,

Udało mi się sprzedać Sims'y na allegro i muszę się wybrać dziś na pocztę, żeby wysłać paczkę, pogoda taka sobie, a i Iwonka mnie nastraszyła, więc zanim zagrożenie dotrze do nas muszę pozałatwaić ważne sprawy :tak:;-)

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że poprzedniej nocy miałam proroczy sen...śniło mi się, żę tramwaj wypadł z torowiska...rano wstaje włączam TVN Warszawa a tu mówią, że na Żoliborzu tramwaj się wykoleił :szok::szok::szok:, nawet nie wyobrażacie sobie jakie było moje zaskoczenie, aż mi ciarki przeszły po ciele :eek:

Życzę miłego dnia :tak:

reklama
Do góry