reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziubek kiedy ja odstawailam mialam duzo mleka i dopiero po 3 dniach zaczelam ze wiotczeja:sorry:tak to byly jak kamienie:baffled:no ale ty odstawiasz teraz wiec powinno byc lepiej.Moja kolezanka nie odczula zbyt,troszke jej nabrzmialy a odstawiala po 7 mies karmienia:tak:ale kazde cialo jest inne.nie sciagaj tylko bo znow bedzie ci sie produkowac,musisz wytrzymac jakby co wez tabletke przeciwbolowa:tak:powodzenia;-)
Polka nic nie mowie jeszcze ;-);-):-D:-D

reklama
Witam. Wczoraj nie miałam czasu i siły zajrzeć. Musiałam jechać kupić wózek dla małego, bo mąż przejechał autem stary :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Vivien wyrobilas sie ze sprzataniem? Jak jestes jeszcze na silach to mozesz i u mnie sprzatnac ;-) Ja mam 3/4 mniej metrow:-p
Nie, dzięki, moje metry mi wystarczą :-D;-)

Hannah, o co chodzi z tym cichym wielbicielem?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!
Przepraszam Was, że tak z doskoku, ale dużo się u mnie ostatnio dzieje i nie mam czasu, sił ani weny na pisanie... jutro prawdopodobnie wyjeżdżamy w rodzinne strony, strasznie mi się nie chce, kombinuję, żeby nie jechać ale chyba nic mi z tego nie wyjdzie, niestety :-( Poza tym jest parę spraw do załatwienia i powinnam się ruszyć.

Zerknęłam tylko, że Vivien pisze - ale super, że wróciłaś na BB!

Widzę, że na tapecie temat mam - ja niestety nie mogę ponarzekać na swoją, bo już od ponad 11 lat nie żyje. Bardzo bym chciała, żeby była z nami, ale pewnie też byśmy się kłóciły - co tam, nawet chętnie bym się z Nią pokłóciła, podenerwowała, cokolwiek, bo bardzo mi Jej brakuje.

I tyle mojego pisania muszę lecieć!! Pozdrawiam!

oglada ktos tv??na dwojce mowia o prawach pracownika:tak:
ja ogladalam ddtvn i widzialam tam superrrancki plac zabaw,teraz szukam gdzie on jest bo musze tam zabrac Vanesske:tak::-)
Iwonka a Twoja mama jest czeszką?
nie ale mieszka tam 25 lub wiecej lat
Witam. Wczoraj nie miałam czasu i siły zajrzeć. Musiałam jechać kupić wózek dla małego, bo mąż przejechał autem stary :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D
a jakby tam bylo dziecko? :sorry:

Iwonka, Kwiateczek - no mam nadzieję że to mleko przestanie się produkować, bo zaczynają mnie pbolewac. :baffled:

Vivien - ten Espiro ma opuszczana budke i to jest fakne. Ja mam takie rozwiązanie w spacerówce i jak zaczyna kropic to nawet folii nie muszę zakładac tylo do domku zmyam bo na malą nie pada. No i jak uśnie to też jest cala osłonięta od słońca:tak:

reklama
Dziubek, gratulacje dla męża.... jeśli chodzi o odstawianie maluszka od piersi to ja nie pomogę, bo Mati odstawił się sam:eek: jak wróciłam do pracy....
vivien,
ty pewnie też swojemu pogratulowałaś...ostrożności:baffled::baffled:
my byliśmy wczoraj na placu zabaw innym niż dotychczas i tam, żeby dojść do ślizgawki, to trzeba pokonać
404_Zuzanna.gif
taki jakby bujający się kilkupoziomowy drewniany most wiszący (odobny do tego powyżej) i to była najlepsza zabawa dla Matiego...biegał też z innymi dziećmi, a w jednej dziewczynce troszkę starszej od niego jakby się zakochał...nie mógł oderwać od niej wzroku:laugh2:

Do góry