panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Polka, u nas wszystko w porządku. Nie było żadnych odczynów poszczepiennych, ani gorączki, ani wysypki. Kurcze, nie spodziewałam się, że tak szybko będą interweniowali My szczepiliśmy małą Priorixem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje obie były szczepione właśnie MMR i nic się nie działo, żadnych odczynów poszczepiennych, gorączki, wysypoki - nic. Szybko u Was działa sanepid, ho ho.
Dziewczyny a jak Wasze skarby po MMR?
Witam Mamuśki! Mam chwilke czasu to zajrzę
mamita, współczuję, wykończysz się kobieto, poproś o pomoc w domu, powiedz, że nie masz sił tak usługiwać i zamiast biegać koło nich, wolałabyś odpocząć i zająć się sobą i własną córką , wiem, że ławto się mówi jak się nie jest w danej sytuacji...ale podziwiam Cię, ja pewnie bym już dawno coś powiedziała, nie wytrzymałabym, taka jestem jak coś mi nie leży mówię o tym wprost, uważam, że tak jest lepiej, bo nie ma potem nie potzrbnych nieporozumień
Witam Was,
właśnie dostałam pismo z sanepidu odnośnie szczepienia Zosi przeciwko MMR. Jak w przeciągu 7 dni nie zaszczepię Zosi. Zapłacę karę grzywną 5000 zł i postępowanie przed Sądem Rejonowym
Dziewczyny a jak Wasze skarby po MMR?
witajcie majóweczki
mamita oj biedna jesteś kobietko i Dotkass ma racje nie daj się a swoją drogą to naprawdę świństwo że tak Cie wykorzystują