reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie tez jakies slonko sie pojawia,ale chyba nigdzie dalej sie nie wypuszczam bo leci ze mnie @@@@ szok.

Edit

W koncu tez przymierzamy sie zrobic chrzciny,w czwartek jedziemy do kosciola termin zaklepac.Sukieneczke juz mamy.

Acha i slzag mnie od rana trafia bo paczka ktory do mnie idzie juz tyle dni i wczoraj dzwonilam i wyjasnilo sie ze nadawca wpisal zly kod i miala juz dzis trafic do mnie,a ja rano dzownie spytac sie i okazalo sie ze znow ja puscili do Piaseczna(po raz 3 jak sie okazalo)
Joannaon to nie bylo u nas gdzie teraz mieszakm tylko pod blokiem gdzie jest moje mieszkanie drugie.Wczoraj pojechalismy tam zajrzec i tam jest taki gosciu ktorego podejrzewam.Ale spokojnie,zostanie ukarany za to i za inne rzeczy ktore zrobil mi i innym ludziom.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
mnie głowa boli od samego rana

między moimi dziećmi jest 17 miesięcy róznicy i sama już nie wiem czy to dobrze... Maja jest bardzo zadzrosna o Michałka ciagle go bije itepe, ale był okres że ciagle go całowała i przytulała. Wydaje mi się, że Majka czuła sie bardzo odtrącona jak mały się urodził, była na nas obrazona i upodobała sobie moją mamę, my poszliśmy w odstawkę (szczególnie ja)
z drugiej zaś strony wychowają się przy sobie, może jak Michas zacznie mówic to będzie inaczej... jak na arzie wszytskie zabawki zabiera mu Majka. Między mną a moim bratem sa 4 lata różnicy, jak dla mnie to stanowczo za dużo, teraz myślę, że optymalnie to tak 2,5

Witam
Hannah sukienka sliczna:tak:nie dziwie sie ze wygralas:-)
Iwonka obrazek sliczny,Vaneska ma talent:tak::tak::tak:a ten gosc to nie zly dran,czemu taki jest????

co do przerwy miedzy dziecmi to 2 lata spoko mysle,odpocznie cialo i umysl troche:sorry:zalezy tez jakie ma sie pierwsze dziecko,ja bym chciala juz drugie ale musze sie wyspac najpierw z pol roku:-D:-D:-D A JESZCZE NIE ZACZELAM:sorry:

u mnie juz deszcz byl choc slonka sie pojawia chwilami ale nie zacieplo jest:baffled:Kondzio idzie dzrezmac i jak wstanie to do tesco jade bo pampersy sa przecenione i mam jeszcze talony:-);-)

Witam. Cos mnie głowa boli, chyba cisnienie znowu niskie.

kwiatuszek - Z tego co wyczytałam w gazecie to stacja TVN nie podjeła jeszcze decyzji czy w wakacje będa emitowac powtórki "Brzyduli"

pola - Ja tez bym chciałą urodzic drugiego bobaska tak, żeby była róznica około 3 lat.

Coś miałam jeszcze którejś napisać ale już nie pamiętam.

W koncu tez przymierzamy sie zrobic chrzciny,w czwartek jedziemy do kosciola termin zaklepac.Sukieneczke juz mamy.

Joannaon to nie bylo u nas gdzie teraz mieszakm tylko pod blokiem gdzie jest moje mieszkanie drugie.Wczoraj pojechalismy tam zajrzec i tam jest taki gosciu ktorego podejrzewam.Ale spokojnie,zostanie ukarany za to i za inne rzeczy ktore zrobil mi i innym ludziom.
Kiedy planujecie chrzest? Ciekawa jestem tej sukieneczki.
Aha, myślałam, że teraz macie takich nieciekawych sąsiadów. Dobrze, że wiecie, kto to zrobił i macie pomysł na karę...

między moimi dziećmi jest 17 miesięcy róznicy i sama już nie wiem czy to dobrze... Maja jest bardzo zadzrosna o Michałka ciagle go bije itepe, ale był okres że ciagle go całowała i przytulała. Wydaje mi się, że Majka czuła sie bardzo odtrącona jak mały się urodził, była na nas obrazona i upodobała sobie moją mamę, my poszliśmy w odstawkę (szczególnie ja)
z drugiej zaś strony wychowają się przy sobie, może jak Michas zacznie mówic to będzie inaczej... jak na arzie wszytskie zabawki zabiera mu Majka. Między mną a moim bratem sa 4 lata różnicy, jak dla mnie to stanowczo za dużo, teraz myślę, że optymalnie to tak 2,5
Myślałam, że młodszemu dziecku - tak jak u Ciebie było - łatwiej jest zaakceptować młodsze rodzeństwo. A tu widzę, że mimo większej różnicy wieku w moim przypadku Ania zachowywała się podobnie jak Twoja Majka.
Między mną a moją siostrą jest różnicy 2 lata i 2 miesiące i na swoim przykładzie muszę stwierdzić, że taka różnica jest fajna. No ale ja jestem młodszym dzieckiem i może mi się tak tylko wydaje :sorry:

Joannaon chcemy tak kolo poczatku lipca zrobic chrzciny :-)
a sukieneczka jest taka

do tego jak bedzie chlodno w razie co bedzie miala sweterek bialy,buciki chcialabym trafic w klorze zlota takiego lekkiego ala srebro. do reki bukiecik i n aglowe moze tez z keiatkow wianuszek jak cos w tym stylu :-)

Załączniki

• kopia.jpg
    kopia.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 37
Na tym zdjeciu ta dziewczynka tez byla chrzczona jak miala ponad roczek,ale watpie by moja Klaudia tak siedziala na tej lawce:sorry: jeszcze teraz jak zaczela chodzic to juz wogole :-D:eek: i wlasnie co do tej roznicy wieku to uwazam ze 2 i pol roku(unas dokladnie 2,7 miesiecy) roznicy miedzy nimi jest ok.Zazdrostna to jest bardziej Klaudia o Vanessce jak ja przytulam i jak ta zobaczy to zaraz leci do nas i Vanesske odpycha :-D:-D:-Ddzis tez dwa razy wyciagnela reka na nia:baffled: i to w sumie pierwszy raz sie taka akcja wydarzyla.Razem sie bawia,tylko czazsami jest pisk i krzyk jak starsza uklada cos a mlodsza jej rozwala lub zabiera,wtedy Vanesska zawsze cos probuje dac Klaudii w zamian:tak::tak::tak::tak: Klaudia teraz jak cos zabiera,nawet mi myszke od kompa to odrazu w nogi i do drugiego pokoju :-D:-D:-D:-D:-Dcwaniara.Myskle ze ona to jak byla grzeczna tak nam teraz pokaze swoj charakterek:confused2:

Łania jesli nas podczytujesz to zycze wszystkiego co najlepsze dla Majeczki z okazji pierwszych urodzinek:-)
art-0140a.gif

Ostatnia edycja:
Iwonka bo dzieci to juz maja tak wyrobiony odruch chyba:tak:Konrad jak wie ze mu czegos nie wolno to bierze,patrzy na mnie i w nogi:-D:-D:-D:-D a ostatnio na plazy wzielam go za reke bo chcial wejsc do dolu a on mnie ugryzl:szok::szok:myslalam ze dzieci robia cos bo widza ale on nie widzial tego nigdzie,chyba jego odruch obronny:sorry:

reklama
To Vanesska tak mnie gryzla jak byla w wieku Klaudii,dosc dlugo to trwalo.Klaudia jak na razie sie rzuca do tylu w zlosci,ale ja wtedy nie reaguje tylko jak ja wtedy trzymam to poprostu uwazam tylko zeby sie nie walnela w swoja glowke i jak sie juz polozy to ja zostawiam nerwusa i ide,a jej zaraz przechodzi.Czasami zauwazylam ze ma chec tez w zlosci ugryzc podloge.

Ten dupek od tych pilek kulek do namiotu na ktore nadal czekam ,napisal mi ze wysyla mi drugie takie same.

Do góry