reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny
cfgirlśliczne zdjęcia
Bożenkowitamy u majóweczek
Zwolinkogratuluję córeczki
Dzisiaj mąż zaczął remont pokoju dla naszego maleństwa mam nadzieje że do świąt będzie już gotowy. Coś dzisiaj pobolewa mnie głowa zaraz przebieram się w piżamkę i śmigam do łóżeczka
Pozdrawiam

reklama
Bozenko- witamy!
Gratulacje dla Zwolinki z powodu Corci :-):-):-)

Polka27 i reszta zainteresowanych ;-): Wczoraj na wizycie bylo ok. Maluszek zdrowy, dobrze sie rozwija:-) I Ponownie potwierdzone "jajka" wiec powoli zaczynam sie rozgladac za bardziej męską wyprawką :-D bo raczej sukienki po Julci będą passe.;-) Pozdrowienia.
Aha- odebralam wczoraj wyniki pappa- i jest wszystko dobrze czyli nasz maluszek nie ma zespolu downa ani innych wad genetycznych ktore to badanie wykrywa. Ulga wielka bo na wyniki czekalismy ponad 3 tygodnie.

basiek Ponawiam pytanie....na kiiedy masz termin bo nie ma cie na liscie majowek a chcialabym cie wpisac i spodziewasz sie chlopca tak?

Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

Witam Was wszystkie. Jestem z innego forum polki, ale tamto cos ostatnio strasznie nawala i postanowiłyśmy z dziewczynami przenieść się do Was. Ja mam termin na 27 maj. Spodziewam się synka Maksia. Mam męża od 20 stycznia tego roku.To narazie chyba tyle:)

witaj Natala- milo ze nowe osoby do as zagladaja...:tak: bedzie razniej....

a ja niestety dziewczyny nie moglanm do was zajrzec wczoraj nie mialam czasu i dzis troche slabo sie czuje..:-(

Z tego co widzę, to mam termin najdalej z Was:) No ale przeczuwam, że jednak urodze szybciej, bo wszystkie kobiety w mojej rodzinie rodziły conajmniej tydzień przed planowanym terminem:)

Witam nowe majóweczki i jak fajnie że nas przybywa im więcej radości tym lepiej :tak::tak:
Zajrzałam do Was na chwilkę popatrzeć co też maluszki ujawniją i widze że zostałam jedną z niewielu która nie wie co w brzusiu nosi ciesze się kiedy cyztam że dobrze się czujecie i oby tak dalej ja zaraz wracam do leżakowania bo wstrętne skurczki jakoś nie chca odpuścić ale wierzę że będzie dobrze :tak::tak:Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie:tak::tak:

reklama
Witamy nowe majóweczki!
Ja właśnie wróciał z galerii, zaciągnełam męża do "SMYKA"
Kupiłam pierwsze dzidziusiowe rzeczy: nożyczki, pieluszki tetrowe, body itp...
Wydaliśmy prawie 100 zł, ale wydaje mi się ze troszkę nakupowaliśmy tych rzeczy. :-)
Chciałam pojechać do hutrowni z wózeczkami bo upatrzyłam jeden konkretny i się na niego troszkę uwziełam (Implast Driver 4 XL), muszę go dotknąć, ale niestety dzisiaj zamknięte.
Coś szwankuje ta strona i nie mogę dodać linka.

Do góry