reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Widze, ze Was złapałam...
Dziękuję za powitanie.
Juz naprawde nie moge się doczekać maja...
Pierwszy dzień matki spędzimy już pewnie z naszymi maluszkami:)

reklama
witajcie :-)

Basiek - gratulacje synusia :-) nio to będziesz mieć parkę ale fajnie :tak::tak:

Natala - witaj na majóweczkach :-) i pisz często ;-):tak:

Puchatku - Ty też dbaj o siebie i dzidzię i odpoczywaj ile możesz :tak:

Polka - Ja też bym chciała taki prezent pod choinkę :happy2: i mam nadzieję że się spełni i dla Ciebie również :tak:

niesia - gratulacje kopniaczków :tak: :tak:

asia27 - witaj u Nas :-) i gratuluje ruchów dzidziusia :-):happy2:

Kamilko - Mnie też dzisiaj cały dzień głowa pobolewa coś chyba z tą pogodą:wściekła/y: :no: nie martw się bo Mi też tak mówią że przedtem to kobiety normalnie pracowały do końca i nie miały żadnych L-4 :wściekła/y: ale teraz są inne czasy i kobiety są bardziej narażone na poronienia i inne paskudztwa :szok: odpoczywaj ;-):tak:

a teraz mykam oglądnąć jakiś film z małżonkiem :-)
buziaczki :happy2: miłej nocki kochane i dobrego spokojnego snu

Witam wszystkie nowe majoweczki! BB jest super fajnym forum!!!!
A my dzis tez bylismy na zakupach,tzn takie do domu i prezent dla coreczki naszej a kolejka w TESCO na pol marketu ale ja cwana bestja wypatrzylam kase z pierwszenstwem dla kobiet w ciazy i inwalidow wiec podeszlam i spytalam sie pani kasjerki czy dzis tez ta kasa obsluguje poza kolejnoscia ww osoby i powiedziala ze tak,wiec szybko po meza i prosto do kasy a po drodze zagarnelam dwie ciezarne kobietki ktore staly w tych olbrzymich kolejkach.Oczywiscie nie obylo sie bez komentarzy innych osob ale mieli gowno za przeproszeniem do gadania....i takim sposobem o dobra godzine szybciej udalo nam sie wydostac z marketu.
Jutro rano ja smigam do gina szukac plci.....

iwonka2006 ja jeszcze nie korzystałam z takiej kasy, ale może następnym razem będzie warto...
A ludzie komentowali i komentować będą...

A mam ich gdzies,kasjerka tez stanela w mojej obronie a raczej w naszej....bo jedna klientka mowi ze ona juz dwie godziny prawie stoi w kolejce a kasjerka jej na to ...A co nie widziala pani wchodzac do sklepu ze sa takie kolejki:) Widze ze tez chlopca sie spodziewasz? Jak wiekszosc majoweczek.Ja jutro mam nadzieje ze sie dowiem,ale czuje ze tez bedzie chlopiec i tak mi wychodzi na stronce o sprawdzaniu plci.No ale to jutro zobacze.Juz sie nie moge doczekac:)
Nowe majoweczki zapraszam do wpisu na liste .....

Nie wiem o jaką liste chodzi...
Ano spodziewam się w 75% chłopca...
I bardzo się cieszę, bo w mojej rodzince to same dziewuszki:)
A Ci ludzie narzekają, bo oni w ciąży nie są i stać w kolejkach muszą...

reklama
Do góry