kwiateczek
majowa mama `08
niestety tylko do polowy listopada:-(za tydz nie ide bo jedzie G do Pl wiec tydz zxostaniesezon sie konczy i maja stalych pracownikow ktorym musza zapewnic godzale zaprosili mnie na Christmas Party21 grudzien,kregle a potem...drinki moge wrocic na sezon w marcu a raczej kwiecienWitajcie.
Kwiateczek, mam nadzieję, że będą Cię nadal chcieli. Jak można nie chcieć w pracy takiego Kwiateczka
Wiecie jak czytam o lekach dla dzieci to nie mam zielonego pojeciatu na wszystko jest cudowny lek PARACETAMOLszczegolnie dla dzieci ale i dla doroslychdla dzieci do latr 3 nic innego chyba ze sytuacja bardzo wyjatkowa to antybiotyk
Dotkass to na jedno masz dobrze bo mi Kondzio ciagle z wozka wychodziraz by mi wypadlwylazl z paskow i sie tak wychylil ze dobrze ze zauwazylam bo mam barirke i by na glowe upadlbez barierki normalnie wychodzidzisiaj zastal nas deszc,raczej gesta mzawka i jak zalozylam folie to darl sie do samego domuale niestety musiala byc
Iwonka,Wiki cos dzis w planach??Jakas romantic kolacyjka:-)tez bym chciala cos swietowacale nie ma co procz urodzin i imienin.Nawet dokladnie nie pamietam kidy zaczelismy sie spotykacwiem ze w lutym tak na calego