reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

tak to prawda jesli jest sie na czas probny ale ten czas probny to dwa lub trzy miesiace i okaze sie ze kobieta jest w ciazy umowa musi!! byc przedluzona... ale jest jeszcze tak ze jesli kobieta nie jest jeszcze w trzecim mieisacu ciazy a wyjdzie ze jest w ciazy moze byc zwolniona z pracy.... glupie ale ja sie dowiadywalam w zusie jak to jest i zanim powiedzialam w pracy ze jestem w ciazy to poczekalam az zacznie sie trzeci mieisac i z odpowiednim zaswiadczeniem od lekarza zanioslam do kadr i dalej pracowalam... czasem moga pracodawcy rzadac takiego zaswiadczenie na potwierdzeie w ktorym sie jest miesiacu.... bo do trzeciego mieisaca mozna zwolnic kobiete... ale jesli kobieta jest na okres probny 1 miesiac to nie nalezy jej sie przedluzenie umowy.... i jesli wychodzi w tym czasie ze kobieta jest w ciazy to najczesciej nie przedluzaja umowy....

najlepiej dowiedziec sie w ZUS tam wszystko powiedza ja wlasnie tam rady zasiegalam...

reklama
Witam Was po długiej przerwie:-) niestety moja nieobecność spowodowana była pobytem w szpitalu:zawstydzona/y: wszystko spowodowane ciągłym spadkiem wagi. Zrobiono mi masę badań i tak naprawdę nic nie stwierdzili, ogólnie wszystkie wyniki są na szczęście w porządku;-) no i mieliśmy robione USG:tak: HURRA będziemy mieli dziewczynkę:tak: Nasza mała królewna ma 16,6 cm długości. Raczej płeć jest pewna ponieważ badanie było trzykrotnie powtarzane...bardzo się cieszymy, pozdrawiam Was dziewczynki

Zwolinko gratuluje coreczki! Wreszcie jest dziwuszka juz druga bo tak to same chlopoki nam sie wykluly jak narazie :) Dobrze ze jest wszystko ok! Buziaki

Witam!
Iwonka, choinka pierwsza klasa i jakie szczęśliwe dziecko!
Zwolinka, gratuluję córeczki, to super wiadomość;-),bo tych dziewczynek,
jak na lekarstwo w naszym wątku majówkowym. Mi się marzy córunia...

A ja dziś mam" pracowity" dzień, jedziemy na 16-tą, na ślub mojego J kuzynki. A żeby było mało to na 21 jesteśmy jeszcze zaproszeni na urodziny Jacka przyjaciela, do klubu...Co zrobić, tak mi się nie chce:wściekła/y:. Ale jest jeden plus, no może dwa, najem się pyszości i pokarzę się w ślicznej ciążowej tunice, takiej świecącej, srebrnej. Jak będę miała zdjęcia to wkleję:-).
Puki co moje nastawienie jest kiepskie,ale kto wie, może zabawa bedzie dobra:confused:.

Bozena witaj wsrod majowek.super ze nasze grono sie powieksza :)
Zwolinka gratuluje coreczki :)
Aurelia mam nadzieje,ze sie bedziesz dobrze bawic.U mnie czesto bylo tak, ze jak nie mialam ochoty isc na impreze to okazywalo sie, ze bylo bardzo fajnie

Bożenko witamy u majóweczek!
Zwolinka no w końcu rozmanażją się córeczki GRATULUJĘ, mi się dzisiaj śniło że lekarz powiedział że jest córeczka, a urodził sie chłopczyk, ciekawe co z tego będzie prawdą.
Ja dzisiaj wysprzątałam cały domek, jestem padnięta i teraz czas na relaks. :-):-)

reklama
witajcie :-)

cfcgirl - sesja prześliczna :-):tak:

bożena_eti - witaj :-)

Iwonka - śliczna choinka :-):-)

zwolinka - gratulacje dziewuszki :tak: :tak: :happy2: :happy2: :cool2:

a Ja mam takiego lenia że Mi się nic nie chce :no: nawet sprzątać nio ale musze trochę ogarnąć domek bo ma przyjść siostra ze szwagrem ;-)

miłej soboty kochane :-)

Do góry