reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Witam, u mnie słonko za oknem a wogole to jestem w domu do konca tygodnia, musze malemu "zlikwidowac" kaszel ;-). Teraz rozrabia w łozeczku, pewnie zaraz zaśnie.
Posdlanczam sie z kawusia
Iwonka normalnie !! marsz do gina ,
madzia o widzisz a ja od porodu mam malo bolesne kiedys wylam pierwszy dzien a teraz na luzie, a jak troszke mocniej wezme tylko ibuprom i juz wogole nie czuje
Posdlanczam sie z kawusia
Iwonka normalnie !! marsz do gina ,
madzia o widzisz a ja od porodu mam malo bolesne kiedys wylam pierwszy dzien a teraz na luzie, a jak troszke mocniej wezme tylko ibuprom i juz wogole nie czuje
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja mam podobnie, przed miałam czasem taki ból, że po ścianach chodziłam, ale wolałam cierpieć niż łykać przeciwbólowe (biorą tylko jak już naprawdę nie mogłabym funkcjonować), zawsze ciepły termoforek i przechodził ból, a po ciąży jak ręką odjął, czuję że mam @ ale nie czuję bólu :-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Dotkass no wlasnie ale wiesz pierwsze o ile pamietam 3 @ po porodzie byly bardzo bolesne ale z kazda coraz mniej, no i slabe sa ogolnie
Jak jest kaszel a nie ma goraczki mozna spokojnie isc na spacer jak myslicie? ja chodzilam zawsze przy kazdej pogodzie (nieraz zmokilismy ). U nas słonko ucieklo jest lekki wiaterek ale głowy nie urwie. chyba jak wstanie to pojdziemy, polozylam go jakos przed 9 to jest spioch Juz mam posprzatane czekam na pranie, zupka z wczoraj co tu robic
Jak jest kaszel a nie ma goraczki mozna spokojnie isc na spacer jak myslicie? ja chodzilam zawsze przy kazdej pogodzie (nieraz zmokilismy ). U nas słonko ucieklo jest lekki wiaterek ale głowy nie urwie. chyba jak wstanie to pojdziemy, polozylam go jakos przed 9 to jest spioch Juz mam posprzatane czekam na pranie, zupka z wczoraj co tu robic
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja niestety @@@ mam ciagle dlugie(7dni) obfite i bolesne w dodatku co 22-26 dni ,wczesniej przed urodzeniem pierwszego dziecka mialam co 35 dni.i to bylo jedynie fajne.
Klaudia spi juz prawie godzine,ja robie na obiadek ala kebabaz frytkami tez domowej roboty.Pychotka bedzie .Jeszcze jest zupa z wczoraj
Niestety wszystkie 3 kaszlemy tylko tatus sie uchowal jak na razie.
Klaudia spi juz prawie godzine,ja robie na obiadek ala kebabaz frytkami tez domowej roboty.Pychotka bedzie .Jeszcze jest zupa z wczoraj
Niestety wszystkie 3 kaszlemy tylko tatus sie uchowal jak na razie.
panistepelek
Fanka BB :)
Dotkass - Ta wczorajsza pomyłka z zyczeniami to dlatego, że Tobie miałam na myśli cos odpisać i tak w końcu wyszło.
Życzenia oczywiście dla Szopka były
iwonka - Ja tam zupa włąśnie najadam się, nawet połową miseczki ale zaraz szybko znowu jestem głodna.
Wiktoria - Mysle, że jak kaszel nie jest bardzo duzy a na dworze nie wieje to spokojnie możecie wyjść.
Życzenia oczywiście dla Szopka były
iwonka - Ja tam zupa włąśnie najadam się, nawet połową miseczki ale zaraz szybko znowu jestem głodna.
Wiktoria - Mysle, że jak kaszel nie jest bardzo duzy a na dworze nie wieje to spokojnie możecie wyjść.
Ostatnia edycja:
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Wiktoria jak nie ma gorączki to spoko, na chwilkę możesz wyjść
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Mały wstal poszlismy i spacerowalismy prawie 2h jej jak super słonko jest i w miare cieplo dawno sie tyle nie nalazilismy. Maly zjadl zupe i znowu w kimono ten to jest spioch
Ja wlasnie zajadam sie pierogami i bede pic kawusie co tu robic jak moje dziecie spi
Iwonka faktycznie meczace
Ja wlasnie zajadam sie pierogami i bede pic kawusie co tu robic jak moje dziecie spi
Iwonka faktycznie meczace
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Iwonka ja bylam raz u Gina po porodzie,latem w zeszlym rokuLepirj idz bo powinno sie chyba zbadac a tu tyle czasu mineloPoaz tym zdrowka
Wiki WAM tez zdrowka
Ja przed porodem mialam 7 dni@@@ ale bolesne nie byly,teraz mam od czasu do czasu bolesneale biore tab wiec mam 3-4 dni
Ale pogoda,od rana pada.G ma na sczzescie dzis wolne wiiec moglam isc wlasnie po recepte na tabl.antybo wlasnie skonczylam opakowaniei witaj w piatek @@@znowu.
Iwonka ja bylam raz u Gina po porodzie,latem w zeszlym rokuLepirj idz bo powinno sie chyba zbadac a tu tyle czasu mineloPoaz tym zdrowka
Wiki WAM tez zdrowka
Ja przed porodem mialam 7 dni@@@ ale bolesne nie byly,teraz mam od czasu do czasu bolesneale biore tab wiec mam 3-4 dni
Ale pogoda,od rana pada.G ma na sczzescie dzis wolne wiiec moglam isc wlasnie po recepte na tabl.antybo wlasnie skonczylam opakowaniei witaj w piatek @@@znowu.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wiki u nas ciagle pada i slonca ani sladu,mam nadzieje ze jak Dotkass pisala ze jutro te sloneczko ujrzymy i w Wawie.Wogole to ma temperatura do 10 stopni dosjc.
Malzonek pojechal wymienic olej w aucie,wymienic opony na zimowe,same wydatki....
Malzonek pojechal wymienic olej w aucie,wymienic opony na zimowe,same wydatki....