reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola zapomnialam napisac.U nas sie czaasem zdarza ze Kondzio zasnie bez,na spacerze tez ale potem w nocy sie budzi albo na drugi dzien sie nie obejdzie.Juz sie chcialam pozbyc to ciagle cos,To sie potlucze no to smok na uspokojenie to cos innego i tak w kolo:no:zycze ci nieuginania sie:sorry:ja chyba poczekam ja mu zabki wyjda a potem zegnaj: smoku :sorry:

reklama
Witam! Jestem tylko na chwilkę. Cos mnie choróbsko łapie. Od rana nie najlepiej sie czuję. Juz sie pocę a dopiero wezmę polopirynke. Jutro jedziemy na imprezke 25-lecie ślubu więc nie wiem czy dam radę zajrzeć...

Witam sobotnio.Malzonek w ptracy,wroci kolo15ej,zje i pojedziemy do sklepu na zakupy:tak:
Dotkass i co jak tesciki? Alez jestem ciekawa co z tego bedzie ...;-)

Olu zycze sukcesu w odsmokowaniu:tak:moja na szczescie nie smoczkowe byly:happy:

Mamita zdrowka zycze :tak:i sie nie rozkladaj:no:

Kwiateczek a co prace zmieniasz?
Kurcze ja bym tez juz chciala isc do jakiejs pracy,ale jeszcze daleka wizja:sorry:

A gdzie sie podziala Migotka?????????????????

witam na ogolnym, bulgocze mi sie obiadek posprzatane malenstwo spi M oglafda tv och jak milo :sorry:. Moj odkurzacz nie zbiera wlosow i biore taka mala szczoteczke do czyszczenia i robie takie okrezne ruchy i zbieram te wlosy dywan sredni a M siedzi na fotelu i mowi ze mnie wspiera duchowo i czy mi duzo zostalo :confused2: na szczescie wziol sie i psoprzatal balkon :eek:

Iwonka zakladam rajstopki my o 6:30 wychodzimy i jest naprawde zimno, a jak wracamy o 16 zanim sie ogarniemy to nawet po 18 wychodzimy kolo bloku pochodzic wczoraj mi bylo zimno w nogi :sorry: maly nie chodzi w polarowych spodniach z reguly w dzinsach albo takie dzinsopodobne ciensze, wiec nie wyobrazam sobie bez rajtopek w takie zimno ...
to tak jakos mi sie przypomnialo moze dlatego ze siedzie i rajstopki wisza obok grzejnika hehe :-D
tez jedziemy jak mlody wstanie musze zrobic zakupy, warzywa itd bo wieczorem robie pizze planuje dwie duze blachy bo przyjezdzaja kuzyni Malego jeden 19 a drugi 16 lat :-p

Olaa gratuluje zycze postepow w odsmokowaniu u nas to samo zeby ida i zal mi go :-p

Dotkass nawet niewiesz jak jestem ciekawe co tam u Ciebie, a jak Twoje odczucia z dnia na dzien nadal czujesz ze jeszcze nie teraz ? czy moze cos sie zmienilo ;-)

mamita duzo duzo zdrowka

kwiateczek no to powodzenia zebys sie dostala

Kwiateczek a co prace zmieniasz?
Kurcze ja bym tez juz chciala isc do jakiejs pracy,ale jeszcze daleka wizja:sorry:
nie zmieniam.te wkrotce strace bo sie konczy sezon i tyle.Chyba do konca miesiaca tylko wiec szukam nastepnej.Znalazlam oferte,za dobre pieniadze i tylko 14 godz w tyg ale jak zanioslam podanie to ponoc jest ich juz baaaardzo duzo wiec nie mam szans pewnie:baffled:

kwiateczek no to powodzenia zebys sie dostala

obym sie dostala na rozmowe najpierw:sorry:

a ja po pracy,ledwo chodze,bol mnie dopadl ze hoooo.Znajomi zadzwonili ze zaraz przyjada z buteleczka wiec moze mi troszke pomoze:sorry:choc pare kropel bo na tabletach jade juz tydz:crazy:

Witam! A co tu dzisiaj takie pustki?:szok:
My po imprezce. Zuzia była zmarnowana myślałam ze zasnie w drodze powrotnej, a ona sie wykąpała, najadła i siły wróciły. I teraz wariacje odstawia;-)
Od wczoraj jakby ruszyło z kopyta z mówieniem coraz wiecej chce powiedzieć gada sobie do siebie. rozmawia z nami po swojemu. Do tej pory było tylko baba, tata, mama, papa. Cieszę sie z tego bardzo. Rehabilitantka mówiła że hipoterapia przyspieszy mowe, więc nie wiem czy to faktycznie zasługa hipoterapii bo bylismy dopiero 3 razy:-)
Kwiateczek a może akurat Tobie trafi sie ta praca-trzymam kciuki:tak::tak:

W ogóle to rano wstawiłam pościele do pralki i pojechałam po kwiaty. Babcia kupiła Zuzi taka fajowa czapke podszyta kozuszkiem na zime i kurtki ze spodniami były w promocji po 25zł:szok:ale niestety za duże:zawstydzona/y::-(No ale ja nie o tym-wracając zaczął szwankowac samochód normalnie smród jakby sie cos paliło-pojechałam prosto do mechanika i cos tam hamulce naprawiał teraz jest ok. A pościel w pralce kisiła sie pół dnia:shocked2:

Witam sie i ja,

9:30 rano i 29 stopni na dworze a ma dojsc do 38 dzis!:szok: Az sie boje myslec co bedzie jak prawdziwe lato przyjdzie.

Kwiateczek, powodzenia w poszukiwaniu pracy.

U nas smok byl przez jakies dwa tyg jak mala miala dwa m-ce,potem juz nie chciala:no: Ale kciuka za to ssie do spania.

Czy Wasze dzieciaczki spia jeszcze w dziecinnych lozeczkach czy juz takich dla starszych dzieci? My kupilismy takie niskie z barierkami do polowy,bo Isabelka bedzie musiala oddac lozeczko dla malucha. Jak na razie spi ladnie,nie wstaje,tylko zrana jak jest juz widno przychodzi do nas- czyli okolo 6rano:tak:

Ja dzis sama w motelu,nic mi sie nie chce,pije mrozona kawke,na dworze wieje wiatr a goracy jak z pieca.

Wczoraj mialam wizyte u mojej poloznej,ze 4 tyg nastepna z lekarzem i bedziemy rozmawiac czy druga cesarka czy probujemy normalnie...

Dotkass napisz koniecznie co to sie u ciebie dzieje. A jak tam Dziubek? Cos mowa byla o blizniakach?

Witam! Ja juz ziemniaczki obrane, rosołek się gotuje. Dzisiaj mamy wcześniej obiadek tak na 12 bo A. na mecz idzie to ja w tym czasie do siorki podjadę z Zuzka. Pogoda fatalna 8stopni i pochmurno:no:

Witam
Dziewczyny ;-);-)naraie nic nie mowie.zobaczymy czy sie odezwa.problem ze ja aktualnie mam prace i za to pewnie bede odrzucona:baffled:
Gloria ja sie chcetnie z Toba na ciepelko zamienie,choc na tydz:sorry:
Mamita dziewczynki maja lekko mowe wiec pewnie zacznie mowic a rehabilitacja moze rzeczywiscie pomoze:sorry:

A ja dzis i tak polamamna,rozluzowanie nie pomoglo:no:moze za malo;-p:-p:-p
dzis na 12 do 4 do pracki bo ktos zachorowal.4 godz ale dla mnie to pomoc do godz bo ostatnio ich malo tymbradziej ze G w domu wiec moge:sorry:tylko ta noga:no:

reklama
Witam dziewczyny

u nas marna ta pogoda leje i leje i zimno i ponuro ja caly weekend jakiegos dola mam ciagle placze becze i rycze na zmiane...

nie mam do niczego sil....

a dzis Adas przed kapiela biegl z kuchni do lazienki i wywrocil sie upadl na buzie i nie wiem boje sie zeby mu cos nie bylo... zeby ma, krew nie poszla ale trzyma sie nawet przez sen za policzek:shocked2::shocked2::shocked2: dzisiaj z nim bede spala boje sie zeby jakiegos wstrzasu nie mial albo cos z nerwami zebow albo oka sie nie salo??:no::no:

ja teraz caly tydzien na 2 zamiane i do wieczora nie bede sie widywala z malym a jak przychodze on bedzie spal:-:)-:)-(

Do góry