reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ha-NN-aH, ja do Waszej grupy "dietowiczek" Dukana dołączę, ale dopiero na jesieni, teraz po pierwsze: brak weny, po drugie: brak motywacji (na plaży dupci nie będę w tym roku smażyła), po trzecie: musi wyjaśnić się sprawa z domem, bym na spokojnie mogła zająć się dietą i sobą :tak:
Ja będę czekać na ciebie, tyle że już na III fazie.
Powodzenia w sprawie domku:happy2:

reklama
Ha-NN-aH, nie dziękuję ;-):tak::-), a co do tych faz...to nie do końca pojmuję, ile one trwają??? sama sobie je regulujesz, czy jest jakiś określony czas??? Sorry, że tu pada pytanie na temat diety, ale jednorazowo, obiecuję :tak:;-)

cześć

ja już po zakupach, spacerze, sniadaniu, 2 pranie mi się pierze jakoś dół odchodzi w nieznane :-D

kupię sobie tą ksiażkę dietową i od hmm powiedzmy października zacznę się dietować (chociaż teraz malusio jem) kupiłam dziś mój ulubiony bób
i fasolkę i kalafiora :-D

u nas nocka tez tragiczna zeby idą i jest koszmarr od kilku nocy

hej dziewczyny

ja tez juz po sniadaniu i sprzataniu teraz maly usnal a ja siadlam na chwile bo popoludniu jedziemy na festyn i ja na piffko hehe :-):-):-)

troche zmeczona jestem po tym tygodniu ale w przyszlym bedzie lepiej;-);-):tak::tak:

aha a tak wogole to u nas tez ida zeby wyszly mu odrau 4 u gory i w ciagu tygodnia zuzylam pol paczki Pampersow tych big:-/:-/
nie wiem jak temu zaradzic bo co sie nie napije albo zje to zaraz jest kupa:-(

Ostatnia edycja:
Ha-NN-aH, dzięki :-)

Ja właśnie męczę się z położeniem córci do snu, powiem szczerze, że dziś mi śpieszno, gdyż umówiliśmy się na piffffko ;-), a nie chciałam obiążać Mamy usypianiem Ami, bo ostatnio to jest mordęga. Wszystko, więc zależy od tego o którj zaśnie Ami, umówiliśmy się na 20:30, do tej naszej ostatnio ukochanej knajpki z amerykańskim żarełkim...nic, ja najwyżej dojdę, R pójdzie, bo book'ował stolik

Dziś dzień jakiś niemrawy, dlatego też dobrze, że się wyrwiemy...ciśnienie wciągu dnia ostro chyba poszło w dół i całą trójką drzemaliśmy 1,5 h :-)

Widze ze piffkowanie sie szykuje,milego wieczoru zycze wszystkim:tak:
Ja jutro musze ogarnac jeszcze wszytsko:sorry:zrobic reszte zakuopow,pranie i pakowanie:-)
jak dobrze pojdzie to w poniedzialek albo wtorek klikne z polskiego lacza:-)
Ide sie kapac,papa

Hej,

Ja dzisiaj nic nadzwyczajnego nie robiłam. Cały dzień zajeło mi robienie soków z czarnej porzeczki. Pojechaliśmy w odwiedziny do dziadków męża. Niestety tylko się wkurzyłam bo oni nie pojmują że Zuzia ma skazę i uważają że to moje jakieś urojenie:wściekła/y: Wioem że to są starsi ludzie ale jakoś moi dziadkowie nie spierają się ze mną. No i żeby przynajmniej mąż się wstawił za mną. On wolał przemilczeć temat:wściekła/y::angry:Już nie mam siły walczyć z rodziną męża. Najpierw jego rodzice, kuzyni teraz dziadkowie....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELCI !!!

cosmolady - widzę że humorek dzisija lepszy. oby tak dalej:-)

kwiateczek - mam nadzieję że pogoda dopisze na urlopie:tak:

reklama
Dziubek od wtorku maja byc upaly w Pl:-)a my w poniedzialej jedziemy:tak:tylko maly problem bo maja byc wtedy burze:baffled:juz sie tykam:no:
Kamilka napisalam na zamknietym;-)
]
wykapalam sie,pifko otworzylam,Zywiec:-p:-p:-p w sumie nie powinnam bo antybiotyk wzielam na zeba:baffled:ale az mi slinka leciala:sorry:moze przezyje po jednym:sorry:
oki lece

Do góry